Čeprav bi morala to naredit že včeri zjutri, ko sem začutila, da me srbi, sam pač nisem imela ničesar, tk da je ratal že mehurček.

Ampak ta kremica baje deluje po tem principu, da povleče tekočino ven iz mehurja in se hitro posuši.
Mimi_M napisal/-a:Jst sm si dans kupla kremico Sikapur v lekarni, gre za čisti mineralni silicijev gel in mam dober občutek, ko sm si dala gor.
Čeprav bi morala to naredit že včeri zjutri, ko sem začutila, da me srbi, sam pač nisem imela ničesar, tk da je ratal že mehurček.![]()
Ampak ta kremica baje deluje po tem principu, da povleče tekočino ven iz mehurja in se hitro posuši.
allessya napisal/-a:Meni se herpes pojavi na vsake toliko, enkrat grozen, drugič v bolj milejši obliki, pa ponavadi ravno takrat, ko ga ne bi blo treba.(no, saj ga nikoli ne bi blo treba, ampak kaj čem). Ponavadi si namažem s propolisom ali cinkovo pasto, pa kar hitro mine.
Mimi_M napisal/-a:Jst sm si dans kupla kremico Sikapur v lekarni, gre za čisti mineralni silicijev gel in mam dober občutek, ko sm si dala gor.
Čeprav bi morala to naredit že včeri zjutri, ko sem začutila, da me srbi, sam pač nisem imela ničesar, tk da je ratal že mehurček.![]()
Zvoncica napisal/-a:Tko da me zanima: a je možno, da sčasom postaneš nekako odporen na herpes