Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Jaz sem se glivic (končno ) znebila s tem, ko sem prenehala jemati KT. Sedaj vidim kako velik vpliv so imele tabletke na moja vnetja, ne pa sladkor, čokolada, stres in vse ostale "malenkosti". (bom pa verjetno morala spet začeti jemati kt zaradi nerednih M in cist na jajčnikih )
-
Lotti - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: Above the clouds
No, men so se dns pojavle težave...izcedka ni še...je pa grozen vonj in predvidevam, da me čaka kmalu tudi izcedek. Malo sem brala vaše poste, doma imam Canesten in sem se že namazala, glede jogurta pa...probiotični jogurt, ni važno kateri? Sem brskala po hladilniku in mamo samo Ego z okusom maline. Ne se mi smejat, sam res ne vem, če je važno, kak je jogurt ali ne...da ne bom kakih neumnosti počela nazadnje sem namreč imela opravka z glivicami pri 16ih letih in sem pozabila, kako smo jih takrat zdravili
- lelija
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 3. 2009
jessyca napisal/-a:Jaz sem se glivic (končno ) znebila s tem, ko sem prenehala jemati KT. Sedaj vidim kako velik vpliv so imele tabletke na moja vnetja, ne pa sladkor, čokolada, stres in vse ostale "malenkosti". (bom pa verjetno morala spet začeti jemati kt zaradi nerednih M in cist na jajčnikih )
Zadnjič spremenil lelija, dne 28. Apr. 2009 23:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jessyca - Komunikatorka
lelija napisal/-a:jessyca napisal/-a:Jaz sem se glivic (končno ) znebila s tem, ko sem prenehala jemati KT. Sedaj vidim kako velik vpliv so imele tabletke na moja vnetja, ne pa sladkor, čokolada, stres in vse ostale "malenkosti". (bom pa verjetno morala spet začeti jemati kt zaradi nerednih M in cist na jajčnikih )
seveda ima vpliv na razvoj glivic v največji meri sladkor. Nisi se rešila glivic, ampak le vnetja. Glivice ima vsak človek.
Vsi vemo o čem govorim in da sem se rešila PONAVLJAJOČIH SE GLIVIČNIH VNETIJ, le da se mi ne da vedno na dolgo pisat, ker predvidevam da so punce tukaj dovolj pametne da dojamejo za kaj gre...poleg tega je bilo o tem da imamo te glivice vsi napisano že veeeliko...
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?
- Gost
evahunnie napisal/-a:V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?
Možno, da so krive kt. Jogurt je varen in pomaga.
-
jessyca - Komunikatorka
MsN napisal/-a:evahunnie napisal/-a:V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?
Samo moraš biti kar vztrajna - z jogurtom
-
evahunnie - Debatorica
jessyca napisal/-a:MsN napisal/-a:evahunnie napisal/-a:V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?
Samo moraš biti kar vztrajna - z jogurtom
Hmm, zdej sm dobila 2 kremi in ene svečke...bomo vidl kako pa kaj upam, da se stanje zbolša, ker je tole res annoying!
-
evahunnie - Debatorica
Pozabla sm povedat, da mi je zadnjič sestra (ko sm šla do ginekologinje po recept) rekla nej mal pazim pri depilaciji, da je kao možno, da mi to sluznico draži in to lahko povzroči glivice...
a zdej nj se neham brit al kako?!
a zdej nj se neham brit al kako?!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
evahunnie napisal/-a:a zdej nj se neham brit al kako?!
Ne, samo merkaj pri nanosu pene za britje ali karkoli pač uporabljaš, da res naneseš samo po okolici kjer je koža in da ne pride v stik s sluznico.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]