Izcedek iz nožnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
po moje ni nič hudega, al si se kej ranla al pa maš vnetje. vseeno bi blo dobro it k ginekologu da boš mirna.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Sicer mam pa že ene 3tedne tut jz take probleme, pa pojma niam ka bi to blo res.. Prav težko mam spolne odnose, al pa jih sploh ne morm met. Že ko mi ga samo nasloni gor me že ob "vhodu" v nožnico zapeče. Kot da bi mela nekako ranico. Ki se kr noče zacelit Ubistvu tak ko da bi mela obribano. In to me pol boli recimo sam ene 2 al pa 3cm notr, pol globlje me ne boli. Nevem kaj naj bi to bilo, se je keri zgodilo kaj podobnega? Sploh nevem a me bolj peče al boli
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem skoraj ziher da maš vnetje. Ginekolog ti bo dal Canesten kremo ali pa tablete ki v večini ful pomagajo, mam pa eno kolegico ki ji pomaga samo da namoči tampon v navadni jogurt pa si ga da not za čez noč in to ponavlja kak teden. Je bla že pri ful zdravnikih pa ji nič ni pomagalo, sam to.
Druga opcija pa je da maš kako ranico, samo glede na čas zgleda kot vnetje.
Druga opcija pa je da maš kako ranico, samo glede na čas zgleda kot vnetje.
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
renatka_ napisal/-a:Sicer mam pa že ene 3tedne tut jz take probleme, pa pojma niam ka bi to blo res.. Prav težko mam spolne odnose, al pa jih sploh ne morm met. Že ko mi ga samo nasloni gor me že ob "vhodu" v nožnico zapeče. Kot da bi mela nekako ranico. Ki se kr noče zacelit Ubistvu tak ko da bi mela obribano. In to me pol boli recimo sam ene 2 al pa 3cm notr, pol globlje me ne boli. Nevem kaj naj bi to bilo, se je keri zgodilo kaj podobnega? Sploh nevem a me bolj peče al boli
Ej men se tud to dogaja...Prav strah me je že začetka k me res ful boli, sej pol mal potrpim pa je vredu k je globje tk k si rekla...Js ne vem ka hudiča bi to lahk blo narobe
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Nevem kaj je to. Šla bi k zdravnici, ampak niti nevem kako ji naj razložim. Ubistvu ji ne znam razložit, če je tak čudna situacija. Mogoče gre res le za vnetje in je nožnica tolko bolj občutljiva. Ampak nevem, a obstaja mogoče kako domače zdravilo za zdravljenje vnetja, če je to sploh vnetje?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Novo vprašanje:
Včasih sem imela pač malo belega toka malo več ga je bilo pred menstruacijo...nekaj časa nazaj sem mela malo močnejši beli tok malo je že na rjavo barvo vlekl pa sm šla k ginekologinji ker me je to motilo in mi je naredila ene teste pa je blo pol kull ker je rekla da so izvidi vredu...
Sedaj je pa že kak dober mesec da imam močn beli tok in rjave barve tako, da morm imeti obvezno na hlačkah dnevni vložek..beli tok je pa rjave barve...kaj bi blo to?
Je najbolje, da grem kr k ginekologinji?
Včasih sem imela pač malo belega toka malo več ga je bilo pred menstruacijo...nekaj časa nazaj sem mela malo močnejši beli tok malo je že na rjavo barvo vlekl pa sm šla k ginekologinji ker me je to motilo in mi je naredila ene teste pa je blo pol kull ker je rekla da so izvidi vredu...
Sedaj je pa že kak dober mesec da imam močn beli tok in rjave barve tako, da morm imeti obvezno na hlačkah dnevni vložek..beli tok je pa rjave barve...kaj bi blo to?
Je najbolje, da grem kr k ginekologinji?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
renatka_ napisal/-a:Sicer mam pa že ene 3tedne tut jz take probleme, pa pojma niam ka bi to blo res.. Prav težko mam spolne odnose, al pa jih sploh ne morm met. Že ko mi ga samo nasloni gor me že ob "vhodu" v nožnico zapeče. Kot da bi mela nekako ranico. Ki se kr noče zacelit Ubistvu tak ko da bi mela obribano. In to me pol boli recimo sam ene 2 al pa 3cm notr, pol globlje me ne boli. Nevem kaj naj bi to bilo, se je keri zgodilo kaj podobnega? Sploh nevem a me bolj peče al boli
pomoje da to kr opisujete je zih kakšno vnetje, glivice itd. tko da resno pejte k ginekologu k samo se bo težko pozdravlo.k s takimi stvarmi se pa ni za hecat
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
renatka_ napisal/-a:Nevem kaj je to. Šla bi k zdravnici, ampak niti nevem kako ji naj razložim. Ubistvu ji ne znam razložit, če je tak čudna situacija. Mogoče gre res le za vnetje in je nožnica tolko bolj občutljiva. Ampak nevem, a obstaja mogoče kako domače zdravilo za zdravljenje vnetja, če je to sploh vnetje?
Jst mam tut take težave. Sm zrajcana in vse in sam not bi ga mela , ampak ga mora potem vedno najprej počasi dat noter, potem je pa vse ok. Sm bla že pr ginekologinji in sem ji opisala situacijo, pa je rekla da je to kao sam zato, ker nism zadost mokra. Pa sm ji rekla, da občutki pač so tapravi, pol mi pa ni vedla nč naprej povedat, jst pa tut nism hotla vrtat. Po moje je mal nožnica občutljiva, pa mal premal navlažena.
Drgač sm mela pa nekaj let nazaj ful probleme z vnetji in sm skos hodila okol teh dohtarjev. Tko da me je enkrat testerala, k sm misnla da mam vnetje, pa je blo vse ql . Tko da tut mogoče mal iz psihe pride. K prčakuješ, da te bo mal pekl, pol pa kr te...
Ne vem. V glavnem ugotovla sm, da mn se sekeram, bolš je. Očitno vnetja nimam. Pač potrpim tistih par sekund, da je not in je
Kar se tiče domačih zdravil za vnetja, jst tut priporočam tampone z jogurtom. Najbolši je navaden LCA zelene doline Recimo pa, da se že kr dost poznam, da vem kdaj mam vnetje in kdaj ne (čeprov se očitno še zmer lah zmotm ), tko da bi vsem tistim, ki mate te težave pa še niste ble pr zdravniku svetujem, da se najprej oglasite tm, pa boste vidle koko pa kej
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js mam rjavi izcedek (rjavi tok?) zdele recimo tadrug dan, ampak tok mocan da morm tut une tamale dnevne vlozke nost, pa je prvic in zato mal panike delam? ma kera to? kaj je to? nevarno?
drugac me nic ne boli, tabletke jem ze neki casa in sm se zdel odlocla da mal preneham (ker sm jih itak primarno jedla samo zarad koze)...ginekologinja je pa na dopustu zatorej na pregled zdej trenutno ne morm
drugac me nic ne boli, tabletke jem ze neki casa in sm se zdel odlocla da mal preneham (ker sm jih itak primarno jedla samo zarad koze)...ginekologinja je pa na dopustu zatorej na pregled zdej trenutno ne morm
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov