Glivice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 12. Jun. 2008 13:01

Jst sm eno dobila pa je sam za zunanjo uporabo..Tko,da niti ne vem kako zgleda una za notranjo :?

Bom šla zdele,k morm itaq po tabletke..Tku,da bom prašala..sicr je mal bolš,sm se učer mazala z uno k sm jo dobila enkat(k sm mela že enkat te probleme)..pa je bolš..ne vem..sej me ni strah pregleda al pa česa,da bi mi blo neprijetno..sam ne da se mi tm gužve delat pa kej komplicerat.. :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 12. Jun. 2008 13:07

Damyanchyka napisal/-a:sam ne da se mi tm gužve delat pa kej komplicerat.. :)

Dej nehi no :D ne da se ti delat gužve...Vsaka ima tm svoje probleme in vsaka jih hoče rešit. Če boš ti pršla na posvet, te ne bo noben pojedu :wink:
ana__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana__ » 12. Jun. 2008 14:23

Tud canesten krema (za zunanjo uporabo) zmanjša učinkovitost kondomov (tko piše u navodilu). samo je to kratkotrajno, pa ko se končaš zdravit nima več tega učinka.. neki takga piše u navodilih...

mene pa še neki zanima... a je to narobe če to kremo canesten uporablaš preveč časa... zato kr jst sm se prej mazala malo manj kot en mesec (tud ko so že zginli znaki, da se ti kao ne ponovi), ampak zdej mam pa spet glivice in umes se s kremo nisem mazala samo par dni... a je lahko kaj narobe, če se bom zdej spet npr 3 tedne z njo mazala (ker tok bi se mogla baje ane...)? - pač tud ko končam z vaginaletami pa to...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Jun. 2008 15:20

Ma po moje ni nič narobe, če se kar mažeš s tem canestenom, ampak ti priporočam, da greš raje h ginekologu, naj ti predpiše kaj bolj uporabnega, ker tiste vaginalete sicer pomagajo, ampak v 3 dneh dvomim, da je nožnica zdrava, zunaj pa mažeš s kremo, ampak fora glivic je, da so v nožnici in tiste so najbolj trdovratne ...

Hvala za to, da piše v navodilih, da krema zmanjša učinkovitost kondomov. Bom samo še na multigynu, da ne bo nepotrebnih prsenečenj :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 12. Jun. 2008 17:08

Glede mazanja s Canestenom... Na tem forumu sem zasledila, da se ne po nepotrebnem mazat, ker je mazilo ful grobo in ni lih za vsakič. Tko da če si mažeš še cel mesec s tem mazilom, a ni to malo preveč?
ana__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana__ » 12. Jun. 2008 17:21

ja sej zato me je zanimalo.. :)

jah, glede na navodila ni preveč.. ker se moraš mazat še najmanj 2 tedna ko zginejo vsi znaki... (pač zarad nevarnosti ponovitve) torej recimo če ti po enem tednu znaki zginejo, je to takoj 3 tedne.. vsaj jst si tko razlagam
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 12. Jun. 2008 17:22

jaz ko sem enkrat šla po nekaj za glivice (dobi se pa v lekarni)...pa mi je rekla tam farmacevtka,da naj raje grem k ginekologu,pa mi bo on tam dal,ker to kaj se sami nekaj zdravimo ni OK,no...malo sem jo čudno pogledla,pa sem vzela in šla. no sej ok da je povedla svoje,ampak...nevem..
vem pa da sem šla po tisto,zato ker nikakor nisem mogla do gin. in mi je tisto pomagalo,...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Jun. 2008 18:10

Če se vnetja ponavljajo, potem je nujen obisk pri ginekologu, ker je treba natančno določiti zadevo, ki jih povzroča in ne kar na pamet doma zdraviti, ker te vaginalete in vse kreme rušijo nožnično floro in si lahko s tem precej pokvariš vzdušje tam doli.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 12. Jun. 2008 19:00

Jst pa dans dobila svečko pa kremo ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Jun. 2008 19:00

Damyanchyka napisal/-a:Jst pa dans dobila svečko pa kremo ;)

Eno svečko? Kak čudež pa je to? :D
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 12. Jun. 2008 20:13

MsN ne razumem kaj bi rada vedla :) ? ČE sploh kej..
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Jun. 2008 20:28

Damyanchyka napisal/-a:MsN ne razumem kaj bi rada vedla :) ? ČE sploh kej..

Napisala si, da si dobila ENO svečko in me zanima, katero, ker prvič slišim, da dobiš proti glivicam zgolj eno svečko - če že, jih dobiš več :wink:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 12. Jun. 2008 20:30

No mogoče sm se nestrokovno izrazla,sm pa uporabila besedo,k jo je uporabila tut moja G. ;) Drgač se ji pa reče vaginalna tableta(ma pa obliko svečke-recimo).
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 12. Jun. 2008 22:29

Mislim da MsN sprašuje po količini, koliko si jih dobila(vaginalnih tablet namreč) :)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 12. Jun. 2008 22:32

Eno..sej sm tut napisala u ednini ;)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]