Jutranje vstajanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
Jz pa tud kadr nimam jutranjih obveznosti bi se zelo rada zgodj zbudila pa vstala s postelje (da bi mela več od dneva - predvsem od dopoldneva), pa mi ne rata
Poki meni še pred deveto ne rata vstat tok da je res kriza. fax mam vecinoma popoldan in sem se res navadla vstajat po 10uri Res pa je, da pred polnočjo ne grem spat; tudi če bi šla, mi ne bi uspelo zaspat:(
Poki meni še pred deveto ne rata vstat tok da je res kriza. fax mam vecinoma popoldan in sem se res navadla vstajat po 10uri Res pa je, da pred polnočjo ne grem spat; tudi če bi šla, mi ne bi uspelo zaspat:(
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Black Amber,pod tvoj post,bi se lahko podpisala tudi jaz!Z vstajanjem vlečem do zadnjega,nato hitim kot zmešana in preklinjam vse okoli sebe.No tako obsedeno stanje traja približno do prve kave v službi,torej uro in pol.
Zanmivo pri vsem je,da med vikendi in na dopustu,nimam problemov z vstajanjem in sem rada zgodaj pokonci.
Zanmivo pri vsem je,da med vikendi in na dopustu,nimam problemov z vstajanjem in sem rada zgodaj pokonci.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ja imam jih....po mojih predvidevanjih jih bom imel samo še do konca maja...potem bom spal junij, lulij in avgust do takrat kolikor bo meni pasalo
Ali imam slabo vest zaradi tega? sploh ne..in še enkrat ne...naj delajo tisti ki želijo jaz sebe ne smatram kot garača in vem da imam dosti drugega dela v življenju kot tisto eno tretino dneva v pisarni viseti
Ali imam slabo vest zaradi tega? sploh ne..in še enkrat ne...naj delajo tisti ki želijo jaz sebe ne smatram kot garača in vem da imam dosti drugega dela v življenju kot tisto eno tretino dneva v pisarni viseti
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- ChIqUiTa_bLa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2008
Jaqueline napisal/-a:Uf sovražim jutra!
Js si morm naštimat budilko vsaj pol ure pred normalnim časom vstajanja, ker se ne morm takoj vstat. Ko prvič zazvoni budilka, ležim še ene 10 min v postli, po možnosti nazaj zaspim. Zato mam v šoli dost neopravičenih...ravn zato kr se vedno zaspim prve ure lol .
Drugače spim do kakih 11h, neglede kdaj grem spat.
Pomislite kak hudo mi more bit kadar mam prakso, ko se morm zbudit ob 4:45
ja Jaqueline tvoji problemi so mi pa znani že od 1.letnika:D...si naša razredna zaspanka:D...dobr da mamo letus večinoma popoldne da se ti to ne dogaja tok pogost:D...
drgač pa imam sama z vstajanjem probleme le občasno...sm tip človeka k rada prebedim cele noči in prespim cele dneve:D...tako da obožujem vikende in počitnice...
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
jemina napisal/-a:Jz umiram, ker morem skoz vstajat zjutrej
Ja jz isto... dons sm 15 min zjutri premišljevala, če nej sploh grem na faks al ne k nikakor nism mogla ustat
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
sokolja napisal/-a:jaz sem pa ugotovila, da zdej, ko se morem zjutrej zbudit in je že svetlo fuul lažje vstanem - kar skočim pokonci. pozimi, ko je pa tema in še mraz pa...ajej
Ja jest isto. Če je zunaj tema, dež, sivina, megla mi je res taka muka za vstat, ker nimam ne energije ne nič, če je pa sonček je pa čisto drugače sem pa lah že zjutraj vsa poskočna. Ma pravim vam, da sem jest otrok sonca
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
anjica - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
joj....vstajanje....to tut men ne gre
mam faks bolj u poznih urah oz.2-3x na tedn ga sploh nimam, zato nikoli ne vstajam pred 10 in nimam čist nč od dneva
zdj sm se pa odločila drugač, že dans sm vstala ob 8, sicer zlo težko, ampak sm se potrudila in upam da bom tko zvečer prej lahko zaspala, vsaj ob ene 11 in bom drug dan spet lažje vstala - spanca bo pa vseeno dost
upam da mi rata
mam faks bolj u poznih urah oz.2-3x na tedn ga sploh nimam, zato nikoli ne vstajam pred 10 in nimam čist nč od dneva
zdj sm se pa odločila drugač, že dans sm vstala ob 8, sicer zlo težko, ampak sm se potrudila in upam da bom tko zvečer prej lahko zaspala, vsaj ob ene 11 in bom drug dan spet lažje vstala - spanca bo pa vseeno dost
upam da mi rata
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov