Ginekološki pregled
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Pri moji mal drugač zgleda
Počakam mal pri sestri, potem grem pa v ordinacijo, se vsedem za mizo in se pogovorim z ginekologinjo o menstruaciji, problemih, če jemljem tablete, morebitnih živorojenih otrocih (
) in nosečnostih itd. Potem šele grem v kabino in se slečem (spodnji del samo) in zlezem na stol. Enkrat mi je po končanem "klasičnem" pregledu pregledala posebej še dojke, samo to je bilo samo enkrat. Moja je drugače super, ker ves čas razlaga, kaj dela in opozori, če bo morda kaj neprijetno. Samo uno "bodi sproščena" mi gre na živce, ker njej je lahko reči, ko je na drugi strani stola 

Počakam mal pri sestri, potem grem pa v ordinacijo, se vsedem za mizo in se pogovorim z ginekologinjo o menstruaciji, problemih, če jemljem tablete, morebitnih živorojenih otrocih (

- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Ko sem ponavadi tam, pa tudi ko sem prvič bila, je bilo tako, da me je ginekologinja povabila v ordinacijo, sem za sabo zaprla vrata, da sva bili sami, sem se usedla na stol pred njo in se je z mano prvo malo pogovorila, nato pa me še povabila, da si za zaveso, ki je bila poleg, slečem spodnji del in se usedem še na stol za pregled, nakar me je tudi pregledala. Ker imam nenavadno ozko, trdo mišičje v nožnici, ki je drugače normalno delujoča, mi je pregled bil izjemno neprijeten, a naj nekomu, ki nima teh težav, ne bi bil.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz sem na svoj prvi pregled prišla po tabletke. Vprašala me je, če sem že imela spolne odnose in ker je bil odgovor pozitiven, me je pregledala.
Če še nimaš spolnih odnosov, se pa samo pogovoriš, verjetno o čemerkoli že pač (verjetno kontracepciji ali kar je pač razlog, da prideš na pregled).
Če še nimaš spolnih odnosov, se pa samo pogovoriš, verjetno o čemerkoli že pač (verjetno kontracepciji ali kar je pač razlog, da prideš na pregled).
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
aja, zanimivo
no, jaz sem tudi prvič šla po tabletke in sem isto že imela spolne odnose, ampak me je na dejanski pregled naročila komaj čez dobro leto
pa še to takrat, ko sem po enem letu prišla nazaj na posvet glede prenehanja jemanja tabletk 

no, jaz sem tudi prvič šla po tabletke in sem isto že imela spolne odnose, ampak me je na dejanski pregled naročila komaj čez dobro leto

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov