Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
MilkyWay napisal/-a:^^kšn jogurt pa daste notr? a je važno samo da je navaden, al gledaste tud kšne probiotične al kej takega?
Ananasov ali pa jagodni, da potem bolj diši...pa dobro je da je tisti ki ima še cele koščke sadja noter
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
missy* napisal/-a:ryu10kyu sej ne sprasuje, sadni ali navaden, ampak navaden - probioticni ali ne
Malo sem se hecal no...pač malo mi je bilo smešno...ampak itak ej...dobra tema...morda svoji kdaj kaj pametnega svetujem...ampak ne smem povedati da vem zaradi cosmo foruma
Kaj pa kefir? Baje da skrbi za uravnovešanje glivic v želodcu...mogoče pomaga tudi spodaj...kaj veš?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ryu10kyu napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:^^kšn jogurt pa daste notr? a je važno samo da je navaden, al gledaste tud kšne probiotične al kej takega?
Ananasov ali pa jagodni, da potem bolj diši...pa dobro je da je tisti ki ima še cele koščke sadja noter
jogobela
ah ryu10kyu...še dobro da nimaš takih problemu
sicer pa...nam je že jasno kej sm spraševala
-
Nea - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
Picaboo napisal/-a:Amaretto napisal/-a:Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam morm A tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije?
Mogoče se bo to zdelo keri butasto, sam jaz sem tampon sam mal namazala z jogurtom in se je začel pač napihovat, normalno, saj se pri menstruaciji tudi, no in pol ga sploh nisem mogla dal not, ker sem mela vse suho. Poskusla sem še drugič in tud ni šlo, ker me je ful peklo ker sem bla suha in pol sem obupala
Meni je ginekologija rekla, da lahko dam jogurt notr tudi samo s čistimi prsti. Brez tamponov. Sicer pa, to z jogurtom res kaj pomaga (nisem še poskusla)?
- Gost
Nea napisal/-a:Picaboo napisal/-a:Amaretto napisal/-a:Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam morm A tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije?
Mogoče se bo to zdelo keri butasto, sam jaz sem tampon sam mal namazala z jogurtom in se je začel pač napihovat, normalno, saj se pri menstruaciji tudi, no in pol ga sploh nisem mogla dal not, ker sem mela vse suho. Poskusla sem še drugič in tud ni šlo, ker me je ful peklo ker sem bla suha in pol sem obupala
Meni je ginekologija rekla, da lahko dam jogurt notr tudi samo s čistimi prsti. Brez tamponov. Sicer pa, to z jogurtom res kaj pomaga (nisem še poskusla)?
Ce ga das na tampon, po moje ostane vec v noznici, ker ne stece ven.
Pomaga - hja, baje, da ja. Meni ni skodilo, je pa res, da je treba noznico natrenirati, da prezivi brez vnetij tudi brez tovrstne pomoci
- Gost
papaya napisal/-a:Čaw!
Jst mam pa eno tako mal smešno vprašanje..
Zanima me, kako se uporablja kremo Canesten. Se lahko maže samo okoli nožnice, ali tudi v nožnici
Hvala za odgovor
Lep dan
Take stvari pišejo v navodilih, veš
Sicer pa je mazilo canesten za zunanjo uporabo, čeprav ti bodo nekatera dekleta tukaj mogoče trdila, da pomaga tudi noter
- Gost
Ima mogoce katera punca tukaj neprestane tezave s srbenjem tam doli? Kaj ukrene proti temu, mogoce opaza, kaj to povzroca ipd.? Srbi pa takole - par dni nic, potem par dni za ponoret, potem nic ... v glavnem iz dneva v dan drugace
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
^^ msn ... to se men zdej zadnje dni skoz dogaja ... najprej nič, potem srbi, da bi znorela ... skoz so ena nihanja in sploh ne vem več kaj naj naredim.
bo treba dons mal tampon in jogurt spet prakticirat,glede na to da sm mela par dni nazaj konc menstre in zgleda mi flora se še ni uravnala...
kaj ti ugotavljaš, kaj povzroči vse to?
bo treba dons mal tampon in jogurt spet prakticirat,glede na to da sm mela par dni nazaj konc menstre in zgleda mi flora se še ni uravnala...
kaj ti ugotavljaš, kaj povzroči vse to?
- fitipaldi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
- Kraj: domžale
MsN napisal/-a:Ima mogoce katera punca tukaj neprestane tezave s srbenjem tam doli? Kaj ukrene proti temu, mogoce opaza, kaj to povzroca ipd.? Srbi pa takole - par dni nic, potem par dni za ponoret, potem nic ... v glavnem iz dneva v dan drugace
jz sm ugotovila da če spijem velik tekočine sploh zelenga čaja me nč ne srbi pol se pa mal spozabm pa ne pijm skor nč pa me že use srbi...
sm bla pa pr ginekologinji in sm jo uprašala če mi loh še kej za fanta napiše pa mi prbije da ona zdrav mene in ne njega, da nj gre kr sam k dohtarju, pa da itak se to ne prenaša
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov