metuljčica* napisal/-a:^ A obstaja kakšen tvoj post, kjer še nisi omenil/a aloa vere?
Ker preprosto naravno zdravi večino bolezni, ljudje pa tega enostavno nočete razumet pa je treba večkrat napisat.

_mary_jane_ napisal/-a:Sikapur je res prozoren gel, vendar ko ga naneseš na herpes se posuši in rata bel. Drgač je men to najbolša krema proti herpesu. Res se hitro posuši. Obližev še nisem poskusla, vendar jih bom ob prvi priliki (upam da ne kmalu).
lrslovenija napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:^ A obstaja kakšen tvoj post, kjer še nisi omenil/a aloa vere?
Ker preprosto naravno zdravi večino bolezni, ljudje pa tega enostavno nočete razumet pa je treba večkrat napisat.
beretta napisal/-a:Ma ta Sikapur je za en k... Men se je iz čist mejhnga herpesa naredu naaajvečji... Pa že tko sm bla jezna na tisto babo nesposobno k mi ga je na Jesenicah prodala v Mercatorju v eni lekarni, ko sm jo vprašala, a ma barvo a je prozorn, pa je rekla prozorn... Pol sm pa hodila vsa bela okol ust dokler se nism v špegu vidla...
lipgloss napisal/-a:jaz sem probala že čisto vse, obliži so kar ok , sikapur mi ni ok, herpesan in te bedarije niso omembe vredne, tako sem ugotovila da je res najboljši navaden Blistex, no vsaj za mene.