Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Eno vprašanje - sm prerbala mal prejšne poste in sm dobila na moje vprašanje različne odgovore...ginekolog mi je predpisal Canesten svečke in mazilo, kljub temu, da je bil izcedek po njegovem mnenju šibkejši kot je ponavadi pri glivicah (imela sem vnetje kože, srbenje)...Zanima me kako je s sexom? Ali ga ginekolokgi odsvetujejo samo med jemanjem svečk (zaradi "pingpong učinka", torej nevarnosti, da bi se bakterije prenašale iz mene na fanta in nazaj...) ali tudi še kasneje ko se mažem samo s kremo? Zadnjo svečko sem vzela v četrtk...Kako so vam ginekologinje svetovale? Meni namreč ni omenil niti besede o spolnih odnosih, jst sm pa tut čist pozabla vprašat
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Ashley*** če hoč sama seb dobr (da se bo hitr pozdravl, pa da se nau še partner dobu) potem jest na tvojem mestu še ene par dni ne bi seksala, pol pa obvezno s kondomom in to kar nekaj časa..vrjem k sm te glivice velikrat fasala
Za dežjem vedno posije sonce!!
- Gost
Novo vprašanje:
Imela sem vnetje, ga nazadnje po navodilih ginekologa zdravila z vaginalnimi tabletami betadine, jih vstavljala vsak vecer 14 dni, zdaj pa sem ze skoraj dve noci brez njih, ker je terapije konec, opazam pa tak vlecljiv, brez vonja in gost bel izcedek, kot neke grudice, ki ostanejo tudi na kondomu po odnosu. Najprej sem mislila, da je to od tablete, ki se pac raztaplja, zdaj pa sem ze 2 dni brez in ne razumem, zakaj se ta izcedek ni nehal. Vem, da je tak izcedek znak glivicnega vnetja, ampak me nic ne pece/srbi, vse je ok ... je mogoce, da je izcedek se vedno posledica tablet, ki se pocasi izlocajo?
Imela sem vnetje, ga nazadnje po navodilih ginekologa zdravila z vaginalnimi tabletami betadine, jih vstavljala vsak vecer 14 dni, zdaj pa sem ze skoraj dve noci brez njih, ker je terapije konec, opazam pa tak vlecljiv, brez vonja in gost bel izcedek, kot neke grudice, ki ostanejo tudi na kondomu po odnosu. Najprej sem mislila, da je to od tablete, ki se pac raztaplja, zdaj pa sem ze 2 dni brez in ne razumem, zakaj se ta izcedek ni nehal. Vem, da je tak izcedek znak glivicnega vnetja, ampak me nic ne pece/srbi, vse je ok ... je mogoce, da je izcedek se vedno posledica tablet, ki se pocasi izlocajo?
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hey, jst sm mela tut še po tem, ko sem nehala jemat te vaginalne tabletke ene 2 dni tak čudn izcedek(tak kot ga ti opisuješ), pa me je isto skrbel, če je use uredu...zdj je pa že 10 dni od tega in je use uredu, mislm nimam nobenga vnetja več, nobenga izcedka...uglavnm stanje se normalizera, tko d brez skrbi
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ojla punce
jst sm imela vnetje, in to kr hud,...pa sm se pozdravla in je blo vse ok. pol sva pa s fantom sexala in mu je notr prslo in zj me neki mal srbi spet in sm usa panicna ze. a je mogoce da sm jih od tega dobila? drugac mam pa na sumu tut hlacke iz nenaravnih materialov..ker sm baje ful obcutliva na use?!
kaj mislete
jst sm imela vnetje, in to kr hud,...pa sm se pozdravla in je blo vse ok. pol sva pa s fantom sexala in mu je notr prslo in zj me neki mal srbi spet in sm usa panicna ze. a je mogoce da sm jih od tega dobila? drugac mam pa na sumu tut hlacke iz nenaravnih materialov..ker sm baje ful obcutliva na use?!
kaj mislete
Zivljenje je piskotek!
- Gost
inaa napisal/-a:ojla punce
kaj mislete
Ja, je mozno, da se ti je vrnilo, ker glivice nastanejo zaradi porusenega ravnovesja tam doli, porusi pa ga lahko sperma, sinteticno perilo, stres, antibiotiki ...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
inaa napisal/-a:ah sranje...
upam da se da u lekarni svecke dobit brez recepta k ne bi usake par tednov h ginekologu hodila
moja sestra je šla brez recepta po canesten, pa ji ni hotla dat...ji je dala pa ene druge svečke, k ne rabjo recepta...
- Gost
inaa napisal/-a:ah sranje...
upam da se da u lekarni svecke dobit brez recepta k ne bi usake par tednov h ginekologu hodila
Betadin vaginalete se dobijo brez recepta pa Vagisan ... Ceprav jaz se na tvojem mestu ne bi posvecala 'samozdravljenju' in bi raje odsla h ginekologu na pregled, da ugotovi, ce so res glivice ...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A je mela kako glivično obloenje po drugih predelih..recimo hrbtu?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]