Herpes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
hvala bogu res da ga nimam, men se zdi da sm ga včasih še mel...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst na vsake svete cajte dobim herpes in me to grozn mot, sploh zato k ne morš prov preveč naredit, lahko samo počakaš da mine, pa da paziš da ne raznašaš naokol. drgač se pa prot temu da dobit dost učinkovite kremce v lekarnah,sam ne vem pa al je za plačat al ne
aja a pa ste vedl, da zdravila proti herpesu ni
aja a pa ste vedl, da zdravila proti herpesu ni
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
@smrketka@ napisal/-a:aja a pa ste vedl, da zdravila proti herpesu ni
Itak, ce je virus. Lahko pa zdravimo simptome bolj ali - kot v mojem primeru - manj uspesno.
-
evie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
FemmeFatal napisal/-a:@smrketka@ napisal/-a:aja a pa ste vedl, da zdravila proti herpesu ni
Itak, ce je virus. Lahko pa zdravimo simptome bolj ali - kot v mojem primeru - manj uspesno.
Hm...prijateljica je pogosto dobivala herpese(tko na vsake dva mesca) in je šla k osebnemu zdravniku zarad tega in ji je predpisal tablete proti herpesu, ki jih je pol redno jemala in od takrat herpesa ni nikol več dobila...je pa to že več kot pol leta nazaj. Tak da..zgleda da nekej obstaja.
- just jst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: lj
Herpes dobiš k maš v telesu preveč arginina-ta je v čokoladi pa oreščkih in premalo lizina k je pa v mleku, soji, mesurat nč lešnikovih čokolad k drgač se ti herpes razširi. Herpes dostikrat dobijo ljudje, ki neradi pijejo mleko. Fora je da lizin ustvari varovalno plast okoli celic in tako prepreči, da bi virus prodrl v celico in jo izpraznil. Skratka zmeri moraš vzdrževati tako razmerjem, da je v celicah več arginina in manj lizina-če ne pa je tle spet ta presneti herpes.
- just jst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: lj
Herpes dobiš k maš v telesu preveč arginina-ta je v čokoladi pa oreščkih in premalo lizina k je pa v mleku, soji, mesurat nč lešnikovih čokolad k drgač se ti herpes razširi. Herpes dostikrat dobijo ljudje, ki neradi pijejo mleko. Fora je da lizin ustvari varovalno plast okoli celic in tako prepreči, da bi virus prodrl v celico in jo izpraznil. Skratka zmeri moraš vzdrževati tako razmerjem, da je v celicah več arginina in manj lizina-če ne pa je tle spet ta presneti herpes.
- FemmeFatal
- Kofetarica
evie napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:@smrketka@ napisal/-a:aja a pa ste vedl, da zdravila proti herpesu ni
Hm...prijateljica je pogosto dobivala herpese(tko na vsake dva mesca) in je šla k osebnemu zdravniku zarad tega in ji je predpisal tablete proti herpesu, ki jih je pol redno jemala in od takrat herpesa ni nikol več dobila...je pa to že več kot pol leta nazaj. Tak da..zgleda da nekej obstaja.
Sej nekateri ga imajo samo enkrat v zivljenju, nekateri nekajkrat in konec. Nekateri revezi pa skoz trpimo zarad njega, ceprav se mi je ze zgodilo, da ga nisem dobila tudi po leto ali vec (je pa zato potem toliko pogosteje prisel na obisk). Mozno sicer je, da ga ne bo vec dobila, pravzaprav upam, da ga ne bo. Ampak virus v telesu ostaja in tako tudi moznost, da izbruhne.
- *melanie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
Sikapur je zelo odlična kremica za herpes meni več nobena druga ne pomaga razen ta!herpese imam tudi do 3 krat na mesec..pa še nisem šla po tablete....samo nekaj me zanima kaj moraš te tablete uživat ko imaš izbruh herpesa al jih lahko tudi ko ga nimaš ne???(jaz sem se ga sedaj komaj rešla v dveh tednih trije herpesi bom hitro potrkala da še ne bo kakšen)
- *melanie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
ja tak pogosto...saj veš kak je to če si mela vsaj enkrat herpes..mislim da bo zdaj ko so se mi končali najboljše da grem k zdravniku po te tabletke..sem malo prej prebrala da obstaja tud varovalna terapija...bom šla vprašat pa bomo vidli ne......
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst sm ga pa zdej čez tele praznike mela prvič. Pa ni biu nek gromozanski, se je hitr pozdravu.
Sm si dajala šnops gor, da mi je požgau bakterije in se je lepo posušilo, pol sm pa sam s hladilnim mazilom mazala, da je bla krasta mastna, da se ni lomila oz., počla.
Sm si dajala šnops gor, da mi je požgau bakterije in se je lepo posušilo, pol sm pa sam s hladilnim mazilom mazala, da je bla krasta mastna, da se ni lomila oz., počla.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- FemmeFatal
- Kofetarica
Sikapur je zakon! Jaz sem ze zdavnaj obupala nad vsemi moznimi zavbami, nazadnje pa sem cisto za hec kupila tale Sikapur. Namazala sem se takoj, ko sem ugotovila, da se mi dela, in ni prislo do nobene otekline ... pravzaprav se sploh ni opazilo, da ga imam. Enostavno nehal je rasti in se posusil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]