Hujšanje in bruhanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
in če se ne motm gre hrana po žilah, že prej predn pride v črevo [/quote],,,
ne hrana gre v zelodec od tam v crevesje in potem preko resic v kri. kar je neuporabno in ne preide skozi crevesno steno pokakamo
ok sej drugac se itak cist strinjam z njimi sam moram rect da sta one kr normalne...pa da jima nekak verjamem.
ne hrana gre v zelodec od tam v crevesje in potem preko resic v kri. kar je neuporabno in ne preide skozi crevesno steno pokakamo
ok sej drugac se itak cist strinjam z njimi sam moram rect da sta one kr normalne...pa da jima nekak verjamem.
-
ok...mal narobe napisala ...strinjam z vami
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
sm se prou mal zamisla. jez tut bruham na usake kvatre zato k mi je dejansko slabo ob določeni hrani ki jo imam sicer rada oziroma ob kombinaciji ksne hrane.
redno mi je slabo recimo ob rdeci papriki pa nej bo v ajvarju, pecena al pa v prahu kot zacimba dodana jedem. men bo obvezno slabo in tist filing v zelodcu k ga ne prenesem in grem seveda bruhat na silo da je pol uredu.
pol recimo bruham ob kombinaciji sok, ledeni čaj - smetana, sadje, svinsko ali goveje meso - krompir. no to sm do zdej pogruntala in se pac izogibam tej hrani pa tut mami se prilagaja dost ker jo je pac ze strah ratal da mam bulimijo oziroma panicari da je to zacetek.
drgac pa ja tretja vrjanta je pa ksn rojstn dan k se full na jem in pol mi je slabo.
ampak jez sama zase tocn vem da sicer bi z veseljem dol runkla ene 5 kil ampak da bi to z bruhanjem nardila al pa stradanjem pa ni sans ker nekak z bruhanjem ti ful želodcne kisline spravs v ustno votlino k pa ful unicuje zobno sklenino in jez k mam ze tko cist konc slabe zobe je to pol se miljonkrat slabi.
tko da bruham kdr je to res potrebno
redno mi je slabo recimo ob rdeci papriki pa nej bo v ajvarju, pecena al pa v prahu kot zacimba dodana jedem. men bo obvezno slabo in tist filing v zelodcu k ga ne prenesem in grem seveda bruhat na silo da je pol uredu.
pol recimo bruham ob kombinaciji sok, ledeni čaj - smetana, sadje, svinsko ali goveje meso - krompir. no to sm do zdej pogruntala in se pac izogibam tej hrani pa tut mami se prilagaja dost ker jo je pac ze strah ratal da mam bulimijo oziroma panicari da je to zacetek.
drgac pa ja tretja vrjanta je pa ksn rojstn dan k se full na jem in pol mi je slabo.
ampak jez sama zase tocn vem da sicer bi z veseljem dol runkla ene 5 kil ampak da bi to z bruhanjem nardila al pa stradanjem pa ni sans ker nekak z bruhanjem ti ful želodcne kisline spravs v ustno votlino k pa ful unicuje zobno sklenino in jez k mam ze tko cist konc slabe zobe je to pol se miljonkrat slabi.
tko da bruham kdr je to res potrebno
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Razen zadnjega stavka se povsem strinjam s purple.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
,,,SWEETprinces napisal/-a:in če se ne motm gre hrana po žilah, že prej predn pride v črevo
ok sej drugac se itak cist strinjam z njimi sam moram rect da sta one kr normalne...pa da jima nekak verjamem.[/quote]
pardon potem.Jst sm skos mislna, da se to hitreje požene naprej po žilah
-
ne ne...od tam se pol filtrera skozi ledvice, jetra...to nas mal prepuca.
jst sm eneparkrat probala bruhat v osnovni k smo ble pac neumne pa otrocje pa mi ni uspel. no pol mi pa je enkrat pa so mi skor uci vn skocile pa se zilce pod njimi so mi popkale tko da sm rekla da nikol vec. pa se tko grozn sm zgledala...sj kak pa naj bos po bruhanju...
jst sm eneparkrat probala bruhat v osnovni k smo ble pac neumne pa otrocje pa mi ni uspel. no pol mi pa je enkrat pa so mi skor uci vn skocile pa se zilce pod njimi so mi popkale tko da sm rekla da nikol vec. pa se tko grozn sm zgledala...sj kak pa naj bos po bruhanju...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
početje tvojih prijateljic se mi zdi ful otročje in neresno. tipičn znak nezmožnosti sprejemanja odgovornosti za svoja dejanja. če se pač kdaj preveč naješ, ker se res ne moreš upret, se sprijazni s tem in naslednjič razmišljaj. ali pa se boš zredil. tudi, če se na vsake toliko pregrešiš z visokokalorično hrano, še to ne pomeni, da se boš vidno zredil.
malo bi si morali koleščka v glavi poravnat.
malo bi si morali koleščka v glavi poravnat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
nikaragua, bruhanje na silo nikoli ni potrebno. To si ti sama sebe prepričala, da je ok, tako kot se lahko čez nekaj časa prepričaš, da je ok bruhati vsak dan po kosilu. Zadeve se enostavno lahko izmaknejo kontroli. Če ti je že slabo ob določeni hrani, se ji izogibaj. Človek naj bi bruhal samo, ko telo SAMO zavrne kar smo vnesli in te SAMO prisili na bruhanje, brez vtikanja prstov. Vse ostalo je začetek nenormalnega vedenja in prisiljevanje telesa v nekaj, kar samo noče. Če se lahko malo nerodno izrazim s tem zadnjim stavkom.
-
ja...sej verjetno res...sm mislna da je vec takih glede na to da sta me full presenetli. sem vesela da ne.
glede ocvirkov se pa strinjam...sam stos je v tem da se oni tam "zagozdjo"
glede ocvirkov se pa strinjam...sam stos je v tem da se oni tam "zagozdjo"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov