Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Traxie napisal/-a:Jst sm mela tud, na 4. prstu na nogi. Sm si v lekarni kupila Lamisil (brez recepta) pa je blo kr hitro boljse...Upam da se ne ponovi
Ta lamisil se lahko tut "tm spodaj" uporablja ane? Da nism kej narobe razumela.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Gost
Za tiste, ki ste zelele vedeti, kako je z uporabo tampona namocenega v probioticni jogurt - na internetu sem pod ginekolskimi nasveti zasledila, da je priporoceno uporabiti tampon z jogurtom 2x na dan za pol ure, in sicer 3 dni.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
MilkyWay mam identično težavo k ti..zdej že drugič po menstri srbi, pa mal mam luskasto kožo ampak nimam nobenga izcedka. Že taprvič, k se je to pojavlo sm šla do ginekologa, k je reku d glivice "glih niso" - kao zato k ni blo skor nč izcedka, ampak mi je useen dou canesten. Zdj pa mal srbi (minimalno v primerjavi s prejšnič), nič belega izcedka (ki naj bi bil tipičen za glivice) in ne vem kaj nej nardim Mam še pou tube canestena, pa ne vem a nej s tem mažm, kaj mi priporočate? Da je stvar še slabša, grem pa še konec tedna s fantom smučat in se očitno nam mogla kopat ne nč I hate my life
- Gost
Ashley*** napisal/-a:MilkyWay mam identično težavo k ti..zdej že drugič po menstri srbi, pa mal mam luskasto kožo ampak nimam nobenga izcedka. Že taprvič, k se je to pojavlo sm šla do ginekologa, k je reku d glivice "glih niso" - kao zato k ni blo skor nč izcedka, ampak mi je useen dou canesten. Zdj pa mal srbi (minimalno v primerjavi s prejšnič), nič belega izcedka (ki naj bi bil tipičen za glivice) in ne vem kaj nej nardim Mam še pou tube canestena, pa ne vem a nej s tem mažm, kaj mi priporočate? Da je stvar še slabša, grem pa še konec tedna s fantom smučat in se očitno nam mogla kopat ne nč I hate my life
Nehaj s canestenom - meni je ta krema izjemno drazila kozo, se bolj je srbelo in bilo rdece. Mogoce je ne prenasas najbolje ... In, ce niso glivice, potem ti je itak ni treba uporabljati, ker ti ne koristi.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sam kožo pa mam razdraženo - zdj probavam tole z jogurtom, da vzpostavim zdravo ravnotežje (baje ne more škodt, tut če niso glivice, sj je naravno?), pa razmišlam, da bi kupla un Multigel al kaj je, da pozdravim "suho" kožo?K če je tut za preventivo, ne more škodt, ali pač? Bi šla h ginekologu, sam ker mam samoplačniškega, mi je brezveze d mi reče, jah mal vnetje, mi nč ne predpiše, jst dam pa 25 evrov za to...
- Gost
Ashley*** napisal/-a:Sam kožo pa mam razdraženo - zdj probavam tole z jogurtom, da vzpostavim zdravo ravnotežje (baje ne more škodt, tut če niso glivice, sj je naravno?), pa razmišlam, da bi kupla un Multigel al kaj je, da pozdravim "suho" kožo?K če je tut za preventivo, ne more škodt, ali pač? Bi šla h ginekologu, sam ker mam samoplačniškega, mi je brezveze d mi reče, jah mal vnetje, mi nč ne predpiše, jst dam pa 25 evrov za to...
Po moje imas kozo razrazeno ravno zaradi canestena, vsaj pri meni je bilo tako. Poskusi dat to kremo za nekaj casa na stran, ce bos ugotovila, da ni razlike, jo se zmeraj lahko uporabljas.
Jogurt po moje ne more skoditi, namazi se zunaj po spolovilu, meni je fajn obcutek, spoh ce pravis, da imas razdrazeno kozo.
Jaz imam multigyn, fajn je, ce zelo srbi ali je neprijeten obcutek + po odnosih, ni mi pa neka senzacija ... pomiri, ampak ker ne zdravi, ce zadeva potem pac ponavlja tudi, ce mazem po navodilih.
Priporocam ti, da gres v lekarno in prosis za hrastovo skorjo - iz nje si naredis kopel, se s tem umijes in zelo pomirja kozo (podobno kot zajbelj za ustno votlino, ampak ne rusi ravnovesja).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov