Glivice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 14. Dec. 2007 13:02

lolika69 napisal/-a:Aja pa de se morm umivat z intimnim milom.

ko imaš vnetje se sploh ne smeš umivat z milom.samo s toplo vodo in kisom.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 14. Dec. 2007 19:22

lolitaa napisal/-a:ko imaš vnetje se sploh ne smeš umivat z milom.samo s toplo vodo in kisom.

je razlika med milom in intimnim milom ;)
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 24. Dec. 2007 3:23

Eno vprašanje - sm prerbala mal prejšne poste in sm dobila na moje vprašanje različne odgovore...ginekolog mi je predpisal Canesten svečke in mazilo, kljub temu, da je bil izcedek po njegovem mnenju šibkejši kot je ponavadi pri glivicah (imela sem vnetje kože, srbenje)...Zanima me kako je s sexom? Ali ga ginekolokgi odsvetujejo samo med jemanjem svečk (zaradi "pingpong učinka", torej nevarnosti, da bi se bakterije prenašale iz mene na fanta in nazaj...) ali tudi še kasneje ko se mažem samo s kremo? Zadnjo svečko sem vzela v četrtk...Kako so vam ginekologinje svetovale? Meni namreč ni omenil niti besede o spolnih odnosih, jst sm pa tut čist pozabla vprašat :?
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 24. Dec. 2007 19:30

Ashley*** če hoč sama seb dobr (da se bo hitr pozdravl, pa da se nau še partner dobu) potem jest na tvojem mestu še ene par dni ne bi seksala, pol pa obvezno s kondomom in to kar nekaj časa..vrjem k sm te glivice velikrat fasala :?
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
TaŠ
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TaŠ » 27. Dec. 2007 13:34

Pomoje bi blo tut bolš da vsaj kak teden počakata - sicer v navodilih piše, da naj bi se v 1-2 tednih to pozdravilo (odvisno od vrste glivic - ena vrsta pa že po 3-4 dneh izgine. ampak vseeno rajši počakaj oz. uporabljaj kondome)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Dec. 2007 17:16

Novo vprašanje:
Imela sem vnetje, ga nazadnje po navodilih ginekologa zdravila z vaginalnimi tabletami betadine, jih vstavljala vsak vecer 14 dni, zdaj pa sem ze skoraj dve noci brez njih, ker je terapije konec, opazam pa tak vlecljiv, brez vonja in gost bel izcedek, kot neke grudice, ki ostanejo tudi na kondomu po odnosu. Najprej sem mislila, da je to od tablete, ki se pac raztaplja, zdaj pa sem ze 2 dni brez in ne razumem, zakaj se ta izcedek ni nehal. Vem, da je tak izcedek znak glivicnega vnetja, ampak me nic ne pece/srbi, vse je ok ... je mogoce, da je izcedek se vedno posledica tablet, ki se pocasi izlocajo?
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 29. Dec. 2007 17:30

Hey, jst sm mela tut še po tem, ko sem nehala jemat te vaginalne tabletke ene 2 dni tak čudn izcedek(tak kot ga ti opisuješ), pa me je isto skrbel, če je use uredu...zdj je pa že 10 dni od tega in je use uredu, mislm nimam nobenga vnetja več, nobenga izcedka...uglavnm stanje se normalizera, tko d brez skrbi :)
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2006
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a miska20 » 04. Jan. 2008 12:57

oj... zanima, me če katera uporablja tisto prho od multi-gyn za izpiranje nožnice...pa kake mate izkušnje s tem..
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 11. Jan. 2008 16:36

ojla punce

jst sm imela vnetje, in to kr hud,...pa sm se pozdravla in je blo vse ok. pol sva pa s fantom sexala in mu je notr prslo in zj me neki mal srbi spet in sm usa panicna ze. a je mogoce da sm jih od tega dobila? drugac mam pa na sumu tut hlacke iz nenaravnih materialov..ker sm baje ful obcutliva na use?!

kaj mislete
Zivljenje je piskotek!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Jan. 2008 18:41

inaa napisal/-a:ojla punce

jst sm imela vnetje, in to kr hud,...pa sm se pozdravla in je blo vse ok. pol sva pa s fantom sexala in mu je notr prslo in zj me neki mal srbi spet in sm usa panicna ze. a je mogoce da sm jih od tega dobila? drugac mam pa na sumu tut hlacke iz nenaravnih materialov..ker sm baje ful obcutliva na use?!

kaj mislete

Ja, je mozno, da se ti je vrnilo, ker glivice nastanejo zaradi porusenega ravnovesja tam doli, porusi pa ga lahko sperma, sinteticno perilo, stres, antibiotiki ...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 11. Jan. 2008 19:50

ah sranje... :?

upam da se da u lekarni svecke dobit brez recepta k ne bi usake par tednov h ginekologu hodila
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 13. Jan. 2008 18:52

inaa napisal/-a:ah sranje... :?

upam da se da u lekarni svecke dobit brez recepta k ne bi usake par tednov h ginekologu hodila

moja sestra je šla brez recepta po canesten, pa ji ni hotla dat...ji je dala pa ene druge svečke, k ne rabjo recepta...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Jan. 2008 19:38

inaa napisal/-a:ah sranje... :?

Betadin vaginalete se dobijo brez recepta pa Vagisan ... Ceprav jaz se na tvojem mestu ne bi posvecala 'samozdravljenju' in bi raje odsla h ginekologu na pregled, da ugotovi, ce so res glivice ...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 14. Jan. 2008 19:57

pa natri-tetraboratis so tud na voljo brez recepta
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Jan. 2008 20:12

A je mela kako glivično obloenje po drugih predelih..recimo hrbtu?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov