Glivice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
lipgloss napisal/-a:uau Lastovica kar na dan z besedo Čeprav moram potrkat, ker že dooooolgo nisem imela ampak mislim da se nikoli ne bom mogla izognit kadar jem kakšne antibiotike ali plavam kje v bazenu,...
Jah kaj naj ti povem, še nikol nisem mela niti glivic niti vnetja, tako da bolj težko pridem z besedo na dan in kaj povem o tem.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
janna napisal/-a:Mokro rit imam pa čisto vsako jutro, ko uporabljam te svečke, ker se ponoči v spanju vedno obračam, na vsake toliko tudi padem iz postelje, čeprav sedaj že vsaj dve leti nisem
Jaz si dam vedno vložek, ne glede na to, kašne vaginalete vstavljam. Vsaj lahko pol ponoči mirno spim, ko vem, da nam mela zjutri vse postle mokre...
- janna
lipgloss napisal/-a:uf ja meni še vložek včasih ni dovolj.
Tudi meni ne, zmeraj mi vsaj malo premoči, še pižamo imam mokro na riti poj
- janna
Meni vedno čez noč ven steče, če ne prej pa zjutraj še malo odteče, ko grem lulat.
Tiste svečke uporabljam sedaj dva dni in je že veliko boljšeeee, ne srbi in ne peče več
Tiste svečke uporabljam sedaj dva dni in je že veliko boljšeeee, ne srbi in ne peče več
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
janna napisal/-a:Meni vedno čez noč ven steče, če ne prej pa zjutraj še malo odteče, ko grem lulat.
Nasvet: obvezno vzemi vse svečke. Tudi, če dobiš menstruacijo vmes. Ker se drugače lahko zadeva ponovi. Tak mi je svetovala ginekologinja.
Drugače meni ni nič teklo ven. Je bil dovolj dnevni vložek ponoči.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- Gost
BIBI21 napisal/-a:a je katera uporabljala kdaj Betadine globule? kakšne izkušnje mate z njimi?
jst sm jih namreč včer nabavla in 1 globulo že porabla zvečer, sam niti ni ne vem kolk velk tekl iz mene zjutraj ko sm vstala in je bil vložek odveč...
Meni je Betadine glede uhajanja ven povzrocal najvec tezav, sploh na zacetku, potem manj ...
Izkusnje pa glede na to, da so me vecino casa zdravili na pamet tezko posredujem, ker niso mogle delovati kot naj bi. Lahko pa povzrocajo alergijo, ker so iz joda - bodi pozorna.
- Gost
BIBI21 napisal/-a:^^ hvala ti ... kako to misliš, da ti je povzročal največ težav,lahk mal bolj natančn opišeš ... kr sama sem zdej že mal zmedena in me skrbi, kaj pa če jih ne uporabljam prav?
Meni je najvec tezav povzrocal zaradi tega, ker je vse uhajalo ven, vsaj v prvih dneh sem se zbujala vsa mokra, rumena od tega joda, od riti do spredaj, grozno za spanje, ker se je izredno hitro topil. Potem je bilo pa lazje ... ne vem zakaj.
Zakaj ne bi pravilno uporabljala? Saj v navodilih pise kako in kaj, to upostevaj pa je ok. Mislim, da namocis v vodo pred uporabo, vstavis globoko in to je to ... uhajanje ven je verjetno odvisno, kako globoko vstavis, kako hitro se topi ipd.
To si sama kupila v okviru samozdravljenja? Pa si prepricana, da so glivice? Ker ce niso, ne bodo te vaginalete nic pomagale, samo ph ti bodo unicile, ker so precej mocne.
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
^^ ja, te globule sm včer sama kupla, ker res nisem vč prenesla tistga srbenja, ko bi se najrajš včas spraskala ... itaq mam pa drug mesec kontrolo pr ginekologu, pa ga bom mal pobarala kaj in zakaj se mi vse skupaj to ponavlja zadnje mesece ...
pa ti sedaj si ql? al maš še vedno probleme?
- janna
BIBI21 napisal/-a:a je katera uporabljala kdaj Betadine globule? kakšne izkušnje mate z njimi?
jst sm jih namreč včer nabavla in 1 globulo že porabla zvečer, sam niti ni ne vem kolk velk tekl iz mene zjutraj ko sm vstala in je bil vložek odveč...
A so to slučajno neke rjave svečke? Jaz sem imela neke rjave svečke enkrat, pa mi je zraven tiste tekočine še kri ven tekla in še cela boga sem bila en teden
- Gost
BIBI21 napisal/-a:^^ ja, te globule sm včer sama kupla, ker res nisem vč prenesla tistga srbenja, ko bi se najrajš včas spraskala ... itaq mam pa drug mesec kontrolo pr ginekologu, pa ga bom mal pobarala kaj in zakaj se mi vse skupaj to ponavlja zadnje mesece ...
Jaz se moram na par preiskav, na dodatne brise, da bo jasno, kaj je narobe.
Sammozdravljenja ti v primerih ponavljajocih se vnetij ne priporocam, ker je treba ugotoviti, ali so res glivice, srbi lahko tudi zaradi cesa drugega. Dobro se pozanimaj na pregledu
Janna, jodidne globule so, temno rjave, oranzne, iztekajo nekako rumeno-rjavo, kri pa se ti ni pojavila zaradi njih, ampak verjetno zaradi cesa drugega ...
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
a ni blo tu na forumu enkrat lani napisano, da je možno da je ena sp.bolezen ful podobna glivicam? da so isti znaki? sem šla iskat pa ne najdem... v sorodni temi, grudice v nožnici.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov