Glivice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Jun. 2008 8:58

brunett napisal/-a:Mislim da MsN sprašuje po količini, koliko si jih dobila(vaginalnih tablet namreč) :)

Ne, bolj me zanima, kako se imenujejo, torej naziv te svečke oz. vaginalete, ker še nisem slišala, da bi predpisali samo eno in bi rada vedela, za katere gre :wink:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Jun. 2008 14:05

Canesten sm dubila...in not je krema in ena vaginalna tableta ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 13. Jun. 2008 14:08

^^Samo 1?Js sem vedno dobila 3.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Jun. 2008 14:14

Ja ena je not+ena krema ;) Ja a je to tko čudno? K jst sm tut prejšnič(en let nazaj al kuk)dubila isto zadevo ;) Kake pa pol ve dobite?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 13. Jun. 2008 14:21

Js sem isto dobila Canesten kremo + da so ble notr 3 tablete.Meni se po prvi tableti še ni nč zboljšal, ko sem pa porabla vse tri sem si še neki dni sam mazala in je blo šele potem uredu.Lahko da ti nimaš tko močno.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Jun. 2008 14:24

Prvič slišim, da obstaja tudi paket canestena z eno vaginaleto. Čudno, mogoče ima več mg, ker drugače si ne predstavljam, kako bi pomagala.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Jun. 2008 14:25

Možno ja. Ker tut toka nism mela tazga grudastga..mene je sam ful srbelo..pa je pogledala pač pa je rekla,da bo dala to "svečko" oz vaginalno tableto ;) in morm rečt,da je že dans bolš..pa sm jo mela sam učer zvečer not..ne vem ne vem..men ej blo pa samoumnevno da je sam ena..mogoče zato,ker sm tut prvič dubila tako zadevco.. ;) Zdej treba pa še mal mazat 2,3dni pa bo ;)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 13. Jun. 2008 14:30

Js tudi ko sem prvič dobila so ble 3 tablete not.U glavnem, dobro zate da ti v tko hitrem času pomaga :wink: .
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Jun. 2008 14:32

MsN napisal/-a:Prvič slišim, da obstaja tudi paket canestena z eno vaginaleto. Čudno, mogoče ima več mg, ker drugače si ne predstavljam, kako bi pomagala.

Sm pogledala na škatlo in ima 500mg,če ti to kej pove ;) Kuk mate pa ve?
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 13. Jun. 2008 14:35

Js sem dobila 3 tablete, vsaka po 200 mg.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Jun. 2008 14:36

No zgleda da je ta pol močna skor za une tri skup ;) Mogoče usaka ginekologinja drugo zagovarja.. ;)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Jun. 2008 15:03

Verjetno ni neke razlike, pač stvar pakiranja. Mogoče manj onesnažuješ okolje, če imaš paket z eno namesto s tremi, ker je manj plastičnega ovoja :lol:

No, upam da ti pomaga - jaz imam s canestenom edino dobro izkušnjo, ko sem uporabljala vaginalno kremo. Tisto je dejansko delovalo, vaginalete pa niti ne, so tako grobe, da joj.
Uporabniški avatar
love18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a love18 » 26. Jun. 2008 8:39

jst sm učiri dobila tableto difulcan pa tiste svečke..in sem včeraj tisto kapsulo(difulcan) pojedla pa eno svečko sm si not naštimala...in zjutri ko sem se zbudila me je tuk želodec (vsaj zdi se mi) začel bolet :( a je možn da so to stranski učinki?? a je mela mogoče katera tut take težave?? kr pojedla nism nč tacga...tku d nvem zdej :( boli ku hudič :cry:
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a steffy » 26. Jun. 2008 9:29

[/quote]Canesten je dobesedno za vse kaj se tam spodaj dogaja..

V bistvu to sploh ne drži, kajti Canesten je samo za glivična obolenja, tako da ti, če gre slučajno za kakšno bakterijsko obolenje, ne bo niti slučajno pomagal. Sam tko. Drugače je pa res skoraj za vse Multi gin gel, ki ga dobiš v lekarni. Če ti pa ranica krvavi potem pa pojdi raje k ginekologinji, za ziher.

Lp,[/i]
Steffy
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a steffy » 26. Jun. 2008 9:37

Glede Canestena, da se ga lahko uporablja za kar koli tam spodaj:

V bistvu to sploh ne drži, kajti Canesten je samo za glivična obolenja, tako da ti, če gre slučajno za kakšno bakterijsko obolenje, ne bo niti slučajno pomagal. Sam tko. Drugače je pa res skoraj za vse Multi gin gel, ki ga dobiš v lekarni. Če ti pa ranica krvavi potem pa pojdi raje k ginekologinji, za ziher.

Lp,
Steffy

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov