Herbalife
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Kako mi je hecno to brati.
Pa ti veš, da Herbalife ni shujševalno sredstvo? Če bi zaužila enako kalorij kot sedaj s Herbalifom, bi shujšala do grama enako.
Pa ti veš, da Herbalife ni shujševalno sredstvo? Če bi zaužila enako kalorij kot sedaj s Herbalifom, bi shujšala do grama enako.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
^^ Zdrave so bučke in paprike s sosednjega vrta ne pa praški in čokolade polne umetnih sladil. Sj ok - odgovarja ti in shujšala si odkar ga ješ, ampak ne prodajat, da je to zdrava prehrana
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Vse je v glavi... Jaz mislim, da se boljše počutiš ker si se začela bolj zdravo prehranjevat in se gibat. Ampak, če nekdo misli da mu HB pomaga or whatever in mu ni škoda denarja pa naj kar. Odločitev vsakega posameznika.
Yada, yada, yada...
-
nogavicka - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
tudi jaz sem želela shujšat. sem se informirala o zdravi prehrani, izločila vse kar ni dobro in sem se tudi jaz boljše počutila. ugotovila sem, da tisti beden občutek po kosilu, ko bi šel sam spat ni od tega, da sem se ful najedla, ampak zato, ker sem jedla nezdravo hrano. potem, ko sem jo zamenjala, sem se lahko najedla, kolikor mi je pasalo pa sem se počutila dobro in polno energije. brez herbalajfa. tolk o "boljšem počutju s HL". vse se da, če je volja.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
omega3
b kompleks
Ja te omega3 so kapsule, se prav vidi olje ki se pretaka notri. Ne vem pa ce ti bojo vsec ker imajo se zelatino zraven (zaradi kapsule). So imele najvec tadobrih kislin od ostalih v lekarni, pa sem te vzela. In vsec mi je koncept kapsul. Sicer pojem samo eno na dan, ker so ribe itak moja najljubsa hrana. Nisem pa delala neke blazne raziskave, tak da ziher obstajajo se boljse, sam te se mi zdijo kar zadosti dobre. Ce najdes kaksne boljse prosim povej.
VitaminB pa sem na blef vzela, ker je lepa skatlica, pa procente dnevnega vnosa sem pogledala in je skoraj vse bilo 100%. VitaminB menjujem izdelovalca ko zmanka ponavadi.
b kompleks
Ja te omega3 so kapsule, se prav vidi olje ki se pretaka notri. Ne vem pa ce ti bojo vsec ker imajo se zelatino zraven (zaradi kapsule). So imele najvec tadobrih kislin od ostalih v lekarni, pa sem te vzela. In vsec mi je koncept kapsul. Sicer pojem samo eno na dan, ker so ribe itak moja najljubsa hrana. Nisem pa delala neke blazne raziskave, tak da ziher obstajajo se boljse, sam te se mi zdijo kar zadosti dobre. Ce najdes kaksne boljse prosim povej.
VitaminB pa sem na blef vzela, ker je lepa skatlica, pa procente dnevnega vnosa sem pogledala in je skoraj vse bilo 100%. VitaminB menjujem izdelovalca ko zmanka ponavadi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov