Herpes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
Mojemu fantu pa paomaga Lizin prd izbruhom.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
matea napisal/-a:baje pa da ful pomaga tudi ušesno maslo ma nism provala in niti ne nameravam
ammm to jaz tui nebi probala....sicer ne vem, ce je ze katera napisala to, ampak dejansko pomaga tudi to, ce si s srebrnim prstanom podrgnes po herpesu...predn celotn ven butne joj, kak to sovrazim...
- Elizabetka
- Komunikatorka
ja srebro pomaga ker ubije viruse,to je dokazano sem brala na forumu alternativna medicina.
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
jaz ga tudi mam. dobim ga, če pijem iz kakih slabo umitih kozarcov. na srečo ga dobim ful redko (npr. enkrat na leto), samo mi je že to preveč. zdaj ga že dolgo nisem mela (že trkam ). bom jaz od zdaj naprej tudi prakticirala slamice v lokalih.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
- Elizabetka
- Komunikatorka
herpes se ne dobi od slabo pomitih kozarcev,je virus ,ki počiva in napade,ko oslabi imunski sistem
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
grrr...men se spet dela...pa to ni res, zadnje čase ga imam na vsake 14 dni
a je mogoče že katera probala iti k zdravmiku, zaradi pogostih herpesov in dobila tabletke? me zanima, če pri vseh deluje, ker ena kolegica jih je jemala pa ga ni dobila skoraj 2 leti....kaj pa pri vas?
a je mogoče že katera probala iti k zdravmiku, zaradi pogostih herpesov in dobila tabletke? me zanima, če pri vseh deluje, ker ena kolegica jih je jemala pa ga ni dobila skoraj 2 leti....kaj pa pri vas?
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Še dobr, da nimam teh problemov okol herpesa! ( že trkam )
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Emina napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:herpes se ne dobi od slabo pomitih kozarcev,je virus ,ki počiva in napade,ko oslabi imunski sistem
To popolnoma drži.
Bolj že ne bi mogl držat
Drugač pa itak najbolj (kot ponavadi) pomaga domača lekarna naših starih mam. Groba brisačka s katero herpes zdrgneš - čist, pol pa šnops gor. boli, peče, trga... Auuuu, ampak če to nardiš pred spanjem se zjutri zbudiš z malo suho krastico, ki že isti dan odpade.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Emina napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:herpes se ne dobi od slabo pomitih kozarcev,je virus ,ki počiva in napade,ko oslabi imunski sistem
To popolnoma drži.
ja, no...to ze, ampak meni nic ne manjka, grem ven in drug dan se zbudim pa me ustnice srbijo...pol ne vem, a mi vsak tedn imunski sitem pade al kaj...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov