Jutranje vstajanje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 01. Apr. 2008 23:54

Vsako jutro, ko moram vstati, tako preklinjam, da me je kasneje kar sram.

Sem stereotipni nočni ptič in jutranje vstajanje (jutro je zame do 12. ure) je zame isto, kot če bi me povozil vlak. Groza. Spat hodim ob kakih 2 ali 3 zjutraj, rabim vsaj 9 ur spanca, drugače se počutim in izgledam kot mrlič. Še dobro, da imam letos pozen urnik na faksu.

Pa še ful rada spim, sploh odkar sem se začela uriti v lucidnem sanjanju. Včasih si želim, da se sploh ne bi zbudila, tako uživam v svojem fantazijskem svetu.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 02. Apr. 2008 9:01

Jaz full rada spim, vendar zadnje čase vstajam takrat kot moj. Vedno ko vstane iz postelje (da gre v službo) me zbudi in ne morem več zaspati brez njega..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Star. » 03. Apr. 2008 16:44

svaka cast tistim, ki med vikendom ustanete ob 7-8h. jz vedno spim do 11-12h..med tednom pa mi je najvecja muka ustajat ob 6h oz. 7h. prestavljam budilko kokr se da..in pol k je ze zlo kriza se nekak ustanm =/
se mi je pa ze velikrat zgodil da sm zaspla ksno urco oz dva :angel:
drugac pa ja..sm najvecji sovraznik budilk :motz:
..in ja na use zgodi sm zlo zlo tecna..se me usi po bajti izogibajo =D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 03. Apr. 2008 16:48

Najlepse je spati, ko moram zjutraj kam iti. Tudi jaz sem v tem klanu ljudi, ki zelo radi spijo. Bog ne daj, da bi me kdo budil. Zakoljem ga!
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 03. Apr. 2008 17:16

Js mam probleme z zgodnjim ustajanjem že od malega.Doma so mi skos težili da kaj tolk spim med vikendi.Ko je blo treba v šolo sem vedno ustajala zadnjo minuto.
Zdej k delam samo zvečer in mam fax popoldne ne ustajam pred 10. uro in to še takrat ko sem prejšnji dan prosta.Če pa delam spim do 12.Da bi mogla zdej ustat ob 7 bi me kap pomojem.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 03. Apr. 2008 17:22

Jaz tud nerada ustajam zgodaj. Prejsna leta sem se mogla ustajat ob 6.15, letos se moram na sreco samo 2x na teden, drugac pa ob 7.30. Pa se takrat bi najrajs potegnila.

Med vikendi spim do 9h - 10h.

Drugac mam pa nastimane 2 budilki, eno ob 6h drugo pa 6.15 ker prvo vedno ugasnem in zaspim naprej. :lach:

Drugac pa se js sam cudim mojmu, k se ustaja ob 5h in tale teden, ko je spal pri mene me je cisto izcrpal, ker me je (nenamenoma) zbujal ko je odsel v sluzbu.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 03. Apr. 2008 17:40

ko delam, vstaja ob 5.00, drugace med vikendi pa od 9 do 11.
se mi pa ni problem zbudit, vstanem lahko v sekundi, le ce se ne naspim dobro, npr. da spim samo 4ure, sem potem cez cel dan zaspana :D
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .buba. » 03. Apr. 2008 18:27

Joj joj joj. Jaz pa med tednom vstajam ob 6ih, oz. 6.05 ker prestavim budilko za 5 min. Obvezno. :D In potem ko mi nekako uspe vstat iz postelje izgledam tko kakor da bi me vlak povozu in rabm vsaj eno uro da pridem k seb, sm pa zjutraj strašno sitna in vsak dobro jutro al pa kako si najrajš kr preslišm pa samo pokimam. Grdo od mene, vem. :P
Med vikendom je pa vse skup mal drugač. Pa spim do ene 9ih, 10 ih potem pa rabm eno uro za kavico in zajtrk, po vsem tem se pa počtm supr. :D :D :D Tko da ja, budilke -> moja jutranja mora.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 03. Apr. 2008 18:54

Jaz nisem ravno za jutranje ustajanje....ampak večinoma se zbujam 5.30 - 6.00 nekje... budilko si pa nastavim še prej in potem podaljšujem dokler se da....
če sem nekak dobre volje skuham čaj ali kavo in jo nama prinesem v posteljo, drugače pa znam zelo zagrenit jutra, ker bi najraje postrelile vse okoli sebe samo da bi lahko dlje spala....

to je zaj kako leto...
prej pa sem lahko spala po 3, 4 ure pa sem brez problema vstala....ampak sem pa izgledala grozno (podočnjaki)

zdaj pa spim...kot medo....celo zimo bi najraje prespala:)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Apr. 2008 22:36

js si navijem uro obvezno veliko prej, ker takoj ne morem vstati oz. bi bila če bi potem cel dan zamorjena in predvsem zaspana, tako pa veselo težim okoli :D
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 03. Apr. 2008 22:47

jz pa zadnje čase full težko vstajam, pa če spim 12 ur al pa ne vem kolk... mal sumim jogi :P

a se vam zdi da kaj vpliva na vaše spanje- na to kolk si odpočijete?
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 04. Apr. 2008 5:34

Jst vstajam ob 5:45, ob pol 6 mam budilko naštimano, pa dva dremeža :D In v enem letu se še nism navadla. Zjutri sm vedno vsa butasta in vse delam pooočaaasiiii. Med vikendi pa potegnem minimalno do desetih.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 04. Apr. 2008 10:24

zadnje čase me muči spomladanska utrujenost in teeeeeeeežžžžžžžžžžžžžžžžžžkkkkkkkkkkkkoooooooooooooo vstanem
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 05. Apr. 2008 18:58

5 minut moram obvezno poležavat, zato mam tudi zvonenje toliko prej nastavljeno.

Če me slučajno kaj zbudi da se na hitro vstanem mi bo šel cel dan po zlu in takoj me bo začela bolit glava.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 05. Apr. 2008 21:49

nasploh mi ne paše zbujanje na uro, da morm ustat takoj k zazvoni, ker bi najraj vrgla v strop telefon ko zazvoni budilka :) ... ene parkrat je že letel nažalost :oops:
ponavadi si navijem kake 45 min prej uro, da pol še mal dremam, ker tisti šok da morem takoj ustat, ko zacingla, me spravla v obup...

in zjutraj zame velja pravilo: ne diraj! ker znam bit ful tečna, sicer mam pol k pridem k seb (ponavad po prvi kavici) slabo vest, ampak znam bit res težavna ... čeprav se zavedam, se ne da nič, tisti k me poznajo raj ne tikajo pa je :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov