Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- princess*any
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
Oila! Tud mene so verjetno napadle glivice. Med sexom me je peklo in bele koščke sem imela ob vhodu v nožnico. Potem sm kupla krmo...Canest in se mazala 1 tedn, brez sexa. Fant pa je dobil tudi pordel flek na penisu. Stanje se mi je izboljšalo, ne peče me več, in tudi njemu se je. Tko da ta krema zelo pomaga...strah me je samo, da ni kaj drugega, čeprav sm bla na pregldu 1 dni preden me je začelo pečt.
Zanima me če bi blo dobro, da grem vseeno na pregled al naj kupim še svčke?
Lep pozdrav
Ana
Lep pozdrav
Ana
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
princess*any napisal/-a:Oila! Tud mene so verjetno napadle glivice. Med sexom me je peklo in bele koščke sem imela ob vhodu v nožnico. Potem sm kupla krmo...Canest in se mazala 1 tedn, brez sexa. Fant pa je dobil tudi pordel flek na penisu. Stanje se mi je izboljšalo, ne peče me več, in tudi njemu se je. Tko da ta krema zelo pomaga...strah me je samo, da ni kaj drugega, čeprav sm bla na pregldu 1 dni preden me je začelo pečt.
Lep pozdrav
Ana
Jst bi na tvojem mestu šla na pregled, da ti ginekolog potrdi glivice, preden bi karkoli sama dajala gor. Pa tudi zdej lahko greš na pregled, če nisi 100% da se ti je pozdravlo. Zato ker glivice se v nekaterih primerih težko pozdravijo in meni so najbolj pomagale vaginalne tablete, ki jih predpiše ginekolog. Jst sm tudi šla danes na pregled in dobila zdravila.
- Gost
mariah napisal/-a:princess*any napisal/-a:Oila! Tud mene so verjetno napadle glivice. Med sexom me je peklo in bele koščke sem imela ob vhodu v nožnico. Potem sm kupla krmo...Canest in se mazala 1 tedn, brez sexa. Fant pa je dobil tudi pordel flek na penisu. Stanje se mi je izboljšalo, ne peče me več, in tudi njemu se je. Tko da ta krema zelo pomaga...strah me je samo, da ni kaj drugega, čeprav sm bla na pregldu 1 dni preden me je začelo pečt.
Lep pozdrav
Ana
Jst bi na tvojem mestu šla na pregled, da ti ginekolog potrdi glivice, preden bi karkoli sama dajala gor. Pa tudi zdej lahko greš na pregled, če nisi 100% da se ti je pozdravlo. Zato ker glivice se v nekaterih primerih težko pozdravijo in meni so najbolj pomagale vaginalne tablete, ki jih predpiše ginekolog. Jst sm tudi šla danes na pregled in dobila zdravila.
Jaz grem pa jutri. Kaksno zdravilo si pa dobila mariah?
Ana, ce je na prvi pogled in obcutek vse ok, se ne pomeni, da so glivice res izginile. Rade se potuhnejo, zato je dobro dlje casa paziti in mazati. Jaz bi sla na tvojem mestu na pregled, ker ko se ti bo ta nadloga ponavljala, ti bo zal, da nisi sla vsakic tja - samozdravljenje je bolj tako-tako, poleg tega je meni moj ginekolog rekel, da ce dobi fant simpotme, mora biti vnetje pri njemu ze res hudo razvito, zato mora nujno mazati tudi on. In en teden ni dovolj. Pri seksu pa obvezno kondom!
- Gost
mariah napisal/-a:MsN- jst sm tudi razmišljala, če bi počakala še kak dan ampak je blo včeraj tako hudo in sm kr šla danes in so me vzeli. Dobila pa sem- kot ponavadi Canesten vaginalne tablete in še eno tableto za spit Diflazon.
Upam, da ti bo pomagalo
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
MsN napisal/-a:mariah napisal/-a:MsN- jst sm tudi razmišljala, če bi počakala še kak dan ampak je blo včeraj tako hudo in sm kr šla danes in so me vzeli. Dobila pa sem- kot ponavadi Canesten vaginalne tablete in še eno tableto za spit Diflazon.
Upam, da ti bo pomagalo
Hvala Mislim, da mi bo, ker so mi te Canesten vedno pomagale. Ti pa ju3 poročaj, kaj so ti rekli in predpisali good luck!
- Gost
mariah napisal/-a:MsN napisal/-a:mariah napisal/-a:MsN- jst sm tudi razmišljala, če bi počakala še kak dan ampak je blo včeraj tako hudo in sm kr šla danes in so me vzeli. Dobila pa sem- kot ponavadi Canesten vaginalne tablete in še eno tableto za spit Diflazon.
Upam, da ti bo pomagalo
Hvala Mislim, da mi bo, ker so mi te Canesten vedno pomagale. Ti pa ju3 poročaj, kaj so ti rekli in predpisali good luck!
Jaz sem tudi dobila canesten vaginalete, diflucan, ki je original diflazona in cakam na rezultate brisa.
-
ditka21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
OJLA!!!
Jst tudi spadam u klub neuravnovešenih vaginalnih glivic in mam eno mal čudno vprašanje...
Danes sm bla pr ginekologinji in mi je napisala recept za dve škatli Canestana od katere ima vsaka 3 svečke, kremo in neka palčka pride zravn za pomoč pri "instalaciji" svečke... In me zanima kako nej jst zdej vem, da si jo ne bom dala pregloboko??? Je možno da mi uide u maternico in je to OK al ne? Ku če si jo dam premalo nutri tu spet ne bo dobro... Al ja???
Glede kr sm prebrala na forumi pa mam odgovor na vprašanje prenosa glivic... Meni je dala ginekologinja dva paketa Canestana ztu, da jst pohopsam 6 svečk in da mava z mojim dragim vsak svojo kremo(on se mora istočasno mazat 3X na dan)... kljub temu pa medtem ku mam jst svečke notr ni priporočljivo sexat razen s kondomom
Jst tudi spadam u klub neuravnovešenih vaginalnih glivic in mam eno mal čudno vprašanje...
Danes sm bla pr ginekologinji in mi je napisala recept za dve škatli Canestana od katere ima vsaka 3 svečke, kremo in neka palčka pride zravn za pomoč pri "instalaciji" svečke... In me zanima kako nej jst zdej vem, da si jo ne bom dala pregloboko??? Je možno da mi uide u maternico in je to OK al ne? Ku če si jo dam premalo nutri tu spet ne bo dobro... Al ja???
Glede kr sm prebrala na forumi pa mam odgovor na vprašanje prenosa glivic... Meni je dala ginekologinja dva paketa Canestana ztu, da jst pohopsam 6 svečk in da mava z mojim dragim vsak svojo kremo(on se mora istočasno mazat 3X na dan)... kljub temu pa medtem ku mam jst svečke notr ni priporočljivo sexat razen s kondomom
- princess*any
- Sramežljivka
oila!
sem dobila pri genikologu vagitorije..pa mi noben ni povedal kolk jih jemat?
Koliko so vam rekli, da jih morate vstavit?
Lp Ana
sem dobila pri genikologu vagitorije..pa mi noben ni povedal kolk jih jemat?
Koliko so vam rekli, da jih morate vstavit?
Lp Ana
- Gost
ditka21 napisal/-a:OJLA!!!
Vaginaleto vstavis cim globje, jaz dam tisto palcko do konca noter in ob koncu ze cutim neko nelagodje, tako da daj tako globoko dokler te se ne moti. Dlje kot s palcko ne mores, torej ne mores pregloboko, drugace bi bila tudi palcka krajsa. In nujno je, da das globoko, drugace se prehitro raztopi.
To, da bi se glivice tako prenasale - seveda se s spolnimi odnosi, ampak mi sva delala vse po navodilih, pa imam jaz se zmeraj tezave. Zato seks ni pravi vzrok glivic ... uporabljaj po navodilih pa upaj, da ti pomaga
princess*any, nujno poklici h ginekologu in vprasaj, kako moras uporabljati zdravila. Katera pa sploh imas? In zakaj nisi vprasala ze pri ginekologu?
- princess*any
- Sramežljivka
Oila! Imam vaginalne svečke, pa je bila ful gužva pa m ni pustila do besede. Nimam nobene palčke, samo ene tablete pa te svečke k jih je ful notri :S
- Gost
princess*any napisal/-a:Oila! Imam vaginalne svečke, pa je bila ful gužva pa m ni pustila do besede. Nimam nobene palčke, samo ene tablete pa te svečke k jih je ful notri :S
Ja pa vaginalnih sveck je vec vrst - preberi kaj pise na skatlici, kako se imenujejo. Plus dodana so navodila in tam preglej, kako naj bi potegalo jemanje oz. zdravljenje.
Tudi, ce je guzva, se mores o taki osnovni stvari vedno pozanimati, prekini ginekologinjo in vprasaj, ali pa se pozanimaj zunaj pri sestri.
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
ditka21
Bolj težko bi si tisto tableto kr v maternico zarinla, se ti ne zdi?
Dokler uporabljaš vaginalete pa js na tvojem mestu nebi sexala - mislm no, malo pomisli.. kondom gor al pa dol.. teh par dni bosta pa že počakala!!
Pa si sigurna da se more mazat 3x na dan? Ker kulk so meni rekli, se maže 2x na dan.. zjutraj in zvečer, s tem da umiješ in obrišeš do suhega preden namažeš kremo gor..
Navodila so drugače tud fajna stvar, se jih splača prebrat veš?
(Canesten med lahko drugim zmanjša učinkovitost in varnost izdelkov iz lateksa, tk da če nisi na tabletkah pazi)
Drugače pa.. js jih mam tud na obisku če se ne motim.. sm že nabavla vaginalete & bom samo počakala, da pride tetka M & pol ko spoka bom pa vaginalete uporabla, se mi je bv zdelo jih prej ponucat.. tk da do takrat pa samo kremica
Že fuul predolgo sm namreč v eno prehlajena.. pa še izpiti (stres) in ta-da, so že tu
Bolj težko bi si tisto tableto kr v maternico zarinla, se ti ne zdi?
Dokler uporabljaš vaginalete pa js na tvojem mestu nebi sexala - mislm no, malo pomisli.. kondom gor al pa dol.. teh par dni bosta pa že počakala!!
Pa si sigurna da se more mazat 3x na dan? Ker kulk so meni rekli, se maže 2x na dan.. zjutraj in zvečer, s tem da umiješ in obrišeš do suhega preden namažeš kremo gor..
Navodila so drugače tud fajna stvar, se jih splača prebrat veš?
(Canesten med lahko drugim zmanjša učinkovitost in varnost izdelkov iz lateksa, tk da če nisi na tabletkah pazi)
Drugače pa.. js jih mam tud na obisku če se ne motim.. sm že nabavla vaginalete & bom samo počakala, da pride tetka M & pol ko spoka bom pa vaginalete uporabla, se mi je bv zdelo jih prej ponucat.. tk da do takrat pa samo kremica
Že fuul predolgo sm namreč v eno prehlajena.. pa še izpiti (stres) in ta-da, so že tu
-
ditka21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
MsN - hvala za odgovor!
Keya - Ne sej ni panike za počakat pa ne sexat... bomo že preživeli
Ja vem da treba 2x za ženske... geeny mi je rekla pač za njega... kr sva mela že probleme, da so mu ratale razpoke na penisu... in ga je ful bolelo... zto mi je tud dala 2 paketa...
Ja moja teta tud hmal pride ... bom tud jst počakala in začela pol mojo terapijo!!!
Keya - Ne sej ni panike za počakat pa ne sexat... bomo že preživeli
Ja vem da treba 2x za ženske... geeny mi je rekla pač za njega... kr sva mela že probleme, da so mu ratale razpoke na penisu... in ga je ful bolelo... zto mi je tud dala 2 paketa...
Ja moja teta tud hmal pride ... bom tud jst počakala in začela pol mojo terapijo!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov