Glivice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Maj. 2008 6:24

Mene pa zanima koliko vas je probalo zdraviti glivice z jabolčnim kisom in vodo? Iz osebnih izkušenj lahko rečem, da je to nekaj najboljšega. Nevtralizira Ph nožnice in nima ana nobenega vonja. Jaz jih nimam tok tok že zelo dooolgo časa, ker si intimne dele vsake toliko umijem s kisom in vodo. :wink: Probajte :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Maj. 2008 7:51

LARIKA, tudi preizkuseno, deluje izredno blagodejno in pomirjujoce, po moje je fino tudi kot preventiva, ampak pri vnetjih, ki so globlja, to ne zaleze.

Podoben ucinek ima tudi kopel iz hrastove skorje, ceprav slednja po moje bolj pomirja, zdravi pa bolj tezko oz. je kis po logiki boljsi, ker je kisel in manj prizadene pH noznice.

Tretja naravna zadeva je se probioticni jogurt, nekatera dekleta pa so se baje pozdravila tudi z mazanjem z ognjicevim mazilom.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Maj. 2008 8:57

Za jogurt tudi vem, probala, tudi to mi je pomagalo. Meni je kis pomagal pri zelo hudih glivicah, še G ni mogla verjet kolk sem jih imela. Svečke niso zalegle, kis pa :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Maj. 2008 9:00

LARIKA napisal/-a:Za jogurt tudi vem, probala, tudi to mi je pomagalo. Meni je kis pomagal pri zelo hudih glivicah, še G ni mogla verjet kolk sem jih imela. Svečke niso zalegle, kis pa :wink:

Dobro zate :D Kaksno razmerje kisa in vode pa uporabljas in kako pogosto si potem to pocela?
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Maj. 2008 9:06

Hmmmm razmerje, nimam pojma, tok da me ni peklo ko sem se umivala, ker takrat je vse bolj boleče- vsaj meni je bilo. Ponavadi dam recimo mal več kot jedilno žlico kisa, pa cca pol deci vode- tople. Pa še prej malo spijem :rofl: da vidim če je dost blag. Takrat ko sem imela to hudo vnetje, sem uporabljala vsak dan preden sem šla spat. Šla najprej pod tuš, pol pa sem se še s tem kisom umila. Zdej pa to naredim vsake toliko, ker sem potem začela uporabljat intimno milo s kamilico in ni take potrebe po kisu. Sva se pa umivala oba, jaz in moj takrat še fant :)
Coco Chanel
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Maj. 2008 9:16

No, potem si (sta) imela blazno srečo, da vama je pri hudem vnetju pomagalo kaj takega :D Vsaj ena optimisticna v tej temi hehe.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Maj. 2008 10:03

Ja samo finta pri tem je, da ne smeš nehat če ni čist takoj opaznih rezultatov. Meni oz nama se je dolgoročno splačalo :)
Coco Chanel
Uporabniški avatar
TaŠ
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TaŠ » 03. Maj. 2008 10:17

LARIKA napisal/-a:Ja samo finta pri tem je, da ne smeš nehat če ni čist takoj opaznih rezultatov. Meni oz nama se je dolgoročno splačalo :)

Hm, kolk je to dolgoročno? :D

A to lahko uporabiš ubistvi katerikoli jabolčni kis?
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Maj. 2008 10:31

Od takrat, pa je od tega res že dolgo, jih nisem več imela. To je nekje 5 let :wink: .
Jap vseeno kakšen jabolčni kis, samo da ne pretiravaš pri doziranju, ne sme te peči, al pa ti bit prekisel ko ga malo probaš :wink:
Coco Chanel
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Maj. 2008 10:51

Mozno je tudi, da je vnetje samo izzvenelo, vcasih se zgodi tudi to, problemi so pac takrat, ko se zadeva ne pozdravi oz. se neprestano ponavlja. Takrat se mi zdi skoraj nesmiselno cakati in se zatekati k naravi, ker je najbolj pomembo to, da se ugotovi tocno, kateri povzrocitelj vnetij je v noznici in se potem dalje zdravi.
Uporabniški avatar
TaŠ
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a TaŠ » 04. Maj. 2008 10:54

LARIKA napisal/-a:Od takrat, pa je od tega res že dolgo, jih nisem več imela. To je nekje 5 let :wink: .
Jap vseeno kakšen jabolčni kis, samo da ne pretiravaš pri doziranju, ne sme te peči, al pa ti bit prekisel ko ga malo probaš :wink:

V bistvu sm hotla vprašat kolko časa je treba takole zdravit, preden se izboljša... :)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 04. Maj. 2008 11:16

Po odgovorih razlicnih ginekologov sem rahlo presenecena, saj pravijo, da lahko jabolcni kis zadevo poslabsa
fitipaldi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2007
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a fitipaldi » 05. Maj. 2008 10:35

kakšni so pa sinptomi pr fantih...k moj zdej jamra da ga neki peče predn začneva sexat pol ga pa neha...jz sm pa zdj zdrava...a bi blo loh kej druzga?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 05. Maj. 2008 14:43

fitipaldi napisal/-a:kakšni so pa sinptomi pr fantih...k moj zdej jamra da ga neki peče predn začneva sexat pol ga pa neha...jz sm pa zdj zdrava...a bi blo loh kej druzga?

Lahko ga pece, ker je alergicen na kondom/lubrikant, ce ga uporabljata ali pa ker pride v stik s suho noznico ...

Sicer pa so znaki rdecina okoli kozice pri glavici, srbenje, pekoc obcutek, otezeno premikanje kozice gor in dol ... ni nujno, da se simptomi pokazejo takoj in skupaj, lahko je le eden in sele cez cas, ko je npr. vnetje pri tebi ze minilo.
Uporabniški avatar
TaŠ
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a TaŠ » 05. Maj. 2008 15:52

Pri mojem fantu so se znaki pojavli zlo na hitro, en dan je mel malo srbeč penis pa rahlo rdeč, po je pa zginlo, tko da je moral bit res pozoren da je sploh opazil, če je kej narobe...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov