Glivice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 13. Feb. 2009 19:02

Dejte mi točno povedat kakšni znaki se kažejo pr moških ki imajo glivice?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Feb. 2009 19:22

Najpogosteje rdečina na glavici penisa - spremenjena barva kože skratka. Možna sta tudi izcedek in srbečica.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 13. Feb. 2009 21:51

Pa pogostejše uriniranje kot ponavadi.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 15. Feb. 2009 17:45

Ja gre se za to ker so mu na kožici pojavjo prov ranice in zdej ne vem a je to od glivic al pač zato ker ma tok suho kožo.Izcedka nima nč lula pa tud ne nč pogostej.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 15. Feb. 2009 19:23

K zdravniku v vsakem primeru.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 17. Feb. 2009 11:04

Ja na žalost res ne bo hotu k zdravniku.
Zdej glede na opise glivic res nima,ampak ma pač tok suho kožico da k jo potegne čez glavico da mu čist razpoka.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 17. Feb. 2009 11:16

In če ni problem suha koža in je kaj drugega? Recimo spolno prenosljiva bolezen? Saj zdravniki ne grizejo. Baje.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 17. Feb. 2009 11:18

Z bepanthenom mu namaži, kjer razpoka.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 17. Feb. 2009 11:32

Ja sej vem no,jst bi na njegovem mestu že stokrat šla k dohtarju,sam tipu rečt nej gre k dohtarju zarad lulčka :eek: Bo šou z veseljem ja.Bom mu namazala z bepanthenom pa bomo vidl.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 17. Feb. 2009 11:45

kamis napisal/-a:Ja sej vem no,jst bi na njegovem mestu že stokrat šla k dohtarju,sam tipu rečt nej gre k dohtarju zarad lulčka :eek: Bo šou z veseljem ja.Bom mu namazala z bepanthenom pa bomo vidl.

1. Kaj je tip drugega kot človek? Ljudje hodimo k zdravniku, če imamo nepojasnjene zdravstvene težave.
2. V odnosu sta dva. Verjetno seksata. Če ni toliko fer do sebe in ga ne skrbi za lastno zdravje, naj spoka k zdravniku vsaj za voljo tebe in odgovornosti do tvojega zdravja.
3. Z Bepanthenom se laho namaže tudi sam :twisted:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 17. Feb. 2009 12:45

No sej point je da jst vem da mam glivice,sva jih fasala polet oba pa je dohtarca rekla da se mora on mazat s canestenom men je dala pa še svečke zravn.Takrat ga je tud srbel,zdej ga ne ampak sm mu usen rekla da nej se namaže.
Zdej kukr vem canesten izsušuje da pač glivice se ne razmožujejo več.In pač sumim canesten da mu je tok kožico izsušil da mu zdej poka.
Bi raj jst namazala :twisted:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 17. Feb. 2009 12:50

Kamis, mislim, da si pravilno ocenla. Zaradi vsake ranice res ni treba k dohtarju.
Pa raje ti namaži, bolš vidiš tam spodi :twisted:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 17. Feb. 2009 19:26

^^Odvisno, kje ta ranica je. Če bom imela ranico na prstu, ker sem se ponesreči urezala z robom papirja, ne bom šla k zdravniku. Če si bom orajsala koleno in bo nastala krasta, tudi ne bom šla na pregled.

Če pa bi se mi kaj dogajalo tam spodaj, bi brez pomislemov šla k zdravniku, ki je za to pristojen. Pa naj bo to urolog, al ginekolog, al jajcelog... Ker so ravno ti zdravniki izobraženi ravno za te točno določene spolno prenosljive bolezni, ker bojo samo oni vedeli (naj bi vedeli) na čem sem, ker bi mi predpisali sredstvo za omilit bolečino ali srbečico... Nevem, kaj je tako groznega iti na pregled.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 18. Feb. 2009 9:18

Ja pa sej je usem jasno da več al manj usem tipom je težko it k zdravniku zarad lulčka.Pač nam ženskam je logično it k ginekologu,za tipe pa to ni nč vsakdanjega.Da mu rečem ei piki mislm da morš k dohtarju za lulčke.Ei po mojem si ga raj sam odreže kukr pa da ga kaže tm enmu tipu.Pač moj je tak in ne bo pustu da mu nekdo tm šari dokler res ne bo kej narobe in bo sam reku zdej pa grem.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Feb. 2009 9:53

kamis napisal/-a:Ja pa sej je usem jasno da več al manj usem tipom je težko it k zdravniku zarad lulčka.Pač nam ženskam je logično it k ginekologu,za tipe pa to ni nč vsakdanjega.Da mu rečem ei piki mislm da morš k dohtarju za lulčke.Ei po mojem si ga raj sam odreže kukr pa da ga kaže tm enmu tipu.Pač moj je tak in ne bo pustu da mu nekdo tm šari dokler res ne bo kej narobe in bo sam reku zdej pa grem.

No, pač, nezrel tip, na kratko.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov