Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jaz imam dr. med, spec. gin. in porod. SUZANA PETERNELJ-MARINSEK, ZD Celje in je the best. tudi sestre so OK.
glede na slabe izkusnje z med. sestrimi bi pa rekla, da bi lahko bile srecne, da delajo v ZD in nimajo nobenega umazanega dela, ne pa da so taksne... res mi je zal, da imate slabe izkusnje in da one niso hvalezne. taksno delo kot ga one opravljajo bi lahko delala tudi kaksna administrativna delavka, nehvaleznost pa taksna.
glede na slabe izkusnje z med. sestrimi bi pa rekla, da bi lahko bile srecne, da delajo v ZD in nimajo nobenega umazanega dela, ne pa da so taksne... res mi je zal, da imate slabe izkusnje in da one niso hvalezne. taksno delo kot ga one opravljajo bi lahko delala tudi kaksna administrativna delavka, nehvaleznost pa taksna.
- Gost
Tinchka napisal/-a:Pomoje mu je še lažje, če je obrita. Mu ni treba iskat med goščavo
Kaj pa ima za iskati, ce 'razsiri' svoj pogled s spekulumom?
Nima veze porascenost pri pregledu, ginekolog je zdravnik, vidi vse mogoce in mislim, da je estetika tam se najmanj vazna. Pomembna je higiena in to je vse.
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Jaz se vedno prejšnji dan pred obiskom ginekologa na sveže in balin obrijem. Nikoli še nisem šla k ginekologu, da ne bi bila na nulo pobrita.
Tudi, ko grem v savno ali na nudl plaži sem vedno urejena, ker ni res ni lepo, da kažeš neurejeno tamalo.
Tudi, ko grem v savno ali na nudl plaži sem vedno urejena, ker ni res ni lepo, da kažeš neurejeno tamalo.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
~NIA~ napisal/-a:celo si obriješ pa je.. pa z bleščicami posuješ
a si dobla un mail..
najbolj nerodna situacija pri ginekologu
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Urejenost nima nobene zveze z obritostjo na nulo. Ginekologa zanima izključno tvoje zdravje in pa to, da je umita.
Pa vsake toliko moram povedat, ker vidim, da spomin izginja v zgodovino ... pred 11 ali 12 leti je bil v britanskem Cosmu objavljen prvi članek o tem, da se govori, da si nekatere menda brijejo tamalo. Članek je bil zastavljen rahlo komično in na koncu so prišli do zaključka, da je to pretirano.
Kakor komu paše. Ampak kar hočem povedati, je, da nikogar, ki je starejši od 25 let ne bi smelo kaj posebej pretresti, če vidi žensko s kako dlako na tamali. Ginekologi pa načeloma niso mlajši od 25, kajne?
Pa vsake toliko moram povedat, ker vidim, da spomin izginja v zgodovino ... pred 11 ali 12 leti je bil v britanskem Cosmu objavljen prvi članek o tem, da se govori, da si nekatere menda brijejo tamalo. Članek je bil zastavljen rahlo komično in na koncu so prišli do zaključka, da je to pretirano.
Kakor komu paše. Ampak kar hočem povedati, je, da nikogar, ki je starejši od 25 let ne bi smelo kaj posebej pretresti, če vidi žensko s kako dlako na tamali. Ginekologi pa načeloma niso mlajši od 25, kajne?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Izogibajte se dr. Kovačeviča na Metelkovi.. tak mal freaky je. Sicer vse opravi čist profesionalno ampak je mal preveč brezoseben.. ne morš se neki na velko pogovarjat z njem.. zato ga tut nikol nič ne vprašam ampak si kr raj na cosmotu preberem..
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov