Kaj oblečete, ko greste k zdravniku?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 25. Okt. 2008 20:03

Jaz v glavnem pazim, da nisem preveč naličena.Oblečena sem najraje, če grem namensko od doma k zdravniku, preprosto, po možnosti kavbojke in pulover, da se lahko enostavno in hitro slečem. Večina zdravnikov nima kabine za oblačenje in nočem izvajati striptiza pred zdravnikom, ala odpenjanje neštetih gumbov na bluzi itd..Če grem k zdravniku in vem, da se bo najbrž treba sleči do spodnjega perila,seveda tudi ne oblečem tangic, ampak kakšne hlačke športnega nevtralnega videza in seveda na splošno nevpadljivo in nezapeljivo perilo.Nočem, da bi zdravnik mislil, da sem ga prišla pecat.

A druge kaj razmišljate o teh stvareh, ali sploh nič? :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Okt. 2008 20:17

jst mam itak zdravnico, tko da si vrjetno lih ne bi mislila da sm jo prišla pecat ... ali pač? :D
drugače me je pa mama že ko sm bla mlajša učila, da se gre k zdravniku 'lepo normalno' oblečen .. se pravi ne lih v trenirki ki jo mam za doma in je zapacana z barvo, pa tudi ne v miniču in z dekoltejem :D
tako kot si ti rekla, kabvojke in eno normalno, čisto majčko ... pa seveda čisto spodnje perilo - črne bombažne boksarce (itak mam skorej same črne) in en navaden modrček ..

edino enkrat je bil izjemen primer ko so me mogli odpeljat z rešilcem .. blo je to en večer (neki pred polnočjo) v dijaškem domu, nism mogla dihat in so poklicali rešilca ... so me pa odpeljali kar tako kot sm bla oblečena - črne full široke hlače, temno modre skejtarce brez nogavic in rumen zgornji del pižame .. pač nism bla v stanju za se preoblečt v neki normalnega, ampak to je bil itak nujen primer :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 25. Okt. 2008 20:20

Ja joooj, kaj se je men enkrat zgodilo...katastrofa! Ko sm naredila izpit za avto, sem mogla opravit tudi zdravniški pregled, a ne. In pridem jst tja in me zdravnik vpraša če sm noseča in še ene par takih, neki napiše in grem vn, skratka nč posebnega. Izpit sem dobila pa za tri leta, ker sem mela malo slabši vid. In jst drugače to ful gledam pa razmišljam kako se oblečt, mislm tko da čimveč zakrije in v sanjah ne bi šla tja k zdravniku v tangicah. No, po treh letih sm mela spet pregled in mam jst v glavi un pregled in si mislm, ah spet me bo tri vprašanja vprašal in bom šla. V bistvu niti nism razmišljala kaj oblečt, ker tega pregleda sploh nism mela v glavi za pregled ampak kar tko mal brezveze... No v glavnem grem tja, čakam v čakalnici in un k je bil pred mano ful dolg notr...Pol me pokličejo v ordinacijo, in slišm kako ga "muči": stegnte levo roko, desno roko, poglejte nazaj, naprej, ulezite se, itd...in začnem mal razmišljat: fak kaj se un tok ubada s tem?? :eek: OMG, tangice mam oblečene (in to še ene najbolj bedne), fak kaj če se bom mogla slečt???? Ojoj! Šele takrat sm zaštekala, da sm v bistvu pr dohtarju!! Pridem notr, en drug zdravnik kot takrat, me sprašuje vse mogoče, pol reče dejte si oblačila slečt... O NE!!! Ok, se slečem hlače in majco. gor do modrca, dol sm pa ostala v žabah....(sm si mal lagala, da je reku sam hlače :roll: ) Pol reče naj si slečem še žabe...(ja itak, sej sm vedla) Si slečem še žabe, zafarbam k paradajz, rečem v zadregi: "joj, nism vedla, da se bom mogla slečt...." :rofl: On ni komentiral nč. No skratka, pred njim sm mogla ležat na hrbtu, na trebuhu, izvajat raznorazne vaje z nogami...v tangicah...joj, nikol ne bom pozabila tega, vedno mam to v glav, sam takrat pa sploh ne vem kaj mi je blo, da sm šla v tangicah...
No skratka, je bil pa zdravnik profesionalen, nism mela tazga "nelagodnega" občutka zarad tega, da bi kej čudn komuniciral z mano, sam men je blo res nerodn... :oops: Še cel dan sm se grozno počutila.
Drugače za osebno zdravnico mam pa žensko, pa tud se ponavadi ne rabim slečt, grem pa v normalnih spodnjih hlačkah, če bi se pa slučajno zmotila, mi pa pred njo kot žensko ne bi blo nerodno, nerodno bi mi blo zarad tega, ker pridem k zdravniku in se postavljam tam v tangicah.. :roll:
Na splošno pa probam it k zdravniku oblečena čim bolj "po bolano", ampak še vedno urejeno, seveda...
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 25. Okt. 2008 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 25. Okt. 2008 20:20

Raznih tangic itak ne nosim, zato nimam problemov z izbiranjem spodnjega perila za obisk pri zdravniku...

Glede oblek pa tko... Vedno (tudi v vsakdanjem življenju) nosim kavbojke in "u izi" majice, srajčk ne nosim, zato govora o striptizu pri meni ni :wink: ... Modrca ne izbiram, lahko je čipkast ali pa podložen s kupom robčkom spodi (tega vseeno ne rabim), to me sploh ne briga...

Sm taka kot sm, zdravnikova naloga je pa itak pregledovanje pacientk in pacientov in ne pade ravno vsakemu kretenu v belem na pamet, da bi osvajal bolnico... In tudi vsaki pacientki ne pade na pamet, da jih vsak moški gleda kot spolni objekt... In ne osvajajo na vsakem vogalu, še posebej ne zdravnika...

Ampak smešno... Nikoli še nism pomislila, da bi lahko z mojim oblačenjem in slačenjem osvajala zdravnika :)
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 25. Okt. 2008 20:22

Ja, jst tud pazim, čeprov zdravnico bolj redko obiščem, pa še to s cmokom v grlu, ker vem, da bom čakala 2 uri, potem mi pa itak za vsako stvar reče, naj bom nekaj dni doma in čajčke pijem :roll:
Ko grem k ginekologu, pa si tud jst dam gor boksarice ali navadne gate, zgoraj pa mam daljšo kratko majico, ki jo imam med pregledom na sebi in mi je super. In seveda obvezno čista oblačila in direktno izpod tuša :)
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 25. Okt. 2008 20:44

Haha red cherry, zanimiva izkušnja. :D ...Verjamem, da ti je bilo neprijetno v tangicah, meni bi tudi bilo.

Jaz večinoma naletim na moške zdravnike, moj osebni je moški, ginekolog tud, dermatolog tud...pa za vozniško sem imela moškega, pa za službo tud....obakrat se je bilo treba slečt...zato malo pazim na te stvari...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 25. Okt. 2008 20:48

V bistvu pazim samo na to, da grem pred pregledom pod tuš, si oblečem sveže spodnje hlačke. Tangic tako ali tako ne nosim ravno, tako da na to ne rabim pazit :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Okt. 2008 20:54

aja, jst tko za doma ne nosim modrca in včasih se mi zgodi da grem tudi vn brez (sej itak nimam skorej nič za pokazat), tko na hitrco do trgovine al pa kej podobnega ... in tko sm šla enkrat k zdravnici kao samo na hitro ene izvide nest in ja, brez modrca, samo spodnjo majčko in pulover ..
in pol se ona odloči da mi bojo tam v sosednjem prostoru nardili eno hitro preiskavo za nevemkaj ... ko ti ene elektrode dajo po telesu ... in mi reče nej se slečem do modrca ... jst pa modrca nism mela in sm pol mogla na uni mizi ležat zgoraj brez ... najbolj bedno pa mi je blo ko je direkt nasproti vrat šipa in se vidi v čakalnico, una sestra se je pa šetala vn in not iz prostora dokler sm jst ležala na uni mizi, čakalnica pa polna ... ajej ... :D
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 25. Okt. 2008 20:58

jaz se ne oblečem nič kaj posebej.. itak čisto spodnje perilo pa če vem, da se bom mogla slačit, si ne oblačim nevemkolko plasti majčk :D aja edino h ginekologinji mam vedno kiklco oblečeno, da mi ni tam neprijetno sedet spodaj brez.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 25. Okt. 2008 21:00

Libido, EKG so ti delali, najbrž.elektro kardio graf, pregled srca.

Pri tem pregledu itak velikokrat hočejo, da si zgoraj čist brez, včasih pa imaš lahko modrc, kakor se jim zdi.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Okt. 2008 21:05

^^ma ja bla sm že dostikrat na ekg-ju, samo vedno v bolnici in takrat mi je rekla nej si samo modrc malo bolj dol potisnem, da ga ne rabim slečt ... takrat nej bi pa ostala v modrcu, pa nevem tudi manj časa je trajalo kot drugače ekg v bolnici ... ma sej ni važno kaj je blo :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Okt. 2008 21:14

Oblačil ne prilagajam (bom pač mela mal več dela, da si bom nazaj navlekla tiste žabe, če se bo že treba slačt), edino, na kar sm vedno pozorna so osebna higiena (pa ne, da sm čista samo na dan, ko grem h dohtarju, ampak takrat se pač mogoče spomnem še na kšno malenkost, k bi jo drgač "pustila za kasnej" :D ) in čiste cunje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Okt. 2008 22:26

jst tud neki ne kompliciram.se oblečem tko kot se oblečem.ok v neki večerni obleki že verjetno ne bom šla, ampak grem pa čist tko kukr sm drugač oblečena.
mam pa tud zdravnico da mi ni lih bed.Ginekolog je pa dec, ampak kaj, itak se morš slečt do nazga.
edino kar poskrbim, da grem tja direkt izpod tuša, sploh h ginekologu (pa čist sveže perilo, itak).
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 26. Okt. 2008 8:18

Če se le da, grem tja direkt iz pod tuša in seveda čist sveže perilo (komplet pa da so boksarce) in oblačila. Gledam, da se ne oblečem preveč (da ni tolko pol za dol se slačit, če se slučajno moraš). Da nimam obutih nekih škorenčkov s katerimi se obuvam in sezuvam pol ure zarad tistih vezalk do kolen ampak kakšne balerinke ali kaj športnega.Odvisno kaj imam oblečeno. Aja, pa če grem k ginekologinji, vedno oblečem daljšo majčko (tako čez rit) za boljši feeling.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 26. Okt. 2008 10:43

Imam zdravnico in pri meni je pač vseeno ali dam nase en kvazi nbevpadljiv modrc al pa vpadljivga, joške bojo vseen opazl k mam pač dost velke proti svoji postavi... kar se hlačk tiče isto rajš oblečem namesto tangic gatke, boxarce...

Pazim seveda. Oblečem se pač priložnosti primerno če sm fulll bolna- gripa, vročina itd. normalno da se ne bom vlačla v kavbojke ampak bom svoje prepoteno telo lepo zavila v nezno trenirki...

Pri ginekologu pa tudi jaz rajši oblečem kaj daljšega ali pa imam stvari s seboj, čeprav je zdravnica in ne zdravnik.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov