Hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- {katya}
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2005
- Kraj: maribor
Mogoče je res malo čudno, ker mi vsi ''dohtari'' pravijo da se ne smem sekirat, če imam močnejša stegna. Ampak jaz moram nujno shujšat. Saj veste, kopanje na bazenih, morje,... Torej, zadnje 3 dneve malo stradam in se ful slabo počutim zaradi tega. Verjemite, da to ni zdravo. Že, ko se zjutraj vstanem se mi začne grozno vrtet, da se vsiplem nazaj na posteljo in dalje spim. Mogoče je to zaradi vročine ampak prej se mi to ni dogajalo. Če poznate kakršnokoli ''športno dieto'', potem mi pač pomagajte. Glede športa, kaj plavanje pomaga?? Ali pa kolesarjenje?? Jaz imam za to premalo časa, pa vročina je taka, da lahko rečem da si lahko na trebuhu jajce pražim. ...Aja pa jaz bi rada hitro shujšala in pol obdržala tisto težo.
No kakšen je moj izgled:
- velikost: 167 cm
- teža: 53,5 kg
PROSIM POMAGAJTE!!!! ZELO, ZELO, ZELOOOOO VAM BOM HVALEŽNA!
Mimogrede, kaj ima kdo že podobne izkušnje?
No kakšen je moj izgled:
PROSIM POMAGAJTE!!!! ZELO, ZELO, ZELOOOOO VAM BOM HVALEŽNA!
Mimogrede, kaj ima kdo že podobne izkušnje?
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ma kaj ti je 167cm,53kg?????
to je zate debelo?
jaz mam 162cm in 51 kg in sem suha.....mislim vsi pravijo da preveč suha....no meni je ravno ql....ne pa debela.....
to je zate debelo?
jaz mam 162cm in 51 kg in sem suha.....mislim vsi pravijo da preveč suha....no meni je ravno ql....ne pa debela.....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
ej sorry samo to je meni malo bolano!!!
Hujšanje pri tvojih merah pa haloo in pri tvoji starosti to je zelo ne zdravo do tvojega telesa ker si v fazi razvijanja in če boš sedaj hujšala npr. boš imela nič prsi tako kot moja kolegica ki je isto delala pri tej starosti!
To ti dajem samo kot primer samo ne tega delat ne hujšat!
Hujšanje pri tvojih merah pa haloo in pri tvoji starosti to je zelo ne zdravo do tvojega telesa ker si v fazi razvijanja in če boš sedaj hujšala npr. boš imela nič prsi tako kot moja kolegica ki je isto delala pri tej starosti!
To ti dajem samo kot primer samo ne tega delat ne hujšat!
- {katya}
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2005
- Kraj: maribor
ne rabite me nadirat...nisem vedla da ste vsi proti meni! kaj naj pač hočem shujšat. dohtar je reko da sem razvita kot 20 letnica. perilo se je pri meni začelo v 4. razredu. Modrček da sploh ne omenjam!!!! Ne se spravlat na mene. Prosim...
-
Tanja__ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2004
Ej punca, zdravniki majo očitno resne probleme. Haloo?? A veš kaj je idealna teža? Da imaš 10 kil manj kot je tvoja telesna višina! Ti jih maš pa še manj! Ojoj, idealno postavico maš!
Če pa se želiš rekreirati, ti pa priporočam kolo, definitivno!
Če pa se želiš rekreirati, ti pa priporočam kolo, definitivno!
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
{katya} napisal/-a:Mogoče je res malo čudno, ker mi vsi ''dohtari'' pravijo da se ne smem sekirat, če imam močnejša stegna. Ampak jaz moram nujno shujšat. Saj veste, kopanje na bazenih, morje,... Torej, zadnje 3 dneve malo stradam in se ful slabo počutim zaradi tega. Verjemite, da to ni zdravo. Že, ko se zjutraj vstanem se mi začne grozno vrtet, da se vsiplem nazaj na posteljo in dalje spim. Mogoče je to zaradi vročine ampak prej se mi to ni dogajalo. Če poznate kakršnokoli ''športno dieto'', potem mi pač pomagajte. Glede športa, kaj plavanje pomaga?? Ali pa kolesarjenje?? Jaz imam za to premalo časa, pa vročina je taka, da lahko rečem da si lahko na trebuhu jajce pražim. ...Aja pa jaz bi rada hitro shujšala in pol obdržala tisto težo.
No kakšen je moj izgled:
PROSIM POMAGAJTE!!!! ZELO, ZELO, ZELOOOOO VAM BOM HVALEŽNA!!!!!
P.S. Če se je tema slučajno ponovila, mi je ful žal. Ampak obup bo počasi premagal moje življenje.
Mimogrede, kaj ima kdo že podobne izkušnje???
Najbolj da še ene 2 tedna nič ne ješ, pa boš ready za bolnico in terapijo pri psihiatru.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
katya, dj ne sekiri se...jaz imam tudi lepga bauhija pa vse ok, sam pač stegna imam pa mal bl bajsk...sej sem se jaz tudi sekirala, sam sem prerasla, ker sem dojela, da nebo nič boljše....pa na dieto niti enkrat v življenju še nisem pozabila....če že misliš hujšati, hujšaj z glavo
jej več zelenjave in sadja, pije zelo veliko vode samo ne hujšati
jej več zelenjave in sadja, pije zelo veliko vode samo ne hujšati
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Pa ne moreš kar na hitro shujšati in potem to težo obdržati... hujšanje ti vzame nekaj mesecev, tudi če gre samo za par kilogramov. Ne poskušaj hujšati na hitro, vzemi si čas, telo se mora počasi navajati na spremembe.
HASTA LUEGO
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov