Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- alysa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz hodim na ginekološko kliniko h dr. barbari požlep in sm ful zadovolna...zlo je bla prijazna na prvem obisku, mi je use razložila kako bo pregled potekal in tko naprej..pa če maš kako vprašanje se ti posveti, ni tko d bi te na hitrco poslala vn iz ordinacije k konča s pregledom pa čeprov ma gužvo u čakalnici...ful uredu uglavnm...zaenkat nimam pripomb
"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Končno sem se opogumila in zamenjala ginekologinjo. Zdej sem se prepisala k Dr. Andrej Pogačnik v ZD Trbovlje. Priporočila mi ga je prijateljica, ki redno hodi k njemu na preglede zaradi težav z zanositvijo in je zelo zadovoljna z njim. Pravi, da si res vzame čas za pacientko, upam da bom zadovoljna z njim.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
Novo mesto:
Marijana Klarič Kamin
Telefon: 07/3916 863
res super ginekologinja. prijazna in vse kar gre zravn:D
Marijana Klarič Kamin
Telefon: 07/3916 863
res super ginekologinja. prijazna in vse kar gre zravn:D
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
- ca_t
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2005
- Kraj: Med oblaki :)
Priporočam dr. Rončeviča, ki dela v Leonišču (LJ). Sicer je čakalna doba malo daljša-2 meseca, ampak pri tako dobrem ginekologu moraš to pač vzeti v zakup. Je res prijazen, se ti posveti, meni na vsakem pregledu pregleda tudi dojke, tako da je res špica.
Ne vem, kdo je začel z debato, da so moški ginekologi perverzni, ker to delajo. Kje, zaboga, ste pa to pobrale? Na dan ginekolog vidi ogromno pacientk, med njimi so tudi stare mame in ne samo lepe mlade deklice. Itak pa na vas nikoli ne gledajo na tak način, saj njih zanima, če ste zdrave, ne pa, kako zgledate. Bolane ideje imate nekatere, res.
Ne vem, kdo je začel z debato, da so moški ginekologi perverzni, ker to delajo. Kje, zaboga, ste pa to pobrale? Na dan ginekolog vidi ogromno pacientk, med njimi so tudi stare mame in ne samo lepe mlade deklice. Itak pa na vas nikoli ne gledajo na tak način, saj njih zanima, če ste zdrave, ne pa, kako zgledate. Bolane ideje imate nekatere, res.
-
*zmeDena* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2007
- Kraj: grosupLje
minus za Kovačeviča na Metelkovi..Polom..ti ga neki prašaš on sm ja..ne ..ne wem..se spomnim ko sm bla prvič..sploh nč en razloži en nč...
sam zdj morm potrpet..ker sm mogla podpisat da ga mam za eno leto.ko sem bila prvič tam..men on ni kul...
sam zdj morm potrpet..ker sm mogla podpisat da ga mam za eno leto.ko sem bila prvič tam..men on ni kul...
-
Muckica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz v Mariboru priporočam dr. Sabino Ozimič Ona je moja prva ginekologinja in sem ful zadovoljna z njo....ful ji lahko vse poveš
Ordinacijski čas:
Pon: 13.15 - 19.30
Tor: 7.15 - 13.15
Sre: 7.15 - 13.15
Čet: 2. in 4. v mesecu 7.15 - 13.15
Tel: 02/ 22-86-436
Drugač pa pravijo da je tudi dr. Nela Petrovič vredu
Ordinacijski čas:
Pon: 13.15 - 19.30
Tor: 7.15 - 13.15
Sre: 7.15 - 13.15
Čet: 2. in 4. v mesecu 7.15 - 13.15
Tel: 02/ 22-86-436
Drugač pa pravijo da je tudi dr. Nela Petrovič vredu
Nikoli ne reči nikoli
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
MARIBOR:
+ mag. Faris Mujezinović, dr. med
evo njega pa lahko res zelo zelo zelo toplo priporočam, je moj ginekolog(prvi in edini), je zelo strokoven, ful se spozna na zadeve pa tudi ne predpisuje nekih stvari kr tja v en dan. za tabletke(ko jih nisem želela imeti) sem poslušala 15 minut o vseh aspektih pa da je kondom itak obvezen ampak da jih naj jemljem samo da ni treba splavit če kondom zataji in ne kot edino zaščito <- s tem se mi je res najbolj "prikupil". pa tudi s pregledi ne hiti za brezveze, res fajn človek, PRIPOROČAM
+ mag. Faris Mujezinović, dr. med
evo njega pa lahko res zelo zelo zelo toplo priporočam, je moj ginekolog(prvi in edini), je zelo strokoven, ful se spozna na zadeve pa tudi ne predpisuje nekih stvari kr tja v en dan. za tabletke(ko jih nisem želela imeti) sem poslušala 15 minut o vseh aspektih pa da je kondom itak obvezen ampak da jih naj jemljem samo da ni treba splavit če kondom zataji in ne kot edino zaščito <- s tem se mi je res najbolj "prikupil". pa tudi s pregledi ne hiti za brezveze, res fajn človek, PRIPOROČAM
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
VELENJE:
Dr. Levak Hozjan Sonja
Sicer je to zasebna ambulanta, ampak je ženska super. Prijazna, vse ti razloži, karkoli jo vprašaš je pripravljena odgovorit.
(03) 897-2930
Mogoče je včasih treba malo dlje počakt, da prideš na vrsto (to mislim za prvi pregled) potem pa steče gladko js sem REs zadovoljna z njo.
Tud sestra je zelo prijazna, skratka super je.
Dr. Levak Hozjan Sonja
Sicer je to zasebna ambulanta, ampak je ženska super. Prijazna, vse ti razloži, karkoli jo vprašaš je pripravljena odgovorit.
(03) 897-2930
Mogoče je včasih treba malo dlje počakt, da prideš na vrsto (to mislim za prvi pregled) potem pa steče gladko js sem REs zadovoljna z njo.
Tud sestra je zelo prijazna, skratka super je.
Zadnjič spremenil *pupika*, dne 10. Sep. 2007 5:46, skupaj popravljeno 1 krat.
My dreams are my reality...
-
lucky_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2005
- Kraj: Vipava
Na primorskem je eden najboljših:
Aleksander Merlo, bolnišnica postojna
res ga moram pohvalit
npr eva škofič maurer...slovenska priznana klovnesa je rodila pr njemu in ga je zeloooooo pohvalila.. pa še ostale znane osebnosti so ga povalile...
tud js sm mela pr njemu splav..... všeč mi je ker si je vzel zame čas čeprav ni bil v službi....pa po splavu sm ga mogla klicat na mobi da vidi da je vse u redu z mano.... pač ga je zelo skrbelo zame ...
priporočam ga
Aleksander Merlo, bolnišnica postojna
res ga moram pohvalit
npr eva škofič maurer...slovenska priznana klovnesa je rodila pr njemu in ga je zeloooooo pohvalila.. pa še ostale znane osebnosti so ga povalile...
tud js sm mela pr njemu splav..... všeč mi je ker si je vzel zame čas čeprav ni bil v službi....pa po splavu sm ga mogla klicat na mobi da vidi da je vse u redu z mano.... pač ga je zelo skrbelo zame ...
priporočam ga
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
Moram absolutno pohvalit dr.Marka Mlinarič ( kapo dol ), res je strokovnjak na svojem področju.
Zasebna ambulanta za ginekologijo in porodništvo
Zd Zagorje
Prej sem imela dr.Jelko Markovič-Grahek, ampak je on 100 krat boljši in bolj nežen
Zasebna ambulanta za ginekologijo in porodništvo
Zd Zagorje
Prej sem imela dr.Jelko Markovič-Grahek, ampak je on 100 krat boljši in bolj nežen
- ribca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2007
hy, jaz sm se pa pred mesecem naročila na prvi ginekološki pregled, imam ga novembra, pa imam dr. Anetovo (sam je nikjer na netu ne najdem, pa nihče o njej nič ne reče), zdaj pa nevem, al sm mogoče jaz narobej napisala priiimek, al kaj... a jo mogoče katera od vas pozna?
aja pa pozabla s povedati da je to ZD Kranj
hvala za odgovore
aja pa pozabla s povedati da je to ZD Kranj
hvala za odgovore
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]