Herpes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
wishgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jaz Aclovir vedno dobim brez recepta. Full čudno da se ga drugje ne da dobit. Samo ne bom povedala od kje sem. Če ne gre drugače vam ga lahko tud zrihtam pa pošljem. Sam potem bi mogla imeti vaše naslove. V lekarni mi sicer vedno rečejo, da naj grem k zdravniku, če se mi večkrat pojavlja, a mazilo pa vedno dobim. Res mi ni nič jasno.
-
redlion - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
- Kraj: strawberry city
herpes je virus ki ga mas v telesu. ne da se ga odpravit.. ko si bolna, pod stresom.. je imunski sistem oslabljen in takrat se pojavi mehurcek.
meni nobena krema ne pomaga.. poleti k je bla strasna vrocina sm ga mela skos enga za drugim.. ni se dal odpravit.. ko se je en zacelil mi je takoj zrastel drugi..
sla sem k zdravnici in dala mi je ene tablete.. ne spomnem se imena se je mehurcek ze po prvi posusu, cez par dni pa odpadel! od takrat je ze pol leta k se mi ni ponovilo
tablete jemles 10 dni, dobis jih pa samo na recept. ce se ti bo veckrat ponavlalo pejt k zdravnici da ti ga napise.
meni nobena krema ne pomaga.. poleti k je bla strasna vrocina sm ga mela skos enga za drugim.. ni se dal odpravit.. ko se je en zacelil mi je takoj zrastel drugi..
sla sem k zdravnici in dala mi je ene tablete.. ne spomnem se imena se je mehurcek ze po prvi posusu, cez par dni pa odpadel! od takrat je ze pol leta k se mi ni ponovilo
tablete jemles 10 dni, dobis jih pa samo na recept. ce se ti bo veckrat ponavlalo pejt k zdravnici da ti ga napise.
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Hvala vsem! Sem šla v lekarno, pa mi Virolexa niso dale, ker je baje na beli recept.
Herpes..nekaj sem kupila, zdaj mažem in upam, da bo čimprej mimo, ker mi gre pošteno na živce. Ušesno maslo , hmmm, pa skoraj ne bi probala
Si pa ne morem predstavljati, da bi se mi to ponavljalo vsak mesec...uboge revice!
Herpes..nekaj sem kupila, zdaj mažem in upam, da bo čimprej mimo, ker mi gre pošteno na živce. Ušesno maslo , hmmm, pa skoraj ne bi probala
Si pa ne morem predstavljati, da bi se mi to ponavljalo vsak mesec...uboge revice!
- nstar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2004
herpesa pa res ne prenesem... to mi je pa ena od stvari k me res v slabo voljo sprav, ce se mi nardi, pa ne vem, zakaj. sj navsezadne se sploh ne vid tok, pa v enem tednu se lepo pozdrav. ampak jst ga vsen na seb ne morem vidt, res me iz tira sprav
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
samomojca napisal/-a:Hvala vsem! Sem šla v lekarno, pa mi Virolexa niso dale, ker je baje na beli recept.
verjetno si kupila mazilo herplex - maži 4x na dan pa bo hitro minil ...
lp
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Ja ne vem če ravno drži, da če pravočasno ukrepaš, da hitro izgine... meni se je herpes naredil pred cca. 3 tedni, pa sm ga najprej mazala s propolisom, da se je naredila krastica, nato pa še s Herpesanom, pa mi je po 10ih dneh sicer izginil, samo brazgotino imam pa še sedaj (pa ne izgleda ravno lepo)... A kdo ve s čim se jo da odstranit? A obstaja kakšna krema?
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Jst ga mam tut večkrat na let, posebi po kakšnih stresnih situaijah al pa če sm kej bolana...........in na noben način se ga ne morm hitr znebit, mi ne pomaga niti, če se začnem takoj mazat tko da si ga ponavadi kr spraskam na konc ................cccccc
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
pjotra napisal/-a:Jaz imam pa že peti herpes v 14 dneh, sem bila pri zdravniku, ker virolex mi je pomagal, ampak se mi je herpes samo prestavljal iz enega dela ustnic na drugega, sem dobila injekcijo pa tablete. Meša se mi že od teh herpesov.
ja moji sošolki, se je isto to full velikrat naredil, pa je šla k zdravniku po ene tabletke, pa ga od takrat naprej niti enkrat še ni dobila....tako da nevem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]