Izcedek iz nožnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _Nera_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2005
) hvala.sm pol mal brala še po netu, pa piše, da je zelo težko najti novega ginekolog - še posebej v moji regiji. Glede na to, da sm prebrala, da je moja G kao najboljša...se mi najbrž to ne splača. Danes sm se šla naročit (čudežno je bla medicinska sestra prijazna), bomo videli kaj bo v četrtek.
hvala še 1x
hvala še 1x
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
lep pozdrav! zadnje dni se mi na hlačkah pojavlja črn madež iz nožnice in iz nje prihajajo nekakšne bele pike, ki me srbijo.. menstruacije še nebi smela dobit, saj jemljem tabletke.. imam mogoče glivice? so spolno prenosljive? kako jih dobiš?
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Glivic ne dobiš ampak so v normalnih količinah zmeraj prisotne. Problem nastane, ko se zaradi takšni in drugačnih vzrokov (preagresivna mila, jemanje antibiotikov, prenos "okužbe" s strani partnerja itd.) preveč namnožijo in povzročajo srbenje in tudi pekoč občutek. Pozdraviš jih lahko sama s Canestenom, ki se dobi v lekarni brez recepta.
-
medvedka napisal/-a:Glivic ne dobiš ampak so v normalnih količinah zmeraj prisotne. Problem nastane, ko se zaradi takšni in drugačnih vzrokov (preagresivna mila, jemanje antibiotikov, prenos "okužbe" s strani partnerja itd.) preveč namnožijo in povzročajo srbenje in tudi pekoč občutek. Pozdraviš jih lahko sama s Canestenom, ki se dobi v lekarni brez recepta.
hvala
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
sama imam podoben primer, namreč jem kontracepcijske tabletke, pojavil pa se mi je rjavkast izcedek, menstruacije še nekaj dni ne bom dobila. zanima me če lahka kljub temu seksaš, brez kondoma sicer, ali je bolje da se uporabi kondom?
-
xxxm46 napisal/-a:sama imam podoben primer, namreč jem kontracepcijske tabletke, pojavil pa se mi je rjavkast izcedek, menstruacije še nekaj dni ne bom dobila. zanima me če lahka kljub temu seksaš, brez kondoma sicer, ali je bolje da se uporabi kondom?
pomoje raj z kondomom za vsak slučaj...
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
glede tistega kar sem napisala včeraj, ta izcdek je precej podoben menstruaciji, ampak ne vem kako, ker jem kontracepcijske in bi morala menstruacijo dobiti v sredo. druga stvar pa je, da sma s fantom kljub temu seksala brez kondoma. je možno da lahko zanosim? (kljub jemanju tabletk)
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
glede rjavega izcedka med jemanjem KT...tut ce so "presibke", se moznost za nosecnost naj nebi povecala. tako da kondom ni potreben
-
Sem si kupila danes Canesten. Piše da je treba notranje okužbe zdraviti 3 dni. Zraven se dobila tri "tubice" s katerimi stisnem kremo v nožnico. Upam da nebom kateri dan do četrtka dobila menstrucije, sicer jo ponavadi dobim v soboto. Ampak vseeno, če jo dobim kako naj prekinem tridnevno zdravljenje? Danes pa jutri stisnem potem pa naslednji torek naprimer? Pomoje to ni v redu. Ma katera kakšne izkušnje s tem?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz ne razumem, kako je lahko tak problem it do ginekologa, sploh ko se ti pojavi ena taka težava. se greš sama svojega zdravnika... to so lahko resne stvari in lahko imajo tudi resne posledice.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
s0nckic4 napisal/-a:jaz ne razumem, kako je lahko tak problem it do ginekologa, sploh ko se ti pojavi ena taka težava. se greš sama svojega zdravnika... to so lahko resne stvari in lahko imajo tudi resne posledice.
ja sori ker vprašam ampak še vse so mi svetovale da kupim to kremo in če ne pomaga naj grem do ginekologa jaz pa mam drugačno vprašanje!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov