Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maja21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Pri meni je tudi tako da gin.mojih težav sploh ne jemlje resno,imam močan sirast izcedek za kar mi vedno napiše canesten ali kaj podobnega(vaginalete),pa mi vse to sploh nič ne pomaga.Pa še čakat moram za vsak pregled cca.2 meseca ker kao "ni nujno"itd.Spolnih odnosov že 7 mes.nimam,nosim le bombažno perilo,pijem čaje in veliko vode itd.a vidnega izboljšanja ni.
Zato me zdaj zanima če je možno da ti te tablete(diflucan)predpiše kar osebna zdravnica,ker enkrat pred leti mi jih je napisala prejšnja gin.in so mi ful pomagale.A kej komplicirajo?Ker se mi res ne da spet čakat,pri osebni pa si takoj na vrsti...
Zato me zdaj zanima če je možno da ti te tablete(diflucan)predpiše kar osebna zdravnica,ker enkrat pred leti mi jih je napisala prejšnja gin.in so mi ful pomagale.A kej komplicirajo?Ker se mi res ne da spet čakat,pri osebni pa si takoj na vrsti...
- smotka=)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2007
- Kraj: Ljublajna
Maja21, kaj pa če bi probala si kupt Lactogyn tablete. Te mi je ginekologinja priporočila da sicer nebi zdraule ampak usebujejo mikroorganizme, ki ustvarjajo optimalno nožnično floro. Meni je predlagala 1 mesečno kuro in so pomagale.
Dobiš jih pa lahhko le brez recepta, ker niso zdravilo ampak prehransko dopolnilo.
Duflicant tablete pa sm jst dobila pri osebni zdravnici, tako da mislim da jih tudi ti lahko. Malo pojamrej pa bo
Dobiš jih pa lahhko le brez recepta, ker niso zdravilo ampak prehransko dopolnilo.
Duflicant tablete pa sm jst dobila pri osebni zdravnici, tako da mislim da jih tudi ti lahko. Malo pojamrej pa bo
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Reci ginekologinji, da ti canesten ne pomaga, pa če ti lahko napiše diflucan, ker ti je 1x že prej pomagal. Drugače pa zamenjaj ginekologinjo, ker to je podn.
Drugače pa naj bi canesten in diflucan zdravila isto stvar, samo s to razliko, da diflucan pobije vse kar je v nožnici in čez je men pol zdravnica priporočila da vzamem še kaj za uravnavanje nožnične flore. Recimo kakšne mlečnokislinske vaginalete itd...
Drugače pa naj bi canesten in diflucan zdravila isto stvar, samo s to razliko, da diflucan pobije vse kar je v nožnici in čez je men pol zdravnica priporočila da vzamem še kaj za uravnavanje nožnične flore. Recimo kakšne mlečnokislinske vaginalete itd...
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
pa kar pusti jogurt not ene 4, 5 ur. pa pozdravi cimprej.
jaz prvic sploh nisem vedela, da so to glivice, samo srbelo je vse in peklo...cel teden skoraj...spodaj sem imela ze vse oteklo, nato sem prebrala na internetu da so to glivice...in jogurt je pomagal
jaz prvic sploh nisem vedela, da so to glivice, samo srbelo je vse in peklo...cel teden skoraj...spodaj sem imela ze vse oteklo, nato sem prebrala na internetu da so to glivice...in jogurt je pomagal
- tashykaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2008
- Kraj: Novo mesto
jst sm pa zravn kreme canesten še dubila 2 modri kapsuli, ku sm ju mogla pojest v razmaku 4 dni. morm pa rečt d mi je krema kr precej pomagala. ginekologinja mi je hotla še napisat svečka za tamalo, pa jih nism hotla ku me je groza vtikat kej takega.
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
če si lahko daš noter tampon, pol ti tableta ne bi smela bit problem.
ker stvar je v tem, da se glivice lahko razširijo tudi v notranjost, sam ti tega ne čutiš. in pol ti mazanje samo s canestenom in jogurtom nič ne pomaga, ker nadloga deluje od znotraj
ker stvar je v tem, da se glivice lahko razširijo tudi v notranjost, sam ti tega ne čutiš. in pol ti mazanje samo s canestenom in jogurtom nič ne pomaga, ker nadloga deluje od znotraj
-
missy* - Kofetarica
Sem ravno brala, da za razna vnetja tam spodaj pomaga prav olje cajevca.. Na tampon kapnes dve ali tri kaplice olja cajevca in pustis nekaj casa not. Pa kopel cajevca, v kopel kapnes 15 kaplic tega olja in si jo namakas not (v bideju)
Drugace pa jogurt pomaga, saj ga das not. In tudi canesten kremo lahko namazes na vhod in cisto malo not.
Drugace pa jogurt pomaga, saj ga das not. In tudi canesten kremo lahko namazes na vhod in cisto malo not.
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
missy* napisal/-a:Sem ravno brala, da za razna vnetja tam spodaj pomaga prav olje cajevca.. Na tampon kapnes dve ali tri kaplice olja cajevca in pustis nekaj casa not. Pa kopel cajevca, v kopel kapnes 15 kaplic tega olja in si jo namakas not (v bideju)
Preverjeno pomaga. Jaz dam noter tampon, na katerega kapnem par kapljic ojla cajevca in ga pustim cez noc, pa namazen si s kremo cajevca 2x na dan in v dveh dneh se mi vnetje pozdravi.
-
Georgia - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Men se pa tole vnetje vedno zgodi med izpitnim obdobjem, potem pa mine. Trenutno se maže s Canestenom, pa še jogurt pride v poštev vsake tolko časa. In čez dan je vse v redu, ponoči se pa vedno zbujam okoli 3h in me takooo grozno srbi, da tud jogurt več ne pomaga!
Danes je že skrajni čas da pokličem ginekologa, ker to res ni več vzdržno. Samo upam da me bojo kmal sprejel, ker če bom mogla čakat, ne vem kako bom zdržala!
Danes je že skrajni čas da pokličem ginekologa, ker to res ni več vzdržno. Samo upam da me bojo kmal sprejel, ker če bom mogla čakat, ne vem kako bom zdržala!
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^To je normalno ker stres je največji povzročitelj glivic.
Mene je zadnjič spet začelo neki srbet in pečt in sem šla takoj v lekarno po kremo Canesten in se mazala.Zdej je boljše.Sam sexat pa sploh ne morem ker me ful peče.
Mene je zadnjič spet začelo neki srbet in pečt in sem šla takoj v lekarno po kremo Canesten in se mazala.Zdej je boljše.Sam sexat pa sploh ne morem ker me ful peče.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov