Heksenšus
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Pri meni pa zmerej pomaga sam počitek... Tko da me po enih treh dneh skorej zmeri neha bolet. Upam da boš kmal bolš!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ravno predvčerajšnjim sem se zbudila z grozno bolečino tam nekje med vratom in levo ramo..o, kriza, v levo sploh nism mogla glave obrnt, za v desno me je pa ful bolelo zraven..Včeraj, ko sem morala ven z avtom, je bilo kar bed, stalno obračat glavo..sploh v levo!
Sinoči sem bila sicer deležna malo masaže, danes pa je že bolje.
To se mi ni še nikol zgodil, še po prometni me ni tok bolelo.
Sinoči sem bila sicer deležna malo masaže, danes pa je že bolje.
To se mi ni še nikol zgodil, še po prometni me ni tok bolelo.
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
ojojoj to je meni nekaj najbol groznega...na srečo sem mela to le 3x v življenju (tok, tok) pa se še preveč živo spomnim te ostre bolečine...aaaau
meni je pomagala masaža z enim gelom za mišice (al nekaj takega)
pa enkrat sem šla na profesionalno masažo pa je blo ful bolše
meni je pomagala masaža z enim gelom za mišice (al nekaj takega)
pa enkrat sem šla na profesionalno masažo pa je blo ful bolše
as if.
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Mene je tut heksenšus zagrabu ene par dni nazaj. Pa me je blo ful strah k me je prvič zagrabu pa me je blo strah da kr ne bo spustu. Butast sej vem V glavnem pol sm vzela en ketonal pa je blo že kmal bolš, čez par dni pa že čist ok.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Če fašeš ornk heksenšuš ti ne pomaga nobena tableta proti bolečinam niti masaža,niti hladni obkladki nažalost.Sama sm ga 2X fasala.Prvič mi ni blo nč jasno,Zbudim se in leva stran me boli za popizdit.Najprej sm misnla,da mi je kaj zašteklao,kajti to se mi zna zgodit,ker sm mela levo roko gadno poškodovano v prometni nesreči.Komej sm se odvlekla iz sobe,pojela votaren forte(ful močne tablete proti bolečinam)pa ne popusti,dam hladn obkladek.Pa nč ne pomaga.Pol sm šla k zdravniku.in mi pravi doktorca(hrvaško govoreča):"Zlato došlo je do ukočemja živca"Ajme!!!!pa lepo nastavi guzico da te piknejo pa dobla sm naklofen in nek hladilni gel.tk da se ne zajebavat s heksenom.sam injekcija pomaga.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Maj ja...Matraj se z obkladki,nč ne pomaga.Ok,če se ti gada ful cajta trpet se lahk zajebavaš s tem,sam mislim,da ti bolečine ne pustijo.Bolše k zdravniku po injekcijo in naklofene in mir.Pa še pod injekcijo rabi kake 2-3 dni da dokonca popusti.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Kdo je na strani