Hujšanje: Efedrin + kofein
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
gre se pa za mojo kolegico k ma ene 30 kg prevec in mi je sporočila da bo pac poskusla shujsat s to kombinacijo, ker je pac prebrala da ta kombinacija dela čudeze!
mene pa zanima ce ma kera izkusnje s tem, najbl me pa zanimajo negativne posledice kajti kokr jez vem se efedrin uvršča med drogo in ni to nc dobrga.
torej prosim napisite kasne so vaše izkusnje!
mene pa zanima ce ma kera izkusnje s tem, najbl me pa zanimajo negativne posledice kajti kokr jez vem se efedrin uvršča med drogo in ni to nc dobrga.
torej prosim napisite kasne so vaše izkusnje!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
O tem smo debatiral u eni temi pr športu, mislm, da so bli fat burnerji.
In tale tvoja kolegica nej se raj mal pozanima, preden se na vrat na nos vrže u kao (!) najlažjo pot do lepšga geštela. Ta kombinacija je lahko zlo nevarna (več možnosti za precej neprijetne stranske učinke kot za čudeže!), če ne veš, kaj delaš in kako delaš, sploh pa je za tiste, k na hard trenirajo, ne pa za predebele, k najbrž niso sposobni dveh ur švicanja (in morjo začet počas in postopoma).
Svašta enim na pamet pade .
In tale tvoja kolegica nej se raj mal pozanima, preden se na vrat na nos vrže u kao (!) najlažjo pot do lepšga geštela. Ta kombinacija je lahko zlo nevarna (več možnosti za precej neprijetne stranske učinke kot za čudeže!), če ne veš, kaj delaš in kako delaš, sploh pa je za tiste, k na hard trenirajo, ne pa za predebele, k najbrž niso sposobni dveh ur švicanja (in morjo začet počas in postopoma).
Svašta enim na pamet pade .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ta varianta me spominja na sceno iz filma rekvijem za sanje.
glede na to, da je efedrin stalnica na vseh straneh o drogah bi se ga js močno izogibala.
http://www.konoplja.org/klasifikacija_d ... fedrin.htm
precej zaskrbljujoči se mi zdijo stranski učinki, ki so podobni stranskim učinkov ostalih nelegalnih amfetaminov.
zaradi stranskih učinkov amfetaminov je ena znanka v polju pristala. shujšala je tudi. n to precej. zdej je spet ista kar se kilaže tiče, prihoze jo pa še vedno matrajo.
sploh ne vem, kaj ljudem ni jasno, da se odločijo hujšat na take načine. shujšati naj bi pomenilo telo spraviti v neko normalno ravnovesje (vsaj meni), ne pa šopanje s poživili.
glede na to, da je efedrin stalnica na vseh straneh o drogah bi se ga js močno izogibala.
http://www.konoplja.org/klasifikacija_d ... fedrin.htm
precej zaskrbljujoči se mi zdijo stranski učinki, ki so podobni stranskim učinkov ostalih nelegalnih amfetaminov.
zaradi stranskih učinkov amfetaminov je ena znanka v polju pristala. shujšala je tudi. n to precej. zdej je spet ista kar se kilaže tiče, prihoze jo pa še vedno matrajo.
sploh ne vem, kaj ljudem ni jasno, da se odločijo hujšat na take načine. shujšati naj bi pomenilo telo spraviti v neko normalno ravnovesje (vsaj meni), ne pa šopanje s poživili.
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
To je tudi moja kolegica delala...ampak ona je to uporabljala ker je hotela iti na to tekmovanje za figuro fitnesa( nekak tako) in je jemala kombinacijo teh tablet..Delujejo na osnovi dviga telesne temperature...torej ko jih vzameš moraš obvezno telovadit, da gre iz tebe ven toplota in da se spotiš..ker če sediš ni nekih učinkov(pa tudi koristno za telo ni če miruje, ker ne grejo ti strupi ki si jih zaužil ven). Baje da ful topi maščobe, ko začneš telovadit, se zraven zelo potiš..Obvezno pri tem pa je da zaužiješ veliko tekočine, ker lahko pride do dehidracije. Ima pa seveda tudi nezaželjene učinke kot so: povečan srčni utrip, povišan krvni pritisk, motnje srčnega ritma, srčni infarkt, možganska kap. Kažejo se tudi vedenjske motnje, kot so: nihanja v razpoloženju, nervoza, zmedenost, evforija, težave s spominom, zmanjšanje spolne funkcije. Pojavijo se lahko še težave z dihanjem, občutek toplote, bledica, potenje, slabost in bruhanje. Po dolgotrajni uporabi se lahko razvije toleranca in psihična odvisnost.
Tako da vsekakor ni to pameten način hujšanja...Je sicer hiter in učinkovit, vendar lahko pusti posledice
Tako da vsekakor ni to pameten način hujšanja...Je sicer hiter in učinkovit, vendar lahko pusti posledice
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Jao, jao, jao, jao.....
Očitno se je tvoja kolegica zelooooo slabo pozanimala.
Fora efedrina (v kombinaciji s kofeinom in aspirinom) je v tem, da te našopa z energijo, poveča vzdržljivost PRI TRENINGIH - to je čisto tako po kmečko povedano. Ne bom zdej tukej na dolgo in široko opisovala učinke jemanja efedrina na človeško telo, sej je po internetu dosti materiala....
Ampak to sploh ni važno - važno je edino to, da se s tem se ni za igrati, ja???!!!! Sploh pa igranje s takimi kombinacijami strogo odsvetujem vsem osebkom, ki se fitnesu, telovadnici in vsemu kar diši po športu približajo kvečjemu na en kilometer in jim je hoja od domače bajte do busa al pa sprehanja psa višek rekreacije....
Očitno se je tvoja kolegica zelooooo slabo pozanimala.
Fora efedrina (v kombinaciji s kofeinom in aspirinom) je v tem, da te našopa z energijo, poveča vzdržljivost PRI TRENINGIH - to je čisto tako po kmečko povedano. Ne bom zdej tukej na dolgo in široko opisovala učinke jemanja efedrina na človeško telo, sej je po internetu dosti materiala....
Ampak to sploh ni važno - važno je edino to, da se s tem se ni za igrati, ja???!!!! Sploh pa igranje s takimi kombinacijami strogo odsvetujem vsem osebkom, ki se fitnesu, telovadnici in vsemu kar diši po športu približajo kvečjemu na en kilometer in jim je hoja od domače bajte do busa al pa sprehanja psa višek rekreacije....
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ravno zarad takih kot je tvoja kolegica so efedrin prepovedal oz. uvrstil med droge. Ker je folk začel zlorabljat tko, da je to konzumiru pa zraven na kavču čakal kdaj ga bo pobral.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Kar se mene tiče odsvetujem jemanje takih zadev.
Imam prvoosebne izkušnje in lahko s prve roke povem, da niso prijetni stranski učinki in če ji je mar za zdravje naj se tega raje izogiba, ker so druge bolj zdrave in pametne poti na voljo kakor jemanje efedrina.
Sploh se mi zdi pa kofein najslabše poživilo kar jih sploh obstaja za moj pogled.
Imam prvoosebne izkušnje in lahko s prve roke povem, da niso prijetni stranski učinki in če ji je mar za zdravje naj se tega raje izogiba, ker so druge bolj zdrave in pametne poti na voljo kakor jemanje efedrina.
Sploh se mi zdi pa kofein najslabše poživilo kar jih sploh obstaja za moj pogled.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov