Hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1500 prispevkov
• Stran 2 od 100
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 100
Naslednja
-
Tanja__ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2004
{katya} napisal/-a:ja se velikokrat se grem peljat z kolesom. ampak to je v naših krajih bolj težko izvedljivo. sam breg pa sama graba bi rekla moja babica...
Tolk boljš, a veš kak šele to vpliva na postavo? Pa kalorij tud pokuriš 10x več kot na ravnem. Bodi srečna za tak teren.
Čeprav, kot sem že omenla, se nimaš kaj sekirat zarad postave, k maš res kulsko (okostnjaki še nobenmu niso bli všeč, morda peščici), vse bolj prihaja moda Jenifer Lopez in kot moški rečejo: "Da mamo kaj za primit!"
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Tanja__ napisal/-a:Čeprav, kot sem že omenla, se nimaš kaj sekirat zarad postave, k maš res kulsko (okostnjaki še nobenmu niso bli všeč, morda peščici), vse bolj prihaja moda Jenifer Lopez in kot moški rečejo: "Da mamo kaj za primit!"
res je mala! tanja ima prav!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Aha to se pravi sem jaz debeli zavaljeni pujs 163/60kg.
Začela bom hujšati in to na 50kg.
Začela bom hujšati in to na 50kg.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja, jest moram tud shujšat, visoka sm 175cm, težka pa 60kg, a pozna katera kakšnon dieto kako shujšat na 40 kilogramov, pa tko, da potem ne bom mela strij al pa česa takega...res...
:box:
:box:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Tigi - Cosmopsiho
glamBABY napisal/-a:Hely_3 zakaj pa??
js sm velika 159cm pa mam tm60-61kg ppa ne bi hujšala
Imam rit in stegna. Pa fant mi je neki omenu.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
ženske pa kva je z vm???? a ste čist zmešane
Hely_3, če boš začela hujšati zaradi fanta, si pa res(oprosti, ker ti bom to rekla) zabita....ma ni šanse, da začneš hujšati zaradi neke druge osebe, če se ti dobro počutiš v svojem telesu....
Anchi, ti si pa še bolj mahnena na suho postavco, že sedaj imaš čist idealne mere, pa hočeš hujšati
dj ženske mal se zresnte, ker men že preseda, da skos puslušamo ene bedne izjave, da morte shujšat, ker vam fant reče, ali pa zaradi tega, ker imate čist uredu mere....ma nebi rekla, če bi mi ena ženska prbila, ki ima mere 150/80, da mora shujšat...sam ve, ki imate 175/60 pa ve niste resne
Hely_3, če boš začela hujšati zaradi fanta, si pa res(oprosti, ker ti bom to rekla) zabita....ma ni šanse, da začneš hujšati zaradi neke druge osebe, če se ti dobro počutiš v svojem telesu....
Anchi, ti si pa še bolj mahnena na suho postavco, že sedaj imaš čist idealne mere, pa hočeš hujšati
dj ženske mal se zresnte, ker men že preseda, da skos puslušamo ene bedne izjave, da morte shujšat, ker vam fant reče, ali pa zaradi tega, ker imate čist uredu mere....ma nebi rekla, če bi mi ena ženska prbila, ki ima mere 150/80, da mora shujšat...sam ve, ki imate 175/60 pa ve niste resne
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
smotkica_ napisal/-a::evil: ženske pa kva je z vm???? a ste čist zmešane
bi rekla enako....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Tanja__ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2004
{katya} napisal/-a:mh...no v glavnem jaz se danes pakiram ker grem zvečer na morje! uživajte pa se čujemo čez kakih 10 dni!!
papa
Uživaj pa na morju spoznaj, da se nimaš za kaj sekirat in bodi hvaležna, da maš takšno postavo, kot jo maš (morda boš za kakih 15 let, po nosečnosti, ko boš sigurno kar nekaj gor dobila, potem "jokala" in tarnala za linijo, ki jo imaš danes v smislu:"Kaj bi dala, da bi imela takšno, kot sem jo imela..." ).
- barbara01
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2005
Vse v redu!!?? Glej mene pri 10 letih sem dobila meno, pri 15 sem imela že košarico D !! Ej ne delaj si tega. Jaz sem bila od mojega 11 pa do 15 leta na dieti. Saj sem mislila, da sem predebela. Bila sem normano razvita, nič nisem bila predebela. S temi dietami sem si zafurala vse življenje. Tace stran od diet
-
Tigi - Cosmopsiho
Jah sam premišljevalasem in brala n formulu, da punce full jamramo glede kil.
Jah nevem no. Jaz bom shujšala vsaj 6kg zaradi sebe in zaradi tega ker mi je fant mal omenu. Nočm da druge suhice gleda in si misl kako debelo pičozo mam druge so pa tko fajne. Čeprav sem mu to že omenla ampak je reku, da tega si pa nebi nikoli mislu oz. reku.
Nevem no.
Jah nevem no. Jaz bom shujšala vsaj 6kg zaradi sebe in zaradi tega ker mi je fant mal omenu. Nočm da druge suhice gleda in si misl kako debelo pičozo mam druge so pa tko fajne. Čeprav sem mu to že omenla ampak je reku, da tega si pa nebi nikoli mislu oz. reku.
Nevem no.
Prvi neprebran prispevek • 1500 prispevkov
• Stran 2 od 100
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 100
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov