Herpes

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lrslovenija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lrslovenija » 22. Okt. 2008 7:12

metuljčica* napisal/-a:^ A obstaja kakšen tvoj post, kjer še nisi omenil/a aloa vere? :D

Ker preprosto naravno zdravi večino bolezni, ljudje pa tega enostavno nočete razumet pa je treba večkrat napisat. :wink:
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 22. Okt. 2008 15:19

Ma ta Sikapur je za en k... Men se je iz čist mejhnga herpesa naredu naaajvečji... Pa že tko sm bla jezna na tisto babo nesposobno k mi ga je na Jesenicah prodala v Mercatorju v eni lekarni, ko sm jo vprašala, a ma barvo a je prozorn, pa je rekla prozorn... Pol sm pa hodila vsa bela okol ust dokler se nism v špegu vidla... :evil:
_mary_jane_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _mary_jane_ » 04. Nov. 2008 11:52

Sikapur je res prozoren gel, vendar ko ga naneseš na herpes se posuši in rata bel. Drgač je men to najbolša krema proti herpesu. Res se hitro posuši. Obližev še nisem poskusla, vendar jih bom ob prvi priliki (upam da ne kmalu).
_mary_jane_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _mary_jane_ » 04. Nov. 2008 11:52

Sikapur je res prozoren gel, vendar ko ga naneseš na herpes se posuši in rata bel. Drgač je men to najbolša krema proti herpesu. Res se hitro posuši. Obližev še nisem poskusla, vendar jih bom ob prvi priliki (upam da ne kmalu).
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 04. Nov. 2008 20:20

_mary_jane_ napisal/-a:Sikapur je res prozoren gel, vendar ko ga naneseš na herpes se posuši in rata bel. Drgač je men to najbolša krema proti herpesu. Res se hitro posuši. Obližev še nisem poskusla, vendar jih bom ob prvi priliki (upam da ne kmalu).

Ja, ampak js mislim ,da če ena dela v lekarni more to vedet... Oz. nej reče ne vem, ne pa da kr nekej v tri krasne govori...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 04. Nov. 2008 20:29

lrslovenija napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:^ A obstaja kakšen tvoj post, kjer še nisi omenil/a aloa vere? :D

Ker preprosto naravno zdravi večino bolezni, ljudje pa tega enostavno nočete razumet pa je treba večkrat napisat. :wink:

no o tem, da ljudje tega nočejo/nočemo dojeti ima pač vsak svoje mnenje. enim pomaga aloe vera, drugi so pa pač navajeni na druge izdelke. :wink: in tole konstantno ponavljanje bo prej izpadlo smešno in odbijajoče.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Nov. 2008 2:51

pofukan herpes :evil:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Nov. 2008 18:17

zlo na hitro se ga rešiš.. če greš u lekarno pa kupiš mazilo.- meni je izginilo v 1dnevu:) mela sm ga pa cel teden, ker nism hotla v lekarno. Stanejo pa ta mazila 7eur... oz. meni je tazga prodala :eek:

Mene je pa isto zaj** una v lekarni, ko je rekla, da je prozoren, js pa tistga namazala full.. pa na wc-ju klela ceno, uno v lekarni..:rofl:

beretta napisal/-a:Ma ta Sikapur je za en k... Men se je iz čist mejhnga herpesa naredu naaajvečji... Pa že tko sm bla jezna na tisto babo nesposobno k mi ga je na Jesenicah prodala v Mercatorju v eni lekarni, ko sm jo vprašala, a ma barvo a je prozorn, pa je rekla prozorn... Pol sm pa hodila vsa bela okol ust dokler se nism v špegu vidla... :evil:

Tuki sm se pa tko narežala :D :respekt:
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 10. Nov. 2008 19:22

jaz sem probala že čisto vse, obliži so kar ok , sikapur mi ni ok, herpesan in te bedarije niso omembe vredne, tako sem ugotovila da je res najboljši navaden Blistex, no vsaj za mene.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 10. Nov. 2008 20:31

lipgloss napisal/-a:jaz sem probala že čisto vse, obliži so kar ok , sikapur mi ni ok, herpesan in te bedarije niso omembe vredne, tako sem ugotovila da je res najboljši navaden Blistex, no vsaj za mene.

kaj s tem blistexom se potem sam namažeš in je to to al kok?je ja navadn vazelin?
men herplex kr fajn pomaga in obliži tud,sem pa enkrat v lekarni dobla neko mazilo take bele barve tist je blo pa obup...vse se je tak gor prijel da sm komi dol umila iz herpesa ko me je že tak bolel ko hudič vse :evil:
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 18. Nov. 2008 19:23

grrrrrrrrr, na obeh straneh ustnice ga mam!bastardo :evil:
<tina>
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a <tina> » 09. Dec. 2008 19:52

spet se po parih mesecih premora pojavil na ustnici..dala sem gor obliž..in me zanima če lahko vseeno fant dobi? po kolikem času ga lahko še dobi? nikjer nisem zasledila tega..
..če paziva(čiste roke, brez oralnega in tako dalje) pa mava odnose..tam spodaj ne bi smelo biti problema ali? :oops:

hvala
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 09. Dec. 2008 20:16

no js sm ga tud dobla v nedeljo... :evil: pa ful velkega,sm mela tak zatečeno ustnico da adijo...sam sm se skoz z herplexom mazala pa ga dans skor ni več... :D
Uporabniški avatar
Eclat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Eclat » 21. Dec. 2008 9:25

:evil: ma to ni fer! zdaj se mi je spet naredil herpes na ustnici! pa glih zdaj pred prazniki :motz: ! Sm že fanta poslala v lekarno po Sikapur, da ga sprobam če mi pomaga!

pa tko čudn se mi je naredu, take male pikice po desni strani ustnice!
grrrrrrrrrrrr :evil:

komaj sm čakala te praznike, zdaj pa nič, vse zarad herpesa!!!!!! pa še zdaj ko imam letos res do novega leta vse nabito poln urnik!! :tot: se nebom upala kazat pred ljudmi
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Dec. 2008 9:32

obliži so sranje! sicer ti herpes "skupaj potegnejo", tako da ni tistega smotanega občutka bolečine, ampak ne suši... tako vedno prisegam na kremo, dobra je pa tudi zobna pasta.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]