Glivice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 15. Apr. 2009 18:14

Jaz sem se glivic (končno :!: ) znebila s tem, ko sem prenehala jemati KT. Sedaj vidim kako velik vpliv so imele tabletke na moja vnetja, ne pa sladkor, čokolada, stres in vse ostale "malenkosti". (bom pa verjetno morala spet začeti jemati kt zaradi nerednih M in cist na jajčnikih :( )
Uporabniški avatar
Lotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: Above the clouds

Neprebrana objavaNapisal/-a Lotti » 27. Apr. 2009 15:03

No, men so se dns pojavle težave...izcedka ni še...je pa grozen vonj in predvidevam, da me čaka kmalu tudi izcedek. Malo sem brala vaše poste, doma imam Canesten in sem se že namazala, glede jogurta pa...probiotični jogurt, ni važno kateri? Sem brskala po hladilniku in mamo samo Ego z okusom maline. Ne se mi smejat, sam res ne vem, če je važno, kak je jogurt ali ne...da ne bom kakih neumnosti počela :D nazadnje sem namreč imela opravka z glivicami pri 16ih letih in sem pozabila, kako smo jih takrat zdravili :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Apr. 2009 15:34

^^ Pomoje je mišljen navadn jogurt in ne sadni. :D
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 27. Apr. 2009 16:16

Mhm, navadni probiotični jogurt...jaz s sadnim ne bi probavala :D
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 27. Apr. 2009 16:27

jessyca napisal/-a:Jaz sem se glivic (končno :!: ) znebila s tem, ko sem prenehala jemati KT. Sedaj vidim kako velik vpliv so imele tabletke na moja vnetja, ne pa sladkor, čokolada, stres in vse ostale "malenkosti". (bom pa verjetno morala spet začeti jemati kt zaradi nerednih M in cist na jajčnikih :( )

:lol:
Zadnjič spremenil lelija, dne 28. Apr. 2009 23:52, skupaj popravljeno 1 krat.
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 27. Apr. 2009 16:28

*hox* napisal/-a:^^ Pomoje je mišljen navadn jogurt in ne sadni. :D

vseeno kakšen jogurt, važno je le, da so probiotične bakterije notri. Tampon namočiš v probiotični jogurt.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 28. Apr. 2009 11:39

lelija napisal/-a:
jessyca napisal/-a:Jaz sem se glivic (končno :!: ) znebila s tem, ko sem prenehala jemati KT. Sedaj vidim kako velik vpliv so imele tabletke na moja vnetja, ne pa sladkor, čokolada, stres in vse ostale "malenkosti". (bom pa verjetno morala spet začeti jemati kt zaradi nerednih M in cist na jajčnikih :( )

seveda ima vpliv na razvoj glivic v največji meri sladkor. Nisi se rešila glivic, ampak le vnetja. Glivice ima vsak človek. :lol:

Vsi vemo o čem govorim :roll: :roll: in da sem se rešila PONAVLJAJOČIH SE GLIVIČNIH VNETIJ, le da se mi ne da vedno na dolgo pisat, ker predvidevam da so punce tukaj dovolj pametne da dojamejo za kaj gre...poleg tega je bilo o tem da imamo te glivice vsi napisano že veeeliko...
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 06. Maj. 2009 14:54

V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Maj. 2009 14:59

evahunnie napisal/-a:V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?

Možno, da so krive kt. Jogurt je varen in pomaga.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 08. Maj. 2009 12:35

MsN napisal/-a:
evahunnie napisal/-a:V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?

Samo moraš biti kar vztrajna - z jogurtom :wink:
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 08. Maj. 2009 14:32

jessyca napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Samo moraš biti kar vztrajna - z jogurtom :wink:

Hmm, zdej sm dobila 2 kremi in ene svečke...bomo vidl kako pa kaj :) upam, da se stanje zbolša, ker je tole res annoying! :grosseaugen:
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 09. Maj. 2009 15:21

Pozabla sm povedat, da mi je zadnjič sestra (ko sm šla do ginekologinje po recept) rekla nej mal pazim pri depilaciji, da je kao možno, da mi to sluznico draži in to lahko povzroči glivice...
a zdej nj se neham brit al kako?! :twisted:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 09. Maj. 2009 16:00

evahunnie napisal/-a:a zdej nj se neham brit al kako?! :twisted:

Ne, samo merkaj pri nanosu pene za britje ali karkoli pač uporabljaš, da res naneseš samo po okolici kjer je koža in da ne pride v stik s sluznico.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Maj. 2009 16:37

Jaz npr. pene ne uporabljam (uporabljam samo navadno vodo), pa me še vedno draži tam spodaj... A je res možno, da ena čokoladica na dan (beri: sladkarije) tako zelo vplivajo na stanje glivic?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Maj. 2009 16:42

Jaz mislim, da ne. Kakšno spodnje perilo pa nosiš? Mogoče bi bilo boljše, če bi uporabljala intimno milo, kot da se umivaš samo z vodo.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]