Herpes

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 24. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Davorin » 08. Dec. 2004 11:07

Meni pomaga Virolex, ampak se ga dobi na recept (ker so nekateri občutljivi na neke reči v njem) ... baje je z Aclovirjem isto, brez recepta naj bi bila samo Herpesan in Herpes-neki-neki ...
Uporabniški avatar
wishgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a wishgirl » 08. Dec. 2004 13:49

Jaz Aclovir vedno dobim brez recepta. Full čudno da se ga drugje ne da dobit. Samo ne bom povedala od kje sem. Če ne gre drugače vam ga lahko tud zrihtam pa pošljem. Sam potem bi mogla imeti vaše naslove. V lekarni mi sicer vedno rečejo, da naj grem k zdravniku, če se mi večkrat pojavlja, a mazilo pa vedno dobim. Res mi ni nič jasno. :nixweiss:
Uporabniški avatar
redlion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2004
Kraj: strawberry city

Neprebrana objavaNapisal/-a redlion » 08. Dec. 2004 15:10

herpes je virus ki ga mas v telesu. ne da se ga odpravit.. ko si bolna, pod stresom.. je imunski sistem oslabljen in takrat se pojavi mehurcek.

meni nobena krema ne pomaga.. poleti k je bla strasna vrocina sm ga mela skos :( enga za drugim.. ni se dal odpravit.. ko se je en zacelil mi je takoj zrastel drugi..

sla sem k zdravnici in dala mi je ene tablete.. ne spomnem se imena :( se je mehurcek ze po prvi posusu, cez par dni pa odpadel! od takrat je ze pol leta k se mi ni ponovilo :)
tablete jemles 10 dni, dobis jih pa samo na recept. ce se ti bo veckrat ponavlalo pejt k zdravnici da ti ga napise.
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 08. Dec. 2004 15:12

Hvala vsem! Sem šla v lekarno, pa mi Virolexa niso dale, ker je baje na beli recept.
Herpes..nekaj sem kupila, zdaj mažem in upam, da bo čimprej mimo, ker mi gre pošteno na živce. Ušesno maslo :eek: , hmmm, pa skoraj ne bi probala :D

Si pa ne morem predstavljati, da bi se mi to ponavljalo vsak mesec...uboge revice!
tincha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tincha » 08. Dec. 2004 18:20

men pomagajo sam virolex tablete čeprav ni dober če jih previlikrat vzameš.Pa mazilo aclovir
nstar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nstar » 08. Dec. 2004 20:49

herpesa pa res ne prenesem... to mi je pa ena od stvari k me res v slabo voljo sprav, ce se mi nardi, pa ne vem, zakaj. sj navsezadne se sploh ne vid tok, pa v enem tednu se lepo pozdrav. ampak jst ga vsen na seb ne morem vidt, res me iz tira sprav
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 09. Dec. 2004 23:01

samomojca napisal/-a:Hvala vsem! Sem šla v lekarno, pa mi Virolexa niso dale, ker je baje na beli recept.
Herpes..nekaj sem kupila, zdaj mažem in upam, da bo čimprej mimo, ker mi gre pošteno na živce. Ušesno maslo :eek: , hmmm, pa skoraj ne bi probala :D

Si pa ne morem predstavljati, da bi se mi to ponavljalo vsak mesec...uboge revice!

verjetno si kupila mazilo herplex - maži 4x na dan pa bo hitro minil ...
lp :wink:
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 14. Dec. 2004 10:06

Herpes minil že pred dvema dnevoma, tako da mi je tisto mazilo res pomagalo ful hitro. Sem mislila, da bom 14 dni otečena hodla okoli :D
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 14. Dec. 2004 13:08

o, potem pa fino ... če pravočasno ukrepaš zaustaviš širjenje le-tega in potem hitro zgine ...
lp :wink:
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2004
Kraj: LJ city

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumpyka » 14. Dec. 2004 18:22

Ja ne vem če ravno drži, da če pravočasno ukrepaš, da hitro izgine... meni se je herpes naredil pred cca. 3 tedni, pa sm ga najprej mazala s propolisom, da se je naredila krastica, nato pa še s Herpesanom, pa mi je po 10ih dneh sicer izginil, samo brazgotino imam pa še sedaj (pa ne izgleda ravno lepo)... A kdo ve s čim se jo da odstranit? A obstaja kakšna krema?
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 14. Dec. 2004 22:49

Jst ga mam tut večkrat na let, posebi po kakšnih stresnih situaijah al pa če sm kej bolana...........in na noben način se ga ne morm hitr znebit, mi ne pomaga niti, če se začnem takoj mazat tko da si ga ponavadi kr spraskam na konc :oops: ................cccccc
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Maj. 2005 16:26

Jaz imam pa že peti herpes v 14 dneh, sem bila pri zdravniku, ker virolex mi je pomagal, ampak se mi je herpes samo prestavljal iz enega dela ustnic na drugega, sem dobila injekcijo pa tablete. Meša se mi že od teh herpesov.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 25. Maj. 2005 16:43

pjotra napisal/-a:Jaz imam pa že peti herpes v 14 dneh, sem bila pri zdravniku, ker virolex mi je pomagal, ampak se mi je herpes samo prestavljal iz enega dela ustnic na drugega, sem dobila injekcijo pa tablete. Meša se mi že od teh herpesov.

ja moji sošolki, se je isto to full velikrat naredil, pa je šla k zdravniku po ene tabletke, pa ga od takrat naprej niti enkrat še ni dobila....tako da nevem :D
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Maj. 2005 17:37

Ko bi se mi vsaj naredil vseh pet naenkrat, da če ne drugega bi vsaj vedela, kako se počutita Pamela pa Ceca z napihnjenimi žnabli. :D
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 25. Maj. 2005 19:33

Olupi česen in ga stisni in si potem s sokom namaži. Peče kot hudič ampak pomaga-vsaj meni je. Pa ga imam kar pogosto- še posebej če sem na kakšnem hudem prepihu

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]