Herpes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ZiZZa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
men najbolj pomaga če pač nardim takole ... ponavadi se zjutraj zbudim z herpesom, pa dam kr obliže compeed gor pa ga mam ceu dan gor;) pol zvečer ga lepo dol vzamem:P vzamem iglo ko sm jo razkužla v alkoholu in prepikam mehurčke pa takoj dam vato gor ko sm prej namočla v alkoholu ( peče ko hudič, sam je za potrpeti ) pa držim cca 10min to gor( ratataš malo zatečena, zato pa je to najbolje delati zvečer predn greš spati ) pol pa še za kakih 5 min namažem s kremo Virolex pa še to pustim
na koncu še to dol dam pa še 1x compeet obliž čez noč. zjutraj pa obliž dol pa da se ustnica posluši in ewo ni več herpesa;) najbol učinkovita metoda, ki jo poznam:D

-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
^^ufff, tole se pa sliši boleče. Meni pomaga edino, da si herpes takoj ko se mi začne delat, razkužim (dam razkužilo na vato in držim na herpesu vsaj 10 min in to ponavljam cel dan). ko se mi pa enkrat razrste mi pa čist nič ne pomaga
no ja,mogoče še najbolj teli obliži pa sikapur

you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Georgia napisal/-a:red*cherry napisal/-a:p!ka napisal/-a:Zadnič smo mele neko debato o hrepesu in je ena rekla, da če nisi dobiu herpesa, ko si biu majhen pol ga niti zdej ne moreš dobit. Kaj lahko kera to potrdi/ovrže ?
Jst sm ga prvič dobila pri 22-ih!
Js sm stara 20 pa ga še nism, in upam da ga tut ne bom. Sam vidm, da je očitno še možnost da ga staknem.
leta niso pomembna, dobiš ga ko prideš v stik z irusom, lahko pri ljubčkanju lahko če piješ za kom , ki ga ima.
Sama ga na srečo nimam, ker je mama full ahtala da ko sva bili mali s setro da nisva pili iz njenega kozarca in res nisva ga dobili, ata pa je večkart bil v kontaktu z virusov, pa herpesa nikoli ni imel.
Vem da mami pomaga ta virolex (v tabletah in mazilo).
Moj fant je pa kot mali dobil 1X hepres in potem nikoli več. To se mi zdi malo čudno, ker nobeno tako zgodbo ne poznam, saj se ponavadi kar ponavlja. je mela kera sam 1X hepres pa potem nikoli več?
je pa res da večina ljudi ima hepres, zato ful pazim da ga ne fašem.
ne pijem za vsakim, tut ko sm od zuni si naročam več ala manj ustekleničene pijače alpa na slamco, ker vidim da mam moja mama kr pizdarije s tem, pogosto se ji ponavlja, ko je bila mlajša je mela hepres ob vsaki menstruaciji, za znoret, nalezla se ga je v otroštvu od svoje mame.
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
danes zjutraj sem vstala, in zagledala herpes na spodnji ustnici
sem si dala takoj obliž gor, ga menjala čez 7 ur, ampak še vedno ni spremembe. srbi pa ko hudič...kaj to pomeni,da če ful srbi? da se razvija al celi? sem si zdaj namazala še s kremico sikapur, upam da bo pomagalo...v soboto grem na dopust, in nebi rada, da gre še herpes zraven 

- čuftika
- Cosmofrik
PlayLejdi napisal/-a:danes zjutraj sem vstala, in zagledala herpes na spodnji ustnicisem si dala takoj obliž gor, ga menjala čez 7 ur, ampak še vedno ni spremembe. srbi pa ko hudič...kaj to pomeni,da če ful srbi? da se razvija al celi? sem si zdaj namazala še s kremico sikapur, upam da bo pomagalo...v soboto grem na dopust, in nebi rada, da gre še herpes zraven
Če si ga komaj danes zagledala, pol se ziher komaj razvija in zato srbi. Enim ful pomagajo tabletke Virolexa in mazilo, poskusi. Sama še na srečo nisem imela te nadloge! Se mi je pa enkrat naredil majhni mozolček na ustnici in sm bla prepričana da je hepres, samo ni bil... Zdej če bo do sobote cool, pa ne vem...

- čuftika
- Cosmofrik
PlayLejdi napisal/-a:Tako, tudi moj herpes je bil na dopustu v Španiji....je odšel z moje ustnice, ko sem prišla domov, sem pa na drug dan dobila spet novega, poleg tistega, ki je bil prej. Katastrofa. Ni mi jasno odkod zdaj to.

Men bi se zmešalo, zato pa ahtam da ga ne dobim, za nobenim ne pijem... In upam da ga nikol ne bom dobila

-
Dreamer_90 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2010
- Kraj: Velenje
Moj brat je meu veliko let s tem probleme.Skor vsak mesec ga je fasu. Potem pa je šel k zdravniku in mu je dala neke tablete in od takrat ni dobil še nobenga.
- čuftika
- Cosmofrik
Marilyn 777 napisal/-a:BIBI21 napisal/-a:Sama nimam težav s herpesom, mam pa močno razpokane ustne kotičke ( in to obe ). Se je že kateri to zgodilo in kaj najbolj pomaga?
Mazala sem se že z vsemi žavbami, ampak se mi zdi, da vsakič ko kaj jem ali odpiram usta, mi na novo poči že zeceljeno.
ja, js sem imela ful problemov s tem.. pa v bistvu nič tko fajn ne pomaga... nastane pa to baje zaradi hipovitaminoze (premalo vitaminčkov), torej nabavi kakšne tablete z vitamini, predvsem c, pa sčasoma ne boš več imela problemov s tem! vsaj meni je pomagalo
hmm, meni pa poči kotiček ustnice ne zarad premalo vitaminov, ampak če pijem iz slabo umitega kozarca. Pomaga mi pa embecin (antibiotik v mazilu). Ker včasih mi poči do krvi, peče ko jem kislo, ampak če redno mažem pol hitro mine. Najraje bi kr slamco nosila v torbici, sam ko se ne moreš na obisk prikazat in slamco potegnit ven

-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
evo, pa sem tudi jaz staknila herpes Sad Iz mehurčkov mi je končno nastala hrasta. Zdaj me pa zanima kako to hrasto čim prej odpravit? Mažem se z balzamom za usta Blistex. Je to ok? Hrasta mi je ratala že čisto mehka zaradi balzama in lahko bi jo nežno odstranila z brisačo. Je to pametno ali je možno, da si herpes ponovno nakopljem?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne, potegn dol ker luft ubija virus, tak da dejansk pomaga pri pohitrenju zdravljenja če si krasto dol praskaš.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
O, hvala ti za odgovor. Ta hrasta na ustnicah mi je prav ogabna. Po tem jo bom pa kar z brisačo zdrgnila dol. Sem mislila, če si jo bom odstranila, da je možno, da ponovno dobim tega hudiča gor :S
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov