Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
jas jih mam spet
mam tak oslablen imunski sistem zaj al kaj že je to. Najprej sem dobila herpes, takoj za tem gnojno angino, potem pa še preobčutljivostno reakcijo na antibiotik in glivice...
mam tak oslablen imunski sistem zaj al kaj že je to. Najprej sem dobila herpes, takoj za tem gnojno angino, potem pa še preobčutljivostno reakcijo na antibiotik in glivice...
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
DiamondLollipop napisal/-a:jas jih mam spet
Uh, sožalje.
Imaš, da me vikaš!
- Gost
trapa napisal/-a:DiamondLollipop napisal/-a:jas jih mam spet
Uh, sožalje.
Čim je posredi antibiotik, so glivice logična posledica - žal.
Sranje, upam, da se ti zadeva uredi.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
zdravo!
zdaj sem bila 1 teden na morju. v sredo zvečer me je začelo srbeti, v četrtek sem si kupila canesten kremo ampak.... me vseeno tako prekleto srbi da nemorem povedat. včeraj je bilo že dobro, danes spet...
a so še kakšni drugi recepti za zdravljenje poleg umivanja in menjave spodnjega perila 3x dnevno?
zdaj sem bila 1 teden na morju. v sredo zvečer me je začelo srbeti, v četrtek sem si kupila canesten kremo ampak.... me vseeno tako prekleto srbi da nemorem povedat. včeraj je bilo že dobro, danes spet...
a so še kakšni drugi recepti za zdravljenje poleg umivanja in menjave spodnjega perila 3x dnevno?
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
jaz sem jih tudi dobila. pa dve škatli canestena (tablete + kreme). nič sexa, maže se tudi fant. danes "vzamem" zadnjo tableto. nočem paničarit, sam se res bojim, da me bo spet začelo srbet, ko preneham s canestenom, ker me že zdaj vsake tolko zasrbi, pa ne vem, če je od glivic al normalno srbenje.
- Gost
Po moje ni normalno, da te srbi. Mene je v času vnetij zelo, predvsem v nožnici in zunaj nje, okolica. Zdaj, ko teh težav več nimam, me zasrbi tu in tam, predvsem zaradi rasti dlak, ki drgnejo ob spodnje perilo, ne gre pa za neko dolgotrajno srbenje kakor prej ...
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
še eno vprašanje. menim, da sem candido fasala na kopanju. to je bilo prejšnjo soboto. nekako v torek me je začelo grozno srbet, sem pol dobila canesten, danes vzamem zadnjo tableto. kako je s kopanji vnaprej? ker lani sem se celo poletje hodila kopat, sicer ne v to kopališče in ni bilo nikoli nič narobe. torej če se bom zdaj šla kopat (in ne več v to kopališče, kjer sem jih dobila), a se bo ponovilo? ali kako je s temi glivicami?
- Gost
Možno, da si letos postala bolj občutljiva na klor in pa ostale okužbe, ki jih lahko stakneš na kopališču. Jaz se jih izogibam, če že grem, ne sedim ob robu bazena, kot tričetrt ostalih riti, kamorkoli se vsedem, imam spodaj brisačo, čim prej menjam mokre kopalke za suhe in na splošno ne maram občutka kopalk, sintetike in tega, zato je možno, da ti bolj kot kopališče samo škodi material kopalk in predvsem dejstvo, da so mokre - glivice imajo rade vlažne kotičke.
Če boš ugotovila, da imaš zaradi bazenov težave, potem se jih raje izogibaj. Meni se ne zdi vredno ...
Če boš ugotovila, da imaš zaradi bazenov težave, potem se jih raje izogibaj. Meni se ne zdi vredno ...
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
ijo js sm jih tud spet dobla.. A ve ktera kk zgledajo glivice pr fantu?? kr bi rada še fanta zdj "pregledla" da jih nima še on ko je tdu neki jamro da ga neki lulek boli in ka pol fantje uporabljajo se sm z cenestenom mažejo pa to to? ne rabijo tablet? ... pač sm jih mela pred mesecom pa zdj spet.. kk mi grejo na živcee!!! vedno jih dobim 3 dni pred menstruacijo aaa
- Gost
Fantje imajo ponavadi rdečo kožo ob glavici, lahko jih srbi ali peče, ni pa nujno. Zdravijo se različno - najprej canesten, če ne pomaga pa tablete ali kakšno drugo zdravilo, odvisno od primera.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
A je mogoče, da maš to že kronično?
Js mam to zdej skos.Na morju sem mela, pa sem šla v lekarno pa mi je dala ene vaginalete, hvala bogu so mi takoj pomagale.Učeri sem pa spet fasala.In zdej delam vse mogoče zvarke.Umivam se s kisom, na vložek sem si dala kis, pa učeri sem si dala na tampon jogurt.Bom pa zvečer si kr dala une vaginalete k so mi 3 ostale z morja.
Meni se bo resnično utrgalo, ker se mi to skos ponavlja.Dosti krat ko sexam privč po M.Pa se po sexu vedno umijem.To mi že resnično pije živce.
Js mam to zdej skos.Na morju sem mela, pa sem šla v lekarno pa mi je dala ene vaginalete, hvala bogu so mi takoj pomagale.Učeri sem pa spet fasala.In zdej delam vse mogoče zvarke.Umivam se s kisom, na vložek sem si dala kis, pa učeri sem si dala na tampon jogurt.Bom pa zvečer si kr dala une vaginalete k so mi 3 ostale z morja.
Meni se bo resnično utrgalo, ker se mi to skos ponavlja.Dosti krat ko sexam privč po M.Pa se po sexu vedno umijem.To mi že resnično pije živce.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- Gost
A seksaš s kondomom? Če ne, obstaja možnost, da si s fantom glivice prenašata - on mogoče nima nekih vidnih simptomov, jih pa ima in jih prenaša nate.
Lahko je kronično oz. poznam ogromno deklet, ki ima s tem večletne težave ne glede na to, kaj počnejo, s čim zdravijo ipd.
Priporočam, da greš h ginekologu na bris, da ugotovijo, katera glivica točno je (mogoče sploh niso glivice) in potem zdraviš s točno določenimi zdravili.
Glavni povzročitelji glivic pa naj bi bili:
- padec imunskega sistema
- jemanje kt
- stres
Lahko je kronično oz. poznam ogromno deklet, ki ima s tem večletne težave ne glede na to, kaj počnejo, s čim zdravijo ipd.
Priporočam, da greš h ginekologu na bris, da ugotovijo, katera glivica točno je (mogoče sploh niso glivice) in potem zdraviš s točno določenimi zdravili.
Glavni povzročitelji glivic pa naj bi bili:
- padec imunskega sistema
- jemanje kt
- stres
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js nimam nobenega od zgoraj naštetih dejavnikov.
Bom res mogla do ginekologinje, ker to je res tu mač.Nikoli pa nisem pomislna, da bi meu tip glivice.Nikoli nima nobenih znakov, z njim je vse ok.Je pa res da ni to vedno po sexu, zdej zadnja 2x se mi je to zgodilo.Pa še kdaj sigurno.
Bom res mogla do ginekologinje, ker to je res tu mač.Nikoli pa nisem pomislna, da bi meu tip glivice.Nikoli nima nobenih znakov, z njim je vse ok.Je pa res da ni to vedno po sexu, zdej zadnja 2x se mi je to zgodilo.Pa še kdaj sigurno.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov