ITM
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 179 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Maya19 napisal/-a:Jaz mam pa 18,4 = je podhranjenost :
Saj je meja nekje pri 18,5 oz. po nekaterih tabelah celo pri 18, tako da ni nič kritičnega ..
Tele številke so res bolj ali manj neuporabne, pomoje se je bolj pametno zanašat na kakšne druge kriterije
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ok, ampak to je estetski vidik. Drugo so pa zdravstveni problemi kot posledica shiranosti.
Jst recimo čisto dobro vem, kdaj je moje telo podhranjeno (na kratek rok), ker sem zaspana, brez energije in slabe volje. Ponavadi se mi to zgodi, kadar je gužva na faksu, pa pozabim jest.
Dokler je pa energetski vnos dovolj velik, pa res ne vidim problema s tem, da človek nima kakšnih konkretnih maščobnih rezerv. Sej nam ne grozi lakota, da bi bilo treba imet zalogo za hude čase
Jst recimo čisto dobro vem, kdaj je moje telo podhranjeno (na kratek rok), ker sem zaspana, brez energije in slabe volje. Ponavadi se mi to zgodi, kadar je gužva na faksu, pa pozabim jest.
Dokler je pa energetski vnos dovolj velik, pa res ne vidim problema s tem, da človek nima kakšnih konkretnih maščobnih rezerv. Sej nam ne grozi lakota, da bi bilo treba imet zalogo za hude čase
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
17,8-kao presuha..sam sama seb se zdim čist kul
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
17.4
jz bi se mogla zredit za 14 kg če bi hotla idealno težo met... halo.. že 2kg se ne morm nikakor zredit (no ja, mogoče v trebuh bi še šlo )... drugač pa nič novega, vem da sem presuha.
jz bi se mogla zredit za 14 kg če bi hotla idealno težo met... halo.. že 2kg se ne morm nikakor zredit (no ja, mogoče v trebuh bi še šlo )... drugač pa nič novega, vem da sem presuha.
- AktivnaDieta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2007
ITM ni idealno merilo, ker se spreminja s telesno višino, vendar pa je dokaj enostavna indirektna metoda za oceno maščevja v telesu. Odstotek maščevja se pri ljudeh z istim ITM lahko močno razlikuje, tako da je opredelitev debelosti pri posamezniku samo na osnovi ITM lahko napačna.
OPTIMALNA MASA je natančnejše merilo naše prehranjenosti in nam pokaže kakšna je naša optimalna telesna teža za najoptimalnejše skladno delovanje našega telesa.
Idealna teža ne obstaja tako kot ne obstaja idealna ženska.
OPTIMALNA MASA je natančnejše merilo naše prehranjenosti in nam pokaže kakšna je naša optimalna telesna teža za najoptimalnejše skladno delovanje našega telesa.
Idealna teža ne obstaja tako kot ne obstaja idealna ženska.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
17, 4
Glede na mojo višino oz bolje rečeno nižino, mi že pol kilograma nardi full razlike.
Glede na mojo višino oz bolje rečeno nižino, mi že pol kilograma nardi full razlike.
Prvi neprebran prispevek • 179 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov