Herbalife
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- **natyka**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2007
ta šejk ma, če ga zmešaš z mlekom z 1,5% maščobe, 217kcal. mene osebno ne nasiti glih do kosila, ampak mam vmes še eno malco (kako sadje, al pa na primer piščančja prsa v ovitku), enako med kosilom in večerjo. in tko je tud priporočljivo delat, torej 5 obrokov na dan-3 glavni in dva vmesna. pa fajn je, da ješ približno na 3 ure
tak da ni to finta, da ga ti zjutri spiješ in si do kosila sit, enako ni tko, da ti popoldne ni treba met malce, ampak da je dost, če za večerjo spiješ šejk. moraš gledat na to, da zadovoljiš svoje dnevne potrebe po kalorijah.
tak da ni to finta, da ga ti zjutri spiješ in si do kosila sit, enako ni tko, da ti popoldne ni treba met malce, ampak da je dost, če za večerjo spiješ šejk. moraš gledat na to, da zadovoljiš svoje dnevne potrebe po kalorijah.
- **natyka**
- Sramežljivka
mal deficita nrdiš-nekje okol 300kcal.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
**natyka** napisal/-a:v petek sem se na primer ful najedla jabolčnega štrudla, ampak se mi to nikjer ne pozna
Heh, take stvari se ne morjo poznat nasledn dan, kr maščoba se ne naloži od dons na jutr. Če pa gledaš sam na kilažo, pa use skp tko nima smisla.
Sama se takim herba, čang-šlang in ostalim čudežnim napitkom sam nasmejim. Zdrau razum pove, da s tem, ko zamenjaš en obrok z random (bl k ne nizkokaloričnim, sigurno pa mnj redilnim od običajnega) izdelkom za (pre)velke dnarje, (s)hujšaš. Ampak enako lahko nardiš z menjavo kergakol kaloričnga obroka z mnj kaloričnim (ampak zdravim), pa ti ni treba naročat nobenih "top šop" čudežeu.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Pika-20 napisal/-a:ampak če ti na dan torej zaužiješ skupaj z Hl 1700 - 2000 kcal, kolikor normalen smrtnik dnevno potrebuje, kako lahko s tem torej shujšamo?
ni vse v manjšem vnosu kalorij. to je strara metoda, ki jo zmotno priporočajo tudi zdravniki - manj jej. in če hočeš shujšati, ti bo z manjšim vnosom sicer uspelo, ampak slej ko prej se bo telo navadilo na manjši vnos, se prilagodilo in nehalo hujšati. teža bo stagnirala ali pa bo celo šla gor, ker telo manjši vnos razume kot alarm, da hrane več ne bo dobilo. hrana, ki jo bomo pojedli, se bo tako "za hude čase" skladiščila v obliki maščobnih blazinic.
to zdaj nima nobene veze s hl, ker za to nisem slišala, dokler nisem videla te teme in "uspehov" enega člana foruma.
Zadnjič spremenil ela85, dne 13. Avg. 2008 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
No koliko kalorij zaužijemo je pr hujšanju jasno pomembno. Če jih boš več kot jih porabiš verejtno ne boš hujšal. Se pa ne smemo obremnjevati s številkami ampak raj delat po občutku oz. poslušat svoje telo. Sej s časoma dobiš občutek kje tista meja med hujšanjem in rejenjem.
Vsi ki shujšajo s herbalifom ustvarijo deficit in zaradi tega shujšajo.
Je pa meni ena povedala sestavo teh šejkov in glede na ceno to niso kvalitetne zadeve.
Vsi ki shujšajo s herbalifom ustvarijo deficit in zaradi tega shujšajo.
Je pa meni ena povedala sestavo teh šejkov in glede na ceno to niso kvalitetne zadeve.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Pika-20 napisal/-a:Zdravo,
podobne teme nisem zasledila, zato jo odpiram. zadnjič sem bila na nekem srečanju, kjer so predstavljali prehrano Herbalife. Vbistvu šejk, ki nadomesti 2 obroka, enega pa ješ poljubno. Saj ne da bi ravno verjela, da lahko s tem postanemo manekenke, ampak kar tako, me zanimajo vaša mnenja, izkušnje...
Kaj pomeni šejk ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
polly-polly napisal/-a:No koliko kalorij zaužijemo je pr hujšanju jasno pomembno.
jaz sem shujšala precej in niti približno na račun manjšega vnosa kalorij. jem enako ali celo več, le da so te kalorije od bolj zdravih živil, ki se v pravilni kombinaciji lažje prebavijo
športam pa nič . ampak dovolj z moje strani, tukaj je govora o HL.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
p!ka napisal/-a:Pika-20 napisal/-a:Zdravo,
podobne teme nisem zasledila, zato jo odpiram. zadnjič sem bila na nekem srečanju, kjer so predstavljali prehrano Herbalife. Vbistvu šejk, ki nadomesti 2 obroka, enega pa ješ poljubno. Saj ne da bi ravno verjela, da lahko s tem postanemo manekenke, ampak kar tako, me zanimajo vaša mnenja, izkušnje...
Kaj pomeni šejk ?
napitek
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Med mojimi znankami je Herbalife kar popularna zadeva. Moje osebno mnenje je, da je ni čez naravno in zmerno prehrano, za katero naj bi nam telo samo povedalo.
Ima pa tudi Herbalife svoje pluse in je morda dobra začetna rešitev za nekoga, ki potreb svojega telesa ne pozna najbolje in ima slabe zaloge mikroelementov v telesu.
Ti njihovi šejki ( p!ka, šejk izgleda kot neka gosta pijača, pripraviš pa jo ponavadi tako, da zmešaš prašek z mlekom, vodo, sokom) naj bi vsebovali vse esencialne mikro in makro elemente, v baje idealnem razmerju.
Rezultati naj bi bili zelo pozitivni, sploh pri zdravljenju določenih bolezni, ki so posledica pomanjkanja mineralov in vitaminov.
Torej, če telo vse to absorbira in izkoristi ( in niso ozdravitve zgolj placebo učinek - kar sem jaz spoznala ljudi ki se s tem ukvarjajo, so sveto prepričani, da zadeva deluje), potem je to lahko začetna pomoč organizmu, da se postavi na noge.
Tudi glede hujšanja - če se snovi absorbirajo v telo, potem si telo sčasoma polni zaloge, kar pomeni, da nima več take potrebe zadrževati hrane v sebi in jo nalagati v zaloge, ker sčasoma postaja bolj zdravo ( Ja, veliko predebelih teles je podhranjenih - v zelo slabem stanju zaradi pomanjkanja vitaminov in mineralov).
Načeloma pa mislim, da obstaja tudi druga pot do uravnotežene prehrane in vitkega telesa, le poiskati jo mora vsak zase.
Še link od strani Herbalife: http://www.herbalife.com/
Ima pa tudi Herbalife svoje pluse in je morda dobra začetna rešitev za nekoga, ki potreb svojega telesa ne pozna najbolje in ima slabe zaloge mikroelementov v telesu.
Ti njihovi šejki ( p!ka, šejk izgleda kot neka gosta pijača, pripraviš pa jo ponavadi tako, da zmešaš prašek z mlekom, vodo, sokom) naj bi vsebovali vse esencialne mikro in makro elemente, v baje idealnem razmerju.
Rezultati naj bi bili zelo pozitivni, sploh pri zdravljenju določenih bolezni, ki so posledica pomanjkanja mineralov in vitaminov.
Torej, če telo vse to absorbira in izkoristi ( in niso ozdravitve zgolj placebo učinek - kar sem jaz spoznala ljudi ki se s tem ukvarjajo, so sveto prepričani, da zadeva deluje), potem je to lahko začetna pomoč organizmu, da se postavi na noge.
Tudi glede hujšanja - če se snovi absorbirajo v telo, potem si telo sčasoma polni zaloge, kar pomeni, da nima več take potrebe zadrževati hrane v sebi in jo nalagati v zaloge, ker sčasoma postaja bolj zdravo ( Ja, veliko predebelih teles je podhranjenih - v zelo slabem stanju zaradi pomanjkanja vitaminov in mineralov).
Načeloma pa mislim, da obstaja tudi druga pot do uravnotežene prehrane in vitkega telesa, le poiskati jo mora vsak zase.
Še link od strani Herbalife: http://www.herbalife.com/
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Herbalife deluje, ampak je predrag. Če bi bili na kakšen njihovem dogodku bi videli koliko oni samo zaslužijo s prodajo izdelkov + dobivajo čeke iz Amerike itd....
dobr, pustimo to zdej
Kako zadeva deluje? Vsakemu izračunajo koliko kalorij potrebuje njegovo telo (to si lahko tudi sami) in na podlagi tega s HL delajo plan čez dan, glavno je da ti manj kcal zaužiješ kot jih pokuri tvoje telo v mirovanju, če se giblješ pa še tok več.
Če kdo hoče videti cene lahko napišem, da veste koliko stane zadeva.
Kar je bistvo pri hujšanju, jest z glavo, čimveč obrokov čez dan ampak po malo, gibat se ter veliko vode pit.
Pa ne mislit da ko boste prišli na idealno težo boste lahko nehali s HL... NE. Ker boste nazaj prišli na svoje prehran. navade.
za uporabnico HLja... natyka... a se ti ne zdi da če hujšaš nesmeš mešat shakea z mlekom? sploh pa 1,5%?
ps: en shake porabiš v 2 tednih, max. 3.
LP!
dobr, pustimo to zdej
Kako zadeva deluje? Vsakemu izračunajo koliko kalorij potrebuje njegovo telo (to si lahko tudi sami) in na podlagi tega s HL delajo plan čez dan, glavno je da ti manj kcal zaužiješ kot jih pokuri tvoje telo v mirovanju, če se giblješ pa še tok več.
Če kdo hoče videti cene lahko napišem, da veste koliko stane zadeva.
Kar je bistvo pri hujšanju, jest z glavo, čimveč obrokov čez dan ampak po malo, gibat se ter veliko vode pit.
Pa ne mislit da ko boste prišli na idealno težo boste lahko nehali s HL... NE. Ker boste nazaj prišli na svoje prehran. navade.
za uporabnico HLja... natyka... a se ti ne zdi da če hujšaš nesmeš mešat shakea z mlekom? sploh pa 1,5%?
ps: en shake porabiš v 2 tednih, max. 3.
LP!
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
and like the stars
you try to sing with me baby
- **natyka**
- Sramežljivka
lahko se šejk meša z mlekom, zakaj pa ne? čeprav jaz ga najraje naredim s sojinim in ne z navadnim. drugač pa lahko mešaš tud z jogurtom, kefirjem, sokovi (najbolš naravnimi), vodo, lahko tud kako sadje notr zmešaš... uglavnem možnosti je ogromno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov