Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
love18 napisal/-a:jst sm učiri dobila tableto difulcan pa tiste svečke..in sem včeraj tisto kapsulo(difulcan) pojedla pa eno svečko sm si not naštimala...in zjutri ko sem se zbudila me je tuk želodec (vsaj zdi se mi) začel bolet a je možn da so to stranski učinki?? a je mela mogoče katera tut take težave?? kr pojedla nism nč tacga...tku d nvem zdej boli ku hudič
no sj ni važn..me je že minil
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Canesten je res samo za glivice... Če ne veš točno, kaj je, pa so zelo dobre vaginolete Betadine... Sicer pečejo, ampak pomagajo... Notri je jod, ki ti vse razkuži, ne glede na to, kakšno vnetje je... samo to mi je šlo na živce, da sem morala imet vložke tisti teden... res take največje, ker ti ponoči cela luža nastane od tega sploh ne vem, od kod pride vsa tista tekočina
- Gost
Če ne veš točno, kaj je, se ne zdraviš na lastno pest, ampak greš h ginekologu na pregled!
- Gost
love18 napisal/-a:se mi zdi da sem kle enkrat prebrala da nekaterem po vaginalnih tabletih priteče pol zlo močan izcedek ven..no men pa drug dan sam tableta vn priteče..je normalno? al bi mogu še izcedek?
Prvič slišim, da bi se moral izločiti izcedek. Izloči se vaginaleta, mogoče kaj dodatno zaplava z njo, načeloma pa ne.
-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
MsN napisal/-a:love18 napisal/-a:se mi zdi da sem kle enkrat prebrala da nekaterem po vaginalnih tabletih priteče pol zlo močan izcedek ven..no men pa drug dan sam tableta vn priteče..je normalno? al bi mogu še izcedek?
Prvič slišim, da bi se moral izločiti izcedek. Izloči se vaginaleta, mogoče kaj dodatno zaplava z njo, načeloma pa ne.
ej hvala res
-
Maja21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Js sm šla spet h ginekologinji...sm rekla da mi canesten nč ne pomaga pa mi je napisala globule floragyn+multgyn gel...uporabljam ju že 3 dni,a ni izboljšanja-še kr tak gost grudičast izcedek
Glede na to kar piše v navodilih za floragyn pa se mi zdi da je bolj uporabna vaginalna pena ali raztopina.Ima katera izkušnje s tem?
Se dobi brez recepta še kaj "močnejšega" proti glivicam?
Te mlečnokislinske bakterije namreč čisto nič ne pomagajo(tudi jogurt bol ne)
Glede na to kar piše v navodilih za floragyn pa se mi zdi da je bolj uporabna vaginalna pena ali raztopina.Ima katera izkušnje s tem?
Se dobi brez recepta še kaj "močnejšega" proti glivicam?
Te mlečnokislinske bakterije namreč čisto nič ne pomagajo(tudi jogurt bol ne)
- Gost
Meni je pri glivicah pomagal gynodaktarin (globule) in canesten vaginalna krema (ne vaginalete!), vse dobiš na recept. Ostalo pri meni ni delovalo.
- Gost
electra* napisal/-a:mazilo cenesten dobiš tudi brez recepta...
Ampak ne pomaga, če so glivice v nožnici in ne le na površini kože.
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Meni pa je pomagalo, da sn menjala spodnje perilo. Prej sem vedno si kupovala spodnje perilo v H&M, ker je pač lepo..pisano..pa še fajn za nosit.. No, zdaj sem si pa kupla nekaj spodnjega perila ko je malo kvalitetnejše..in lahko povem, da nimam več glivic. Sem mela zdaj 2 dni spet iz H&M spodnje hlačke, ker so bolj nevidne pa bolj tanke..in sem s5 dobila glivice..tak, da delno sn ugotovila zakaj jih dobim zgleda, da me material iz katerega so narajene draži..seveda, pa je to odvisno od vsake posameznice..
nisn htela naredit slabe reklame za h&m
nisn htela naredit slabe reklame za h&m
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
mam eno vprašanje. blazno me srbi spodaj, ampak samo ščegetavček in sramne ustnice in tik ob vhodu v nožnico. A bi to lahko bile kake glivice? Se hodim vsake tolko, ko več ne zdržim stuširat, da mi je bolje.
Ker spolno prenosljivih bolezni nimam, razen če sem kako fasala v teh dveh tednih od izvidov Drugače pa mam 2 možna vzroka: kopanje v soboto (kar je možno da sem tam kaj staknila), srbet me je pa začelo včeraj ali pa (sam tega ne verjamem) bi bilo to lahko posledica analnega sexa (npr. da mi je s prstom, ki mi ga je dal v ritko kje tam dregal pa se je mogoče kaka bakterija prenesla, sam to mi je čudno.
Ker spolno prenosljivih bolezni nimam, razen če sem kako fasala v teh dveh tednih od izvidov Drugače pa mam 2 možna vzroka: kopanje v soboto (kar je možno da sem tam kaj staknila), srbet me je pa začelo včeraj ali pa (sam tega ne verjamem) bi bilo to lahko posledica analnega sexa (npr. da mi je s prstom, ki mi ga je dal v ritko kje tam dregal pa se je mogoče kaka bakterija prenesla, sam to mi je čudno.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
succubus napisal/-a:mam eno vprašanje. blazno me srbi spodaj, ampak samo ščegetavček in sramne ustnice in tik ob vhodu v nožnico. A bi to lahko bile kake glivice? Se hodim vsake tolko, ko več ne zdržim stuširat, da mi je bolje.
Ja, to so glivice.
Seveda je mozno, da si kaj staknila na kopanju. Zaradi tega jaz ne hodim na bazene.
Glede analnega... Ce je analno, naj bo samo analno, ker se te bakterije prenasajo in od tega lahko dobis vnetje. To zelo pazi, ker se hitro lahko kaj zgodi.
Pojdi h ginekologu in on ti bo predpisal recept in natanco upostevaj navodila.
Ne nosi tangic ampak samo bombazno perilo, ki diha! Tangice so super prenasalec bakterij, torej zelo nezdrave.
Drugace pa sem slisala, da jabolcni kis ful pomaga. Enkrat na teden si razredci 2 zlici kisa z 2 dcl vode in si s tem speri tam doli.
You want me to be something I can never ever be.
- Gost
Ne se hodit tuširat. Verjamem, da ti začasno odleže, ampak glivice morajo biti na suhem, ko se tuširaš pa zadevo mokriš in vlažiš, kar imajo še rade, plus to s pretiranim umivanjem spiraš tiste dobre bakterije, ki skrbijo za naravni pH, ki se brani pred vnetji .... Umij maksimalno 2x na dan in še to samo z vodo.
Kis in voda pa ... malce blaži, ima blagodejen učinek, ampak, če so glivice zares glivice, ne pomaga, potrebuješ zdravilo.
Kis in voda pa ... malce blaži, ima blagodejen učinek, ampak, če so glivice zares glivice, ne pomaga, potrebuješ zdravilo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov