Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne. Lahko pa pride do obratnega - zaradi isostanka menstruacije se poruši hormnonsko ravnovesje in se spremeni konzistenca nožnične sluznice, ki lahko postane bolj očutljiva.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Uf mene se sedaj spet lotevajo, prav cutim!
Bo treba nehat jest sladko (ko pa sem odvisna!!)..
V glavnem, mi je zmanjkalo sveck borax in sem brala da menda tampon v jogurt namocen tudi pomaga. Pa sem poskusila.
Sem ga namakala v jogurtu menda celo uro in je izgledal cisto ogaben..
No ja, sedaj cakam na rezultate. Pece ze ne vec pa tut srbi ne vec...
Bo treba nehat jest sladko (ko pa sem odvisna!!)..
V glavnem, mi je zmanjkalo sveck borax in sem brala da menda tampon v jogurt namocen tudi pomaga. Pa sem poskusila.
Sem ga namakala v jogurtu menda celo uro in je izgledal cisto ogaben..
No ja, sedaj cakam na rezultate. Pece ze ne vec pa tut srbi ne vec...
- Gost
Pa saj tampona ni treba namakati v jogrtu celo uro - pomočiš in vstaviš. Večje količine jogurta tako ali tako ne moreš zajeti na tak način, pomaga pa zagotovo vsaj malo.
- Gost
Še dobro, da si ga lahko vstavila - jaz sem ga enkrat v jogurta držala pol minute in se je tako napihnil in postal tako mehek, da sem ga lahko vrgla v smeti
Veš za naslednjič
Veš za naslednjič
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Ja.. sej tudi jaz sem mislila, da ne bo sel nikamor.. Ampak je bil tako napihjen in mehek da je celo slo. No ja, jogurt je bil mrzel tako da ni bil premehek.
Ampak ok, bom vedela za naslednjic, in takrat mi ne bo slabo od pogledu na napihjen tampon .
Ampak ok, bom vedela za naslednjic, in takrat mi ne bo slabo od pogledu na napihjen tampon .
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
NOVO
Imam en problem. Dva tedna se mi zdi nazaj, sem bila v bazenih v termah. In po tistem me je doli začelo malo peč, zadnje dni imam tudi veliko izcedka, ki prehaja že skoraj na rumeno-zeleno barvo. Včeraj sva imela spolne odnose in danes mojega tam spodaj tudi peče.
Kaj to bi lahko bile glivice? Nikoli jih še nisem imela in sploh ne vem, kako to izgleda, v smislu, kaj naredit in podobno. Šla sm v lekarno po canasten in jutri grem k zdravnici.
Imam en problem. Dva tedna se mi zdi nazaj, sem bila v bazenih v termah. In po tistem me je doli začelo malo peč, zadnje dni imam tudi veliko izcedka, ki prehaja že skoraj na rumeno-zeleno barvo. Včeraj sva imela spolne odnose in danes mojega tam spodaj tudi peče.
Kaj to bi lahko bile glivice? Nikoli jih še nisem imela in sploh ne vem, kako to izgleda, v smislu, kaj naredit in podobno. Šla sm v lekarno po canasten in jutri grem k zdravnici.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Ja, je brez recepta.
Sam uff, kak je to nadležno.
Kaj pa vaše partnerje je potem tudi tam srbelo?
Sam uff, kak je to nadležno.
Kaj pa vaše partnerje je potem tudi tam srbelo?
-
Aha, ja sem prebrala. A z Canastenom se moški lahko vseeno mažejo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov