Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
To pa prvič slisim. Pa ni dobro, da je kislo doli, da unici bakterije? Si imela kaksne tezave zaradi te kislosti ali kako je to ginekolog ugotovil?
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Ja že itak mam težave s sluznico, ki je preveč tanka, 2mm. Zelo pogosta vnetja sem imela, ponavadi sem dobila Canesten vaginalete, takrat mi je pa dala te Betadine. Zdej mam pa spet neki, vnetje ali glivice. In nisem sigurna če lahko te Betadine porabim, še 9 mi jih je ostalo. Moja ginekologinja ma namreč 1 mesec čakalne dobe in se mi bo s tem vnetjem direkt zmešalo
- Gost
lipgloss napisal/-a:kakorkoli se težko strinjam s tem - vseeno vedno bolj dojemam da je vse pogojeno s tem kaj pojemo. vedno sem bila manjnja, da jej tisto kar ti paše, organizem ti že sam pove kaj mu paše ,.... aha ,... no , nisem več tega mnenja
Jaz se tudi vedno bolj na tole opiram - namrec meni bris ne pokaze glivic, ginekologinja pa pravi, da imam vnetni izcedek, to vidim tudi sama pa srbenje se minimalno 1x na dan prikaze ... potem namazem s cemerkoli pac (canesten, multigyn) in je ok. Se mi zdi, da je neka fora v hrani ... ker sladkarij res ogromno pojem in pol mi deluje se psiha pa me kar srbi. Zato bom zdaj nehala s sladkim ... mogoce je to?
Brunett, ce mislis, da so glivice, potem raje poskusi s kremo canesten, v noznico pa vstavi tampon z jogurtom. Mogoce bo potem ok, betadine je bil meni kar mocna zadeva, se mi zdi, da mi je vse izsusil doli ...
- Gost
brunett napisal/-a:Kaj to, čisto navaden jogurt? Kak dolgo pa naj bi to uporabljala? V čem je sploh fora s tem jogurtom, to prvič slišim.
Navadni jogurt vsebuje laktobacile, bakterije, ki drugace prebivajo v noznici in, ce se zadeva porusi, je teh 'dobrih' bakterij manj in noznica je bolj dovzetna za okuzbe. Tampon namocis v tak jogurt (LCA npr., saj gor pise, kaj je noter) in vstavis za par ur. Naj bi urejalo floro doli ...
-
TaŠ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2007
blue eye napisal/-a:TaŠ napisal/-a:Men sam ni logično, kaj ma starost veze z jemanjem brisa...
Tam pri njej sem pa itak zmer vsa prestrašena, kje pa upam še kej več kot potrebno uprašat
Kakorkoli, eno škatlico Canestena še mam, če se mi spet ponovi, pol grem pa do nje pa bom prosila za kakšno drugo zdravilo.... Za znoret, čisto vsak mesec...!!
Men so se tud skoz nonstop pojavljale..in zdej trkam, je že kr neki časa bolš. Morš vedt da se morta oba s partnerjem zdravt dolg časa-ne tko kot ti reče ginekolginja ampak za vsak slučaj še dalj..-preverjeno
Pa men zlo pomaga uporaba multi gyn gela takoj po seksu..pa če me slučajn kej zasrbi (pač to lahko psiha nrdi) se tud namažem..tko da ga priporočam.
Aja pa kšna bolj kvalitetna intimna mila-meni je ginekolginja priporočila od hygie-in se mi je mogoč tud res zarad tega izboljšal-tko da priporočam, da intimno milo kupiš samo v lekarni, sicer tega majo že v dm-u.
Hygia praviš... Sicer mam trenutno milo od Dove, mi ga bo pa tko kmalu zmanjkalo, bom s tem poskusila...
Hm ja, sicer pa meni G sploh ni omenila, da bi se moral tudi fant zdraviti... Sam sej se itak maže vedno, ko mam tu js te probleme
Bomo vidl kaj se da nardit
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Taš če si na tabletkah (torej seksata brez kondoma) je po vsej verjetnosti tud on fasal glivice, tko da obvezno mazanje-sej ponavadi da ginekologinja še tablete za fanta zravn, najbolj da jo kr povprašaš (usaj jest sm jo, pa mi je dala tablete za oba, zravn sm pa še zatežila za kremo)
Ma jest ti tega priporočam res (al pa kerga druzga bolj kvalitetnega iz lekarne)-sam morš pa vedt da smo si različne in enim paše to, enim ono (sama sm mela res od nivee-ful slaba, sploh un sensitive pa od kamilce, pa neki od carfree).
Ma jest ti tega priporočam res (al pa kerga druzga bolj kvalitetnega iz lekarne)-sam morš pa vedt da smo si različne in enim paše to, enim ono (sama sm mela res od nivee-ful slaba, sploh un sensitive pa od kamilce, pa neki od carfree).
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
jaz sem enkrat dobile glivice od tega, ker sem bila v hotelu in sem se stusirala s tistim hotelskim mini gelom...naslednji dan me je vse srbelo. Dobila sem tablete in mazilo canesten...v treh dneh se je vse pozdravilo in v tem času nisva seksala s fantom, da se ni nalezel od mene...
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam morm A tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije?
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Amaretto napisal/-a:Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam morm A tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije?
Mogoče se bo to zdelo keri butasto, sam jaz sem tampon sam mal namazala z jogurtom in se je začel pač napihovat, normalno, saj se pri menstruaciji tudi, no in pol ga sploh nisem mogla dal not, ker sem mela vse suho. Poskusla sem še drugič in tud ni šlo, ker me je ful peklo ker sem bla suha in pol sem obupala
- Gost
Picaboo napisal/-a:Amaretto napisal/-a:Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam morm A tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije?
Mogoče se bo to zdelo keri butasto, sam jaz sem tampon sam mal namazala z jogurtom in se je začel pač napihovat, normalno, saj se pri menstruaciji tudi, no in pol ga sploh nisem mogla dal not, ker sem mela vse suho. Poskusla sem še drugič in tud ni šlo, ker me je ful peklo ker sem bla suha in pol sem obupala
Ja, meni se je isto zgodilo, ko sem ga pustila namocenega. Potem postane ves napit jogurta in ga ne gre vstaviti, vsaj meni ni uspelo, zato ga vedno samo namocim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov