Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Najpogosteje rdečina na glavici penisa - spremenjena barva kože skratka. Možna sta tudi izcedek in srbečica.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Pa pogostejše uriniranje kot ponavadi.
- Gost
In če ni problem suha koža in je kaj drugega? Recimo spolno prenosljiva bolezen? Saj zdravniki ne grizejo. Baje.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Z bepanthenom mu namaži, kjer razpoka.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Gost
kamis napisal/-a:Ja sej vem no,jst bi na njegovem mestu že stokrat šla k dohtarju,sam tipu rečt nej gre k dohtarju zarad lulčka Bo šou z veseljem ja.Bom mu namazala z bepanthenom pa bomo vidl.
1. Kaj je tip drugega kot človek? Ljudje hodimo k zdravniku, če imamo nepojasnjene zdravstvene težave.
2. V odnosu sta dva. Verjetno seksata. Če ni toliko fer do sebe in ga ne skrbi za lastno zdravje, naj spoka k zdravniku vsaj za voljo tebe in odgovornosti do tvojega zdravja.
3. Z Bepanthenom se laho namaže tudi sam
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
No sej point je da jst vem da mam glivice,sva jih fasala polet oba pa je dohtarca rekla da se mora on mazat s canestenom men je dala pa še svečke zravn.Takrat ga je tud srbel,zdej ga ne ampak sm mu usen rekla da nej se namaže.
Zdej kukr vem canesten izsušuje da pač glivice se ne razmožujejo več.In pač sumim canesten da mu je tok kožico izsušil da mu zdej poka.
Bi raj jst namazala
Zdej kukr vem canesten izsušuje da pač glivice se ne razmožujejo več.In pač sumim canesten da mu je tok kožico izsušil da mu zdej poka.
Bi raj jst namazala
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kamis, mislim, da si pravilno ocenla. Zaradi vsake ranice res ni treba k dohtarju.
Pa raje ti namaži, bolš vidiš tam spodi
Pa raje ti namaži, bolš vidiš tam spodi
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Odvisno, kje ta ranica je. Če bom imela ranico na prstu, ker sem se ponesreči urezala z robom papirja, ne bom šla k zdravniku. Če si bom orajsala koleno in bo nastala krasta, tudi ne bom šla na pregled.
Če pa bi se mi kaj dogajalo tam spodaj, bi brez pomislemov šla k zdravniku, ki je za to pristojen. Pa naj bo to urolog, al ginekolog, al jajcelog... Ker so ravno ti zdravniki izobraženi ravno za te točno določene spolno prenosljive bolezni, ker bojo samo oni vedeli (naj bi vedeli) na čem sem, ker bi mi predpisali sredstvo za omilit bolečino ali srbečico... Nevem, kaj je tako groznega iti na pregled.
Če pa bi se mi kaj dogajalo tam spodaj, bi brez pomislemov šla k zdravniku, ki je za to pristojen. Pa naj bo to urolog, al ginekolog, al jajcelog... Ker so ravno ti zdravniki izobraženi ravno za te točno določene spolno prenosljive bolezni, ker bojo samo oni vedeli (naj bi vedeli) na čem sem, ker bi mi predpisali sredstvo za omilit bolečino ali srbečico... Nevem, kaj je tako groznega iti na pregled.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja pa sej je usem jasno da več al manj usem tipom je težko it k zdravniku zarad lulčka.Pač nam ženskam je logično it k ginekologu,za tipe pa to ni nč vsakdanjega.Da mu rečem ei piki mislm da morš k dohtarju za lulčke.Ei po mojem si ga raj sam odreže kukr pa da ga kaže tm enmu tipu.Pač moj je tak in ne bo pustu da mu nekdo tm šari dokler res ne bo kej narobe in bo sam reku zdej pa grem.
- Gost
kamis napisal/-a:Ja pa sej je usem jasno da več al manj usem tipom je težko it k zdravniku zarad lulčka.Pač nam ženskam je logično it k ginekologu,za tipe pa to ni nč vsakdanjega.Da mu rečem ei piki mislm da morš k dohtarju za lulčke.Ei po mojem si ga raj sam odreže kukr pa da ga kaže tm enmu tipu.Pač moj je tak in ne bo pustu da mu nekdo tm šari dokler res ne bo kej narobe in bo sam reku zdej pa grem.
No, pač, nezrel tip, na kratko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov