Žile na nogah / krčne žile
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Pri men so tud zelo vidne in mi je to včasih zelo neprijetno. povrh vsega pa mam še belo kožo tak da jih ne moreš spregledat
da bi se to dalo z inekcijami odstanit? sliši se zanimivo,bi takoj privolila pa tudi če bi grozno bolelo.

da bi se to dalo z inekcijami odstanit? sliši se zanimivo,bi takoj privolila pa tudi če bi grozno bolelo.
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Krcne zile se da odstrant, ker je to tko al tko neuporabna, zamasena zadeva, skoz kero se kri ne pretaka vec in ti jih enostavno s kirurskim posegom potegnejo vn.
Ponavd je zadeva dedna, loh se zamasijo od kajenja, premastne hrane, negibanja, vecina jih dobi v casu nosecnosti zarad dost povecane teze...
Obstaja vec vrst krcnih zil in ponavad gre v mlajsih letih bl za tiste k niso tok nevarne in sam estetsko motjo. V primeru, da ta zadeva zacne bolet pa loh postane ze bl nevarno in pride do drugih kompilkacij, loh se ti nardijo ksni strdki, ne mors hodt...
Tko, da zaenkrat se pomoje nobena nima kj sekerat. Aja pa sonce tut ni prevec dobr zanje, ker se valda zile pr toploti ful sirjo in se bl nabreknejo. Pa kukr so ze druge rekla, cim mn sedet s prekrizanimi nogami, preozke hlace baje tut niso priporocljive, ampak to sm sam tko slisala, za zabe (tiste, k stisnejo) vela isto.
Ponavd je zadeva dedna, loh se zamasijo od kajenja, premastne hrane, negibanja, vecina jih dobi v casu nosecnosti zarad dost povecane teze...
Obstaja vec vrst krcnih zil in ponavad gre v mlajsih letih bl za tiste k niso tok nevarne in sam estetsko motjo. V primeru, da ta zadeva zacne bolet pa loh postane ze bl nevarno in pride do drugih kompilkacij, loh se ti nardijo ksni strdki, ne mors hodt...
Tko, da zaenkrat se pomoje nobena nima kj sekerat. Aja pa sonce tut ni prevec dobr zanje, ker se valda zile pr toploti ful sirjo in se bl nabreknejo. Pa kukr so ze druge rekla, cim mn sedet s prekrizanimi nogami, preozke hlace baje tut niso priporocljive, ampak to sm sam tko slisala, za zabe (tiste, k stisnejo) vela isto.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Krčne žile so dedne, tko da če jih majo vaši sorodniki, je velka verjetnost, da jih boste tud ve mele. Vem, da se je treba ogromn gibat, predvsem hodit - ampak to je bol preventiva. Ogromn žensk jih dobi med nosečnostjo. Od mojga fanta mami jih je mela in jo je tud ful bolel. No zdj je mau bolš, ma jih pa še zmer. Mislm, da se to da sam operativno odstrant, če pač dobiš od zdravnika napotnco.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Moja mami je mela že zelo zgodaj probleme s krčnimi žilami in se je seveda odločila za injekcije. Danes je vse še slabše. Res da jo ne boli več, vendar ni pa estetsko, stanje se je le še poslabšalo. In na žalost sm jih tut js podedovala. Seveda za zdaj še ni hudo, upam samo da se stanje ne bo pretirano poslabšalo.
lp
lp

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
jaao ma sm vesela da nism edina s takim problemom, kr pri svojih še ne 20ih letih imam grozne noge.imam dosti popokanih kapilar in so ful opazne ker imam svetlo,pa zgleda da tudi tanko kožo. sedaj ko smo v dolgih oblačilih me sicer ne motijo,ko pa pride poletje pa me je groza oblečt kej kratkega ker imam občutek da si vsi ogledujejo "modrice" po nogah. imam tudi velike možnosti za krčne žile, zato so mi že kako leto nazaj dali recept za nogavice ki stisnejo noge..ampak ne prenesem hlačnih nogavic..me pa dosti bolj motijo kapilare.drugače imam lepe nogice, jih pa zaradi žil ne maram kazati.
punce, a poznate kako stvar s katero bi se te žilice dalo prekrit,da ne bi bile tako zelo opazne?
jih mogoče prekrije samoporjavitvena krema??
LP
punce, a poznate kako stvar s katero bi se te žilice dalo prekrit,da ne bi bile tako zelo opazne?
jih mogoče prekrije samoporjavitvena krema??
LP
- funny_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2005
somebody napisal/-a:jst mam pa ful grda stopala, k mi žile kr vn gledajo, najhujš je pa una pr gležnu, groza!
ja js isto.. kaj čmo :S
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jaz jih imam tud kar precej. Na bedrih jih imam že neki let, zadnja leta pa se mi pojavljajo še po mečih. Sam so čisto tanke. Sem pa zadnjič prvič začutila kako je žilca počla. Tak neprijeten srbeče pekoč občutek. Baje se to precej vidi zaradi tanke kože, se mi zdi, da jo imam kar precej. Ima pa moja stara mama krčne žile, precej grozno izgleda.
Drugač sem pa brala, da hoja pomaga, kot ste že omenile in pa tudi, da ko sediš da imaš noge dvignjene v višini bokov, da jih pač nekam nasloniš, če imaš možnost. Prekrižane noge pa še poslabšujejo položaj, sam kaj si morem, ko pa sploh ne morem sedet čist normaln, ali mam prekrižane pri kolenu, pri gležnjih naj bi bilo kao ok, al pa nekako spodvite pod ritjo.
Drugač sem pa brala, da hoja pomaga, kot ste že omenile in pa tudi, da ko sediš da imaš noge dvignjene v višini bokov, da jih pač nekam nasloniš, če imaš možnost. Prekrižane noge pa še poslabšujejo položaj, sam kaj si morem, ko pa sploh ne morem sedet čist normaln, ali mam prekrižane pri kolenu, pri gležnjih naj bi bilo kao ok, al pa nekako spodvite pod ritjo.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov