Hrbtenica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Mene še zanima, tiste k uporabljate žogo za sedenje, kok hitro se vam je potem hrbet uravnal oziroma drža?
- anca_kk
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2007
_kocka_ napisal/-a:Pilates je odlicna stvar za hrbtenico in s tem dobro drzo.
Pred kratkim sem si kupla pas za pravilno drzo (Sanolabor). Tud fajn stvar. Lahko ga nosis max. 3 ure na dan (v nasprotnem primeru se misice prevec zmehcajo). Ful ti ramena nazaj zategne, obcutek je dober.
a mi lahko poveš koliko si dala za ta pas. približno?
- Sara84
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2009
Se strinjam s pilatesom in ga ful priporočam! Je pa ful pomembno, da te nekdo nadzoruje, če delaš pravilno, sploh, če imaš že težave...
Jaz hodim že nekaj časa v Tanergijo, sicer na "normalen" pilates, ampak vem, da majo tud programe za tiste z bolečinami v hrbtenici, pa tud rehabilitacijo in tko....
Meni se zdi ful pomembno, da če že greš in investiraš svoj čas in denar v razne tečaje, da maš pol res neko povratno informacijo pa da se tam res potrudijo zate Jaz sem res ful zadovoljna, ker trenerji vedno hodijo od ene do druge in te spremljajo in korigirajo.
Jaz hodim že nekaj časa v Tanergijo, sicer na "normalen" pilates, ampak vem, da majo tud programe za tiste z bolečinami v hrbtenici, pa tud rehabilitacijo in tko....
Meni se zdi ful pomembno, da če že greš in investiraš svoj čas in denar v razne tečaje, da maš pol res neko povratno informacijo pa da se tam res potrudijo zate Jaz sem res ful zadovoljna, ker trenerji vedno hodijo od ene do druge in te spremljajo in korigirajo.
Sara
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov