Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Oki sm ful vesela da je iskalnik najdu tist kr sm rabila Jst grem u četrtk namreč "prvič" pač pregled mam..čeprou mi je že enkat pregledala jajčnike tko da je šla not, pa me je bolelo..pa enkat z ultrazvokom-to paše..
Oki mene zanima kaj točno dela na takem pregledu. Grem na splošen pregled k naj bi ga šla usaka z 20leti..če veste kaj mislm?
Oki mene zanima kaj točno dela na takem pregledu. Grem na splošen pregled k naj bi ga šla usaka z 20leti..če veste kaj mislm?
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
depiliram se itak redno,tko da se pač tudi pred obiskom ginekologa pobrijem in to je to.če bi bla zaraščena verjetno ne bi bla tolk sproščena
najprej se malo pogovori s tabo,te vpraša če maš kakšne težave,če maš redno menstruacijo in koliko je močna,če maš spolne odnose itd.
pol greš na mizo da te pregleda- v nožnico ti da eno tako palčko (ki ne vem kako se ji reče),pretipa ti trebuh,če je kaj sumljivega te lahko pregleda s kamerico,lahko ti pregleda tudi prsi,čeprav meni jih ni nikoli.
če ugotovi da je kaj narobe se potem še malo pogovori s tabo in ti da recept,drugače je pa to to
mene pri ginekologu še nikoli ni nič bolelo,pa tudi neprijetno mi ni,ker je to pač nekaj kar moraš narediti.mi je vseeno lažje iti k ginekologu kot k zobarju
Damyanchyka napisal/-a:Oki mene zanima kaj točno dela na takem pregledu. Grem na splošen pregled k naj bi ga šla usaka z 20leti..če veste kaj mislm?
najprej se malo pogovori s tabo,te vpraša če maš kakšne težave,če maš redno menstruacijo in koliko je močna,če maš spolne odnose itd.
pol greš na mizo da te pregleda- v nožnico ti da eno tako palčko (ki ne vem kako se ji reče),pretipa ti trebuh,če je kaj sumljivega te lahko pregleda s kamerico,lahko ti pregleda tudi prsi,čeprav meni jih ni nikoli.
če ugotovi da je kaj narobe se potem še malo pogovori s tabo in ti da recept,drugače je pa to to
mene pri ginekologu še nikoli ni nič bolelo,pa tudi neprijetno mi ni,ker je to pač nekaj kar moraš narediti.mi je vseeno lažje iti k ginekologu kot k zobarju
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Aha hvala za odg.
Sej takrt k mi je jajčnike gledala tko da je pač not šla pa neki trebuh tipala, takrt me je bolelo bl k ne..mam dobro ginekologinjo..sej pomoje pa ni velke razlike, sam kar ti bris še uzame..usaj takrt mi je tko rekla..
bo že nekak..
Sej takrt k mi je jajčnike gledala tko da je pač not šla pa neki trebuh tipala, takrt me je bolelo bl k ne..mam dobro ginekologinjo..sej pomoje pa ni velke razlike, sam kar ti bris še uzame..usaj takrt mi je tko rekla..
bo že nekak..
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem si jo še vedno pred obiskom ginekooga prejšnji večer uredila (pa tudi drugače se redno brijem), ker mi res ni, da bi šla tja neurejena. Če ne grem od doma, grem pač na wc, pa tam malo z mokrim wc papirjem porihtam. Pa ne azradi umazanije ali vonja, ampak zaradi boljšega občutka.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Jaz se običajno prejšnji večer uredim, zjutraj pa le še ponovno umijem in grem.
Sem pa enkrat zasledila odgovor na Med.Over.net, ko je en ginekolog razložil, da niti malo ni pomembno, kakšne imamo frizurce, s tem naj raje poskrbimo za naše osebno in partnerjevo zadovoljstvo, njim je važno le, da smo umite.
Sem pa enkrat zasledila odgovor na Med.Over.net, ko je en ginekolog razložil, da niti malo ni pomembno, kakšne imamo frizurce, s tem naj raje poskrbimo za naše osebno in partnerjevo zadovoljstvo, njim je važno le, da smo umite.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Snow flake napisal/-a:Jaz se običajno prejšnji večer uredim, zjutraj pa le še ponovno umijem in grem.
Same here
Predvsem je zelo pomembna osebna higiena. Če grem na wc pred pregeldom (v čakalnici) imam več ali manj vedno s seboj higienske robčke Jaz si ne znam predstavljati da lahko pride tja kakšna ženska, ki prej ne poskrbi za osrbno higieno, poskrbi pa da je pobrita
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- nindza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2007
Dr. Lena Žigon - - (ZD Bežigrad)
Sicer sploh ne vem, kaksna je v resnici ona, ker me sestra dejansko ni hotela naročiti na pregled. Enkrat je bilo ok, sem prisla samo iskat tabletke.
Drugic sem klicala, da bi se narocila za pregled (prejsnja ginekologinja mi je rekla, da se po dveh letih jemanja zmeniva, da lahko neham), in sestra me je dejansko nadrla, da mi pregled pripada sele po 20. letu, da me ne bo narocila itd. Sem ze tko precej obcutljiva, ampak to me je pa cist iz tira vrglo. Zato, ker sm mlada, se ni treba do mene obnasat kt do psa
Sem se odlocila, da grem spet k prejsnji - Dr. Mihelič v Črnučah. Sicer je samoplačniška, je pa super gospa in se ti stoprocentno posveti. Pa tudi sestra je prava dobrotnica proti uni zakompleksani koki.
Sicer sploh ne vem, kaksna je v resnici ona, ker me sestra dejansko ni hotela naročiti na pregled. Enkrat je bilo ok, sem prisla samo iskat tabletke.
Drugic sem klicala, da bi se narocila za pregled (prejsnja ginekologinja mi je rekla, da se po dveh letih jemanja zmeniva, da lahko neham), in sestra me je dejansko nadrla, da mi pregled pripada sele po 20. letu, da me ne bo narocila itd. Sem ze tko precej obcutljiva, ampak to me je pa cist iz tira vrglo. Zato, ker sm mlada, se ni treba do mene obnasat kt do psa
Sem se odlocila, da grem spet k prejsnji - Dr. Mihelič v Črnučah. Sicer je samoplačniška, je pa super gospa in se ti stoprocentno posveti. Pa tudi sestra je prava dobrotnica proti uni zakompleksani koki.
-
lovekisses - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2007
dr.Završnik je zelo vredu.sama jo imam in ni pripomb.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]