Glivice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Apr. 2008 13:18

MilkyWay napisal/-a:^^kšn jogurt pa daste notr? a je važno samo da je navaden, al gledaste tud kšne probiotične al kej takega?

:lol: :lol: :lol:

Ananasov ali pa jagodni, da potem bolj diši...pa dobro je da je tisti ki ima še cele koščke sadja noter :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 13. Apr. 2008 13:20

bolse je, ce je probioticni.
Sicer pa je vazno, da je navaden, ce ze nimas probioticnega (baje da skor nc ni razlike ali je probioticen ali ne, saj je tega tako malo, da ni ucinka - rekla zdravnica in ginekolog) samo, da je malo kisel :)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 13. Apr. 2008 13:21

ryu10kyu sej ne sprasuje, sadni ali navaden, ampak navaden - probioticni ali ne
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Apr. 2008 13:22

missy* napisal/-a:ryu10kyu sej ne sprasuje, sadni ali navaden, ampak navaden - probioticni ali ne

Malo sem se hecal no...pač malo mi je bilo smešno...ampak itak ej...dobra tema...morda svoji kdaj kaj pametnega svetujem...ampak ne smem povedati da vem zaradi cosmo foruma :D :wink:

Kaj pa kefir? Baje da skrbi za uravnovešanje glivic v želodcu...mogoče pomaga tudi spodaj...kaj veš? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 13. Apr. 2008 13:57

ryu10kyu napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:^^kšn jogurt pa daste notr? a je važno samo da je navaden, al gledaste tud kšne probiotične al kej takega?

Ananasov ali pa jagodni, da potem bolj diši...pa dobro je da je tisti ki ima še cele koščke sadja noter :lach:

jogobela :D
ah ryu10kyu...še dobro da nimaš takih problemu :D
sicer pa...nam je že jasno kej sm spraševala :)
Uporabniški avatar
Nea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nea » 13. Apr. 2008 16:09

Picaboo napisal/-a:
Amaretto napisal/-a:Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam morm :D A tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije? :oops:

Mogoče se bo to zdelo keri butasto, sam jaz sem tampon sam mal namazala z jogurtom in se je začel pač napihovat, normalno, saj se pri menstruaciji tudi, no in pol ga sploh nisem mogla dal not, ker sem mela vse suho. Poskusla sem še drugič in tud ni šlo, ker me je ful peklo ker sem bla suha in pol sem obupala :?

Meni je ginekologija rekla, da lahko dam jogurt notr tudi samo s čistimi prsti. Brez tamponov. :wink: Sicer pa, to z jogurtom res kaj pomaga (nisem še poskusla)?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Apr. 2008 16:55

Nea napisal/-a:
Picaboo napisal/-a:
Amaretto napisal/-a:Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam morm :D A tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije? :oops:

Mogoče se bo to zdelo keri butasto, sam jaz sem tampon sam mal namazala z jogurtom in se je začel pač napihovat, normalno, saj se pri menstruaciji tudi, no in pol ga sploh nisem mogla dal not, ker sem mela vse suho. Poskusla sem še drugič in tud ni šlo, ker me je ful peklo ker sem bla suha in pol sem obupala :?

Meni je ginekologija rekla, da lahko dam jogurt notr tudi samo s čistimi prsti. Brez tamponov. :wink: Sicer pa, to z jogurtom res kaj pomaga (nisem še poskusla)?

Ce ga das na tampon, po moje ostane vec v noznici, ker ne stece ven.

Pomaga - hja, baje, da ja. Meni ni skodilo, je pa res, da je treba noznico natrenirati, da prezivi brez vnetij tudi brez tovrstne pomoci :)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 14. Apr. 2008 15:16

kako pa jo natreniraš?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 14. Apr. 2008 15:31

lipgloss napisal/-a:kako pa jo natreniraš?

Bog ve :? :)
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 14. Apr. 2008 18:28

Čaw!
Jst mam pa eno tako mal smešno vprašanje..
Zanima me, kako se uporablja kremo Canesten. Se lahko maže samo okoli nožnice, ali tudi v nožnici :oops:
Hvala za odgovor
Lep dan
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 14. Apr. 2008 19:14

papaya napisal/-a:Čaw!
Jst mam pa eno tako mal smešno vprašanje..
Zanima me, kako se uporablja kremo Canesten. Se lahko maže samo okoli nožnice, ali tudi v nožnici :oops:
Hvala za odgovor
Lep dan

Take stvari pišejo v navodilih, veš :D

Sicer pa je mazilo canesten za zunanjo uporabo, čeprav ti bodo nekatera dekleta tukaj mogoče trdila, da pomaga tudi noter :)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 15. Apr. 2008 8:41

Bolje kot krema, so vaginalne tablete, ki jih dobiš pri zdravniku in jih uporabljaš smao 3 dni
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 15. Apr. 2008 8:49

Ima mogoce katera punca tukaj neprestane tezave s srbenjem tam doli? Kaj ukrene proti temu, mogoce opaza, kaj to povzroca ipd.? Srbi pa takole - par dni nic, potem par dni za ponoret, potem nic ... v glavnem iz dneva v dan drugace :roll:
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 15. Apr. 2008 10:14

^^ msn ... to se men zdej zadnje dni skoz dogaja ... najprej nič, potem srbi, da bi znorela ... skoz so ena nihanja in sploh ne vem več kaj naj naredim.
bo treba dons mal tampon in jogurt spet prakticirat,glede na to da sm mela par dni nazaj konc menstre in zgleda mi flora se še ni uravnala...
kaj ti ugotavljaš, kaj povzroči vse to?
fitipaldi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2007
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a fitipaldi » 15. Apr. 2008 10:42

MsN napisal/-a:Ima mogoce katera punca tukaj neprestane tezave s srbenjem tam doli? Kaj ukrene proti temu, mogoce opaza, kaj to povzroca ipd.? Srbi pa takole - par dni nic, potem par dni za ponoret, potem nic ... v glavnem iz dneva v dan drugace :roll:

jz sm ugotovila da če spijem velik tekočine sploh zelenga čaja me nč ne srbi pol se pa mal spozabm pa ne pijm skor nč pa me že use srbi...

sm bla pa pr ginekologinji in sm jo uprašala če mi loh še kej za fanta napiše pa mi prbije da ona zdrav mene in ne njega, da nj gre kr sam k dohtarju, pa da itak se to ne prenaša :?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov