Herpes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
jst sm pa herpes staknla me pa zanima kolk kej pomaga tale kremica herpesan?? men jo je mami prnesla iz lekarne. upam da bo pomagala
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja kuj se začni mazat ane.
Drugač pa full pomaga propolis ampak ko že imap kremico se full maž z njo.
Drugač pa full pomaga propolis ampak ko že imap kremico se full maž z njo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
Prvič sem herpes imela pred petimi leti, ko se mi je imunski sistem popolnioma porušil zaradi ene druge bakterije. Za tistim sem imela herpes še morda 2x ali 3x, vedno na ustnici.
Danes zjutraj se zbudim in imam ful zatečeno nosno steno (takoj pri vhodu) ter srbi in peče... Ja, meni se zdi da je herpes, nisem pa sigurna... SOS
Imam kremo Virolex, mažem se že cel dan ampak me še kar srbi in skeli...
Kaj naj naredim
Danes zjutraj se zbudim in imam ful zatečeno nosno steno (takoj pri vhodu) ter srbi in peče... Ja, meni se zdi da je herpes, nisem pa sigurna... SOS
Imam kremo Virolex, mažem se že cel dan ampak me še kar srbi in skeli...
Kaj naj naredim
Zadnjič spremenil Naty, dne 06. Feb. 2006 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
-
Tigi - Cosmopsiho
Hm če jo maš pr nosu nevem. Pejt v lekarno in vprašaj kaj bi lahko to bilo. lahko, da je herpes ali bradavica. Kaj pa veš.
Raje pojdi vprašat tja, če pa naujo vedl pa pejt k zdravnici. Da se ti nau velik naredl pol pa nau prov lepo zgledal, ko bo zrasl.
Raje pojdi vprašat tja, če pa naujo vedl pa pejt k zdravnici. Da se ti nau velik naredl pol pa nau prov lepo zgledal, ko bo zrasl.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
No, danes je že tretji dan. Iz Slovenije sem si prinesla kremo Virolex, tukaj pa mi je dragi kupil še Aciclovir (oboje je isti klinac) in mi hvala Bogu pomaga. Naredila se je že majhna krastica, ne peče in ne srbi več tako, da je zagotovo bil herpes. To se je naredilo v nosu (takoj ob vstopu vanj) in ne zunaj na koži. Res je bilo neprijetno, toda gre nazaj in sem vsa vesela... Juhuuu!
Vseeno hvala Hely_3!
Vseeno hvala Hely_3!
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
-
Tigi - Cosmopsiho
Naty super. Ja Aclovir je super mazilo drugače pa zelo pomaga tudi propolis.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
punce help!
dobla herčes... mažem z elocomom... sem pridna, ne? ker ne maram aklovirja...
začela mazati takoj ko sem začutila, ka hoče biti herpes... zaj mi pa prosim povejte, kak dolgo to traja?? ker sem cela obupana, bi se najraje zvlekla v posteljo in jokala... kak dolgo traja povprečen herpes?!?!
dobla herčes... mažem z elocomom... sem pridna, ne? ker ne maram aklovirja...
začela mazati takoj ko sem začutila, ka hoče biti herpes... zaj mi pa prosim povejte, kak dolgo to traja?? ker sem cela obupana, bi se najraje zvlekla v posteljo in jokala... kak dolgo traja povprečen herpes?!?!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Tigi - Cosmopsiho
Novo vprašanje:
Jaz sem mislila, da je na začetku herpes ampak ni. V levem kotičku ustnice imam oz. se mi trga ustnica al kako bi rekla....kakor da bi se mi večale usta........počeno imam in me peče. Ust ne odpiram fejst ampak mažem ranico s propolisom ali ima katera bolj učinkovitejše zdravilo????
Jaz sem mislila, da je na začetku herpes ampak ni. V levem kotičku ustnice imam oz. se mi trga ustnica al kako bi rekla....kakor da bi se mi večale usta........počeno imam in me peče. Ust ne odpiram fejst ampak mažem ranico s propolisom ali ima katera bolj učinkovitejše zdravilo????
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
jaz sem dans ponoči dobla herpes. pa ne no! dobim ga tak štirikrat na leto, nazadnje vem da sem ga mela pred novim letom. mažem si ga s propolisom. joj kak mi gre na živce, saj ni vlki samo vseeno! to ni fer! jaz bi z veseljem jedla kake tablete, če bi vedla da ga nikoli več ne dobim!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov