ITM
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ITM ma tut svoje omejitve.. velja sam v določenih višinah.. pa pr otrocih ne velja.. sicer pa je normalna teža vse kar je med podhranjenostjo pa med debelostjo prve stopnje.. pol pa odvisno pr kermu polu si bolj.. na netu si ga lohk koj zračunaš recimo klele http://www.smsdieta.si/indeks-telesne-mase/
mnja.. jst sm pr 21,5.. kar je zlata sredina.. bla sm pa tut že pr 18,7 kar je mal nad podhranjenostjo.. pa morm rečt da sm si bla tm bl ušeč.. ohh the vanity..
Angie
mnja.. jst sm pr 21,5.. kar je zlata sredina.. bla sm pa tut že pr 18,7 kar je mal nad podhranjenostjo.. pa morm rečt da sm si bla tm bl ušeč.. ohh the vanity..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Imate idealno težo! Kar tako naprej!
ITM= 20,1
hm....idealna teza pa mi pise, se kakih 6 kg zraven...jaz pa bi raje mela se kakih 4-5 manj
ITM= 20,1
hm....idealna teza pa mi pise, se kakih 6 kg zraven...jaz pa bi raje mela se kakih 4-5 manj
Why be an angel when I can play god?!
-
pikapolonica444 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
- Kraj: Celje
js mam pa itm 19.0, pa bi rada še kake 2 kilce maščobe dol spravla - predvsem s trebuha!!!
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
pikapolonica444 napisal/-a:js mam pa itm 19.0, pa bi rada še kake 2 kilce maščobe dol spravla - predvsem s trebuha!!!
Enako Lahk se skupaj lotiva
ITM mam 18,9. Vse lepo in prav, ce bi blo nekak enakomerno razporejeno (se pravi, da bi slo s trebuscka mal vec dol, pa da bi se mau u nogice in ritko zredila).
Sem pa ze dobila opazke (no, v bistvu jih redno dobivam usak dan), da mi zgleda usaj 10 kg manj, ker mam pac nekak tezkje kosti itd.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
inaa napisal/-a:19,3 - sm kr zadovolna
ampak pise pa pol spodi da je moja idealna teza od 50 do (pazi to!!) 66 kg --> mislm telh 16 kg b se pa ornk poznal js nevem kako to lh napisejo sploh
ni fore v tem da se ti pozna al ne ampak od kje do kje je zdrava teža.. sama si pa lahko predstavlaš, da tik pod mejo debelosti ni zdrava teža ane??
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
18,8
ja po tehle 10kg več...10kg se fulful pozna tk da ne hvala. sm s tem kr zadovolna kar mam.
ja po tehle 10kg več...10kg se fulful pozna tk da ne hvala. sm s tem kr zadovolna kar mam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]