Hudo zlomljen noht

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 09. Feb. 2009 17:56

Mi imamo prste na rokah in na nogah. Nikjer nisi omenila, kje se nahaja ta noht... Meni je namreč pred 11 leti nekje nekaj padlo na palec desne noge. Nekaj časa me je bolelo, nakar se je noht okrušil in odpadel. Počasi je začel rastni nov noht. A žal v napačno smer. Vedno globlje v meso. Mene pa je tudi vedno bolj bolelo. Če bi ga spustila do konca, bi pogledal ven nekje na sredini palca. Tako pa mi je zdravnik priporočal operacijo. Z njo je kirurg popravil zadevico. Noht zdaj raste v pravo smer, ne boli me več. Res pa ni enak palcu na levi nogi. Je vidna razlika.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 09. Feb. 2009 18:30

Tudi meni je na nogo padla omara. Nekaj časa je bila pod nohtom na palcu kri, nato je sam od sebe odpadel. Potem je rabil kar veliko časa, da je znova zrastel. Danes je tak kot prej, v bistvu sploh ne vem, na kateri nogi je to bilo.
Pomoje bo na koncu enak kot prej, samo zrasti mora, kar pa res traja precej dolgo.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 09. Feb. 2009 21:00

tanchii napisal/-a:Pomoje bo na koncu enak kot prej, samo zrasti mora, kar pa res traja precej dolgo.

Tudi jaz bi ti rada rekla kaj takega, ampak moja kolegica je imela isto nesrečo, nisem prepričana točno, kaj se ji je zgodilo, vglavnem, noht ji je 'padel' dol, sedaj je od tega že menda kar nekaj let, pa še vedno nima nohta, oz. ima le do polovice tistega, kjer bi moral biti, če veš kaj mislim :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov