Živčnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Ugotavljam da sem pretirano živčna, ne znam se kontrolirati, izbruhnem, dam vse ven in potem bi moralo biti ok, ampak potem nastopi obžalovanje, kakšna sem bila med izbruhom, kaj vse sem storila, rekla in česar nisem storila.
Ne vem kaj mi je..možno je da sem nezadovoljna s sabo in potem se to kopiči v meni, izbruhnem nad ljudmi ki si tega ne zaslužžijo. Fant tega ne bo več dolgo prenašal, tudi jaz ne ker, se zavedam da tako ne gre. Prav grozna sem, prbila bi najraj samo sebe v tistem trenutku, in še prav dobro se zavedam kaj delam, govorim, pa ne neham. Živ hudič! Punce kaj naj storim, kaj mi je??
Ne morem več škodovat ljudem okoli sebe, če sem problem sama sebi.
Ne vem kaj mi je..možno je da sem nezadovoljna s sabo in potem se to kopiči v meni, izbruhnem nad ljudmi ki si tega ne zaslužžijo. Fant tega ne bo več dolgo prenašal, tudi jaz ne ker, se zavedam da tako ne gre. Prav grozna sem, prbila bi najraj samo sebe v tistem trenutku, in še prav dobro se zavedam kaj delam, govorim, pa ne neham. Živ hudič! Punce kaj naj storim, kaj mi je??
Ne morem več škodovat ljudem okoli sebe, če sem problem sama sebi.
Always look on the bright side of your life.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz znam bit tud žiučna na tak način. Sam se poskušam kontrolirat na precej neumen način, ker vem, da si škodim tko al tko.
Ko me neki tolko razjezi ne izbruhnem vn ampak potlačim vase. Ko se ta oseba oddalji ( da me ne vidi oz. sliši ) pa se lotim sama sebe grizt.
Učasih ko kej pričakujem al pa ni po moje mi poru u glavi nabiva in sm žiučna že na dotik. Doskrat se lotim kr jokat od hudga.
Ne vem kaj je to use skupi, upam samo, da je obdobje, ki bo šlo mimo.
Ko me neki tolko razjezi ne izbruhnem vn ampak potlačim vase. Ko se ta oseba oddalji ( da me ne vidi oz. sliši ) pa se lotim sama sebe grizt.
Učasih ko kej pričakujem al pa ni po moje mi poru u glavi nabiva in sm žiučna že na dotik. Doskrat se lotim kr jokat od hudga.
Ne vem kaj je to use skupi, upam samo, da je obdobje, ki bo šlo mimo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Marcela123
- Komunikatorka
vidiš pika zelo podobna sem jaz, kar trest bi se začela od ihte, jokat,,kot mejhn otrok, ki je razvajen in ne doseže svojga...mogoče pasem v nulo razvajena, če ni kaj po moje...ampak tako ne gre. Nisem si všeč takšna kot sem, včasih bi najraje na momente vidla da bi me en pršvsnu po predolgem dudlnu in bi nehala. Ker bi preusmeril moje misli...jaz sem že študirala o boksarski vreči in rokavicah in ko bi nastopilo to noro stanje, bi se zaprla v sobo, naterala tisto vrečo in si dala druška. Najbolj neboleče za ljudi okrog mene. Kaj pravte, smešno, noro ampak meni povsem sprejemljivo. Sam še ne vem kam bi dala, obesla to vrečo.
Kaj praviš?
Kaj praviš?
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Ja, če mislš da ti vreča pomaga si jo kup.
Jst sm tut preveč živčna, za čist vsako stavr se živciram, nerviram, pred testi, pogovori, če morm koga poklicat k ga ne poznam dobr sm živčna..
če mi kej ne gre, ratam živčna, se jokam, norim, govorim kšne stvari k jih ne bi nikol drgač.. Tut men je pol žal.
Sam ne vem če bi mi boksarska vreča pomagala, kr se mi zdi to bolj za jezne.

Jst sm tut preveč živčna, za čist vsako stavr se živciram, nerviram, pred testi, pogovori, če morm koga poklicat k ga ne poznam dobr sm živčna..
če mi kej ne gre, ratam živčna, se jokam, norim, govorim kšne stvari k jih ne bi nikol drgač.. Tut men je pol žal.

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
se dogaja tudi meni.
mogoče so krive KT, če jih jemlješ?
mogoče so krive KT, če jih jemlješ?
- Marcela123
- Komunikatorka
ja jih jemljem, možno da tudi, ker jih jemljem šele kakšni dve leti in tudi živčna nisem bila prej tolk...možno, a kaj naredit čmo, če je razlog kontracepcijska tableta?
-
menjava tabletk ali pa popolna opustitev le-teh.
- Marcela123
- Komunikatorka
kaj pa vem, zaščita je le zaščita, čeprav imam stalnega partnerja, je vseeno zaščita po mojem mnenju da mora bit. Mogoče res menjava, a predlagaš na katere tabletke naj presedlam zdaj imam RIGEVIDON, Yarina baje niso slabe.
-
hm, ne vem. lahko bi res poskusila z menjavo. vendar se obrni na ginekologinjo, ker vsake tabletke na vsako reagirajo drugače, ona pa ti bo znala svetovati. je pa pomoje vedno loterija, če ti bodo druge potem ok, ampak za probat je.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Jah eni ljudje smo pač taki da dost hitr ratamo živčni, se razburimo če nam kej ni všeč, pol pa to obžalujemo. Tut sama vem da to ni dobr, ker s takim obnašanjem škodim sama seb, pa še vsem tistim ki so priča / povod moji razburljivosti. Lahk se sam poskusiš kontrolirat, mal zadihat pa premislt predn začneš zganjat kako paniko. To da v seb zadržuješ čustva sam še poslabša vse skupi, ker enkrat ti pč more "vn udarit". Nakup boksarske vseče lahk pomaga sam če jo maš v bližini ko si jezna, živčna.., problema pa definitivno ne bo rešla. Se mi zdi da bi kaka joga tle bol pamagala kot pa neko boksanje (vsaj pr men). Konc koncev sm pa še zmeri raje nek kolerik, ki se živcira pa kdaj pa kdaj za kako stvar mal "ponori", kokr pa da bi bla cela neki pasivna, da bi mi dol visel za vsako stvar.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz jemlem tud KT. Sam ne vem kere bi mi ginekolg dau, ker zdej jemljem Logest. Prej se nisem nikoli tolko razburjala in bla tko žiučna. Ne vem lih, če bi se sprijazlna s tem, da sm pač žiučna po naravi. Se bojim, da bom kej zbolela na žiucih. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Js sm na cajte iste. Ampak sam do atija&mami in do mojga. Dobr do mami in do atija tist se niti ne sekiram neki ful, ka se vsi deremo pa itq se uredu štekamo in itq vemo vsi da se za bz deremo tko, da rešeno.
Pr mojmu pa kr ne vem , je pa drugač pa ponavad sm huda če mi kj groznga reče al pa če mam kašn pms. Sam pol se itq sekiram pa use. Sam mi vedno oprosti ampak je še vseeno grda razvada ki se jo lahko rešiš. Če ne drugače ,da malo pomisneš takrat ko se jeziš.

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]