Herbalife

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

**natyka**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a **natyka** » 14. Avg. 2008 6:42

ker sem ravno tuki gor, ti jih lahko tud js napišem...
šejk: 44,42eur
vitamini: 18,10eur
vlaknine: 22,64eur
beljakovine: 34,64eur
js mam pa tud še čaj zraven, ki stane 27,97eur

drugač majo pa še ful stvari: kapsule omega3, aloe vera, guarana, beljakovinske prigrizke...
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Avg. 2008 18:57

To je sam en velik nateg! Ena kolegica je dost dnara za to ven zmetala, pa nč shujšala. Vseen je jedla med temi šejki druge stvari, ker je šejki niso nasitili. Mogla je nehat s tem in tabletami, ker je krvavela iz zadnjika :eek:
Na račun novih NAIVNIH uporabnic pol nekatere zelo dobro služijo.

Ne mi rečt, da lahko z nekim prahom in tabletami shujšaš. Tiste, ki mislite, da ste debele, se začnite zdravo prehranjevat in začet MIGAT!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 15. Avg. 2008 9:50

ja sej ta herbalife verjetno ni mišljen da ti nadomesti vse obroke ane. pa tud ni izgovor da se ne prehranjuješ zdravo in da nič ne migaš.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 15. Avg. 2008 10:42

gregalina napisal/-a:To je sam en velik nateg! Ena kolegica je dost dnara za to ven zmetala, pa nč shujšala. Vseen je jedla med temi šejki druge stvari, ker je šejki niso nasitili. Mogla je nehat s tem in tabletami, ker je krvavela iz zadnjika :eek:
Na račun novih NAIVNIH uporabnic pol nekatere zelo dobro služijo.

Ne mi rečt, da lahko z nekim prahom in tabletami shujšaš. Tiste, ki mislite, da ste debele, se začnite zdravo prehranjevat in začet MIGAT!

Ne vem sicer koliko to vpliva na prebavo, ampak ponavadi zaradi raznih teh pripravkov in tablet za hujšanje, marsikdo ne gre kakat po več dni. In to vsekakor ni vredu in pripelje do hemeroidov. Zaradi tega kri. Pomoje no.
bj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bj » 15. Avg. 2008 21:36

Naj še jaz povem svojo izkušnjo o HL, o kateri lahko govorim samo pozitivno. Veliko vas govori o kemiji in o tem koliko je to drago, itd... Kemija-prosim povejte mi kaj naravnega se znajde dnevno na vašem krožniku, jabolko iz trgovine in ostale stvari zagotovo niso naravni, naravno je tisto kar se pridobi na kmetiji brez škropljenja in ostalih dodatkov.Poleg tega pa tudi tej praški so kontrolirani iz strani univerze UCLA(zelo priznana) in sestava je boljša od vseh praškov, ki so trenutno na tržišču (vsebuje vitamine, vlaknine...). Zanimivo kako je danes nekaterim škoda nekaj denarja za svoje zdravje, ko je pa govora o oblekah, avtomobilih in še čem smo glede cen malo bolj tolerantni. Cene nas ko zbolimo kar naenkrat ne zanimajo več , vse bi naredili za svoje zdravje od dodatkov da pregledov,zdravilce ...

Poleg tega pa se mi zdi HL vredu nadomestilo za 2 obroka, kajti 5-6 obrokov trde hrane je obremenjujoče za prebavni trak, ker naj vas opomnim, da jabolko ali kaj podobnega kar jeste za obrok ni glih dobra izbira za obrok.

In kolikor je meni znano, je tudi naša plavalka Sara na HL in še nekateri vrhunski slovenski športniki-
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 16. Avg. 2008 15:04

men gre pri vsemu skupaj na živce predvsem propaganda tega. Poznam zelo od blizu. Po moje je piramidni sistem in nekateri so enostavno preveč not za moj okus. Če njim tako paše, ok. Kar se pa hujšanja s herbo tiče. Se da, pomembna je disciplina, tko kot pri drugih dietah. Jaz nisem za!! Zdaj že mal iz principa, se mi pa zdi, da ni v tem nič takega, da nebi moglo bit ceneje!!
pa pa
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 16. Avg. 2008 16:10

obstajajo sadje, zelenjava in telovadba...da pa od tega nebi kdo shujsal? pa se ceneje je ;)
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 16. Avg. 2008 16:19

Noben me ne bo prepriču, da so ti prahci in tablete bolj zdrave od sadja in zelenjave! :roll:

In ja, Herbalife je PIRAMIDNI SISTEM!!
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 16. Avg. 2008 22:39

Zame je to metanje denarja stran.. Poznam osebo ki je to uporabljala.. Shujšala like 10kg.. dobila jih je 20 nazaj :) sux
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Pika-20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika-20 » 17. Avg. 2008 6:16

O kakem piramidnem sistemu je govora? :?
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 17. Avg. 2008 7:40

o takem, da je ena oseba ki prodaja, pod njo druge ki prodajajo, in ima una procente od tega, pod temi drugimi so spet druge, ki prodajajo in majo une procente od tega itd. Poleg tega se dobivajo na sestankih, napolnijo dvorane z tisočimi ljudmi (vsa čast tuki), itd. Herbalife se je full razpasel.

ekrat sem delala v enmu kafiču in so mel pred odprtjem sestanke eni podobni pajaci. So nalagal kako jim je življenje spremenila prodaja enih stolov, kako so zdaj bolše osebe in so si na koncu ploskal in pol še vsakič zapel vem da danes bo srečen dan. Za crknt. No neki tacga
pa pa
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 17. Avg. 2008 7:43

mirella napisal/-a:Zame je to metanje denarja stran.. Poznam osebo ki je to uporabljala.. Shujšala like 10kg.. dobila jih je 20 nazaj :) sux

to pa žal ni problem herbalifa ampak vseh hitrih diet. Dieta ne traja dva meseca ampak celo življenje, korenito je treba spremenit način življenja, gibanje, prehrane,... ZA VEDNO!! To je pa težko sprejet in narest in zato jo jo učinki. Vse ostalo je zatiskanje oči. Druge poti ni!!
pa pa
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 17. Avg. 2008 8:00

Pika-20 napisal/-a:O kakem piramidnem sistemu je govora? :?

Oni dobijo 50% ceneje izdelke, naprej pa prodajajo po polni ceni, pod sabo najdejo še kakšnga in dobivajo % od njega...

Če kdo hoče cenejš naj pove, da ne plačuje polne cene.
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 17. Avg. 2008 14:23

Ta herbalife je svetoven nateg. Malo poglejte sestavo (OH!), pa bo vse jasno ... zadevo prodajajo, kot da ima zlato pomešano zraven, vredna pa je največ 2 €.
Stara francoska dieta manjžri je še vedno delovala ...
Uporabniški avatar
Pika-20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika-20 » 18. Avg. 2008 9:12

Še bi kdo z nami delil kakšne izkušnja? nekdo, ki je zadevico že sprobal?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov