Glivice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 22. Okt. 2008 20:41

1x na teden je dovolj.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 23. Okt. 2008 13:55

Foxy-lady napisal/-a:1x na teden je dovolj.

Ne, če maš hudo vnetje.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 23. Okt. 2008 17:12

Če maš hudo vnetje ti samo kis sploh ne pomaga.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 24. Okt. 2008 15:07

To je pa tudi res. :) na žalost.
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 27. Okt. 2008 9:43

Mene pa zanima, kok hitr po tistem, ko ste odkrile, da mate glivice, ste šle h ginekologu? Men se zdi, da se me je zdej lotla ta nadloga in sm probala kr sama pozdravt (kremce pa to...). Ni še v redu, je pa boljš kot na začetku... Tko da ne vem, a je kej narobe, če kar sam to odpraviš, al ma lahk kake posledice, če ne greš k zdravniku?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Okt. 2008 13:07

^^Lahko, da te ne srbi več, ampak glivice tam še vedno ostanejo in je nevarnost, da se ti ponovijo, še posebi, če si tip človeka, ki jih kar privlačiš (tko kot js)... Res bi blo boljši, če greš na pregled... Js bi na tvojem mestu tko mirno spala
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 27. Okt. 2008 13:14

Pomoje je tudi najboljše da greš do zdravnika, ker samo kreme ti ne bodo pomagale ker glivice so v nožnici in se potem zunaj okuži zaradi izcedka.In za to rabiš vaginalete.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
briony
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a briony » 27. Okt. 2008 16:34

kaj pa če nimaš nič izcedka sploh...so glivice pogojene z izcedkom ali je lahko že sama srbečica znak za glivice?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 27. Okt. 2008 17:02

Srbečica je lahko znak česarkoli - lahko so glivice, lahko je herpes, lahko pa gre za preprosto preobčutljivost na tkanino, vložke, kondome, lubrikant, tampone, karkoli s čimer si v stiku tam doli.

Načeloma je za glivce značilen gost izcedek, ampak po svojih izkušnjah vem, da je bilo vnetje tudi takrat, ko je samo srbelo - in imela sem obdobja, ko je bil edini problem v srbenju, hudo nadležno, komaj sem hodila.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 27. Okt. 2008 19:31

Lahko imaš glivice brez izcedka (po mojih izkušnjah). Samo srbiiii :?

Js sm šla do zdravnika po enem tednu. Ko sem jih imela pa prvič so pa kar same od sebe izginile. Če ful srbi, pejt čimprej!
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 27. Okt. 2008 21:31

hmm..no pr meni je pa situacija taka...jaz nikoli nisem opazla da bi blo karkoli narobe, nikoli nič peklo in srbelo..pa grem po 4 letih ginekologu na pregled, pa mi bris vzame...pa mi pošljejo pošto, da morn nazaj prit po recept...češ da mam vnetje in sem dobla Betadine svečke. zaj jihuporabljam 1 tedn in ne opazim nikakršne razlike v primerjavi s pred uporabo...notri je 14 svečk...ampak se sprašujem, če je smiselno sploh celih 14 dni uporabljat to.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 28. Okt. 2008 11:48

A s kisom sam zunaj umijete al grete kaj notr?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 28. Okt. 2008 12:51

jaz sem ze veckrat zasledila, da ni dobro izpirati s kisom... Umivanje 1-2x na dan z milom za intimne predele, se bolje pa samo z hladno vodo.
In sploh nevem, zakaj bi izpirale s kisom, gres h ginekologu, pa je.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Okt. 2008 13:33

missy* napisal/-a:jaz sem ze veckrat zasledila, da ni dobro izpirati s kisom... Umivanje 1-2x na dan z milom za intimne predele, se bolje pa samo z hladno vodo.
In sploh nevem, zakaj bi izpirale s kisom, gres h ginekologu, pa je.

Če imaš konstantna vnetja, ti obiskovanje ginekologa skoraj nič ne koristi. Lahko si tam vsak teden, vsak teden dobiš nov recept, pH v nožnici se uniči do te mere, da na koncu težava ni več vnetje samo, ampak porušeno ravnovesje, vse srbi, peče in podobno. In pogosto je rešitev le kaj naravnega, jogurt ali kis.

Kis naj ne bi škodoval, nikakor pa nožnice ne izpiramo oz. umivamo noter - s čimerkoli pač. Vedno umiješ zunaj, nožnica kot taka se čisti sama :wink:
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 28. Okt. 2008 13:43

V_Rose_V napisal/-a:hmm..no pr meni je pa situacija taka...jaz nikoli nisem opazla da bi blo karkoli narobe, nikoli nič peklo in srbelo..pa grem po 4 letih ginekologu na pregled, pa mi bris vzame...pa mi pošljejo pošto, da morn nazaj prit po recept...češ da mam vnetje in sem dobla Betadine svečke. zaj jihuporabljam 1 tedn in ne opazim nikakršne razlike v primerjavi s pred uporabo...notri je 14 svečk...ampak se sprašujem, če je smiselno sploh celih 14 dni uporabljat to.

Tudi jaz sem mela te svečke...Vsak zdravnik ti pač predpiše,kolk tablet, antibijotikov, sirupa... kakšno količino nečesa uporabiš, zato, če ti ni navedel število svečk, porabi vse, meni je napisal 7 in sem jih pač tolk uporabla...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov