Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Naviga napisal/-a: Fant je rekel da njegov pogoj je da je ginekologinja,
Pusti tega tipa, ker je posesivnež, resno.
Zdaj ti postavlja pogoje glede spola ginekologa, čez čas ti bo postavljal pogoje glede zobozdravnika, splošnega zdravnika, frizerja...mesarja.Na koncu te bo pa privezal za štedilnik in še na kavo ne boš smela brez njega.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Fantu pojasniš, da boš izbrala SVOJEGA ginekologa, ne NJEGOVEGA, tako da vse pogoje, kakšen bo in kakšen ne bo postavljaš ti. On pa lahko postavi pogoje, ko bo izbiral svojega urologa.
Mater mi gre to na živce....primitivci eni. Njegov pogoj my ass. Moj stric je lih tko primitiven, zato se naježim ob takih izjavah. Je pretepel teto, ko je prišla iz porodnišnice, ker je bil PORODNIČAr namesto babice, češ "kurva prekleta, lahko bi rekla, da nočeš moškega, ne pa da se njemu dviguje, ko svoje tace tlači po tebi".
Ko mu je vsa družina zmajevala z glavo, je samo še bolj razlagal, kako je prizadet, ker je drugi moški gledal njegovo ženo.
Šele na mojo pripombo: "PAh, kot da kdo lahko uživa k tvoji debeli noseči ženski rine roke v razkrečeno p***o, ki se je razširila toliko, da je dojenček ven prilezel, razen tebe " je zaprl svoja smrdljiva pijanska usta. ČEz pol ure, ko je prvotni šok minil, pa začel lajat name češ kdo sem jst, da si upam tako govoriti o njegovi ženi......pih, zdej jo braniš, spoštuješ in ljubiš, dva dni nazaj si pa tolku po njej....
Če pa hočeš bit predpražnik, pa dovoli, da tacajo po tebi....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
primitiven pijanc (vzgojen v vasi v Bosni med leti 50 in 70) In verjamem, da se bo iz fanta, ki ga omenja avtorica teme, razvilo ravno to
Tole vzgojen v Bosni je pod oklepajem, ker ne trdim, da so Bosanci po defaultu taki, je pa v tistih časih v tistih krajih ženska bila v podrejeni vlogi. Batine so bile za dobro jutro in to mentaliteto je prinesel v svojo družino.
V mestih je seveda drugačna mentaliteta, so naprednejši in bolj enakopravni.
Me je pa čudil odziv družine, katero sem imela za "sodobnejšo", vsi so obsojali dejanje, noben ga pa ni prijavil, noben se ni postavil na stran žene....češ, naj se zmenjo med sabo, da je njegova žena, da sem jst nesramna, ker sem tako grdo govorila z njim ipd.
Pa stavki kot so: Seveda ni prav, samo.... Kaj samo???? Celo od mojega očeta, pa sta bila s teto brata, stric je "priženjen".....bi si mislila, da bo branil sestro, ne samo miril stvari
Tole vzgojen v Bosni je pod oklepajem, ker ne trdim, da so Bosanci po defaultu taki, je pa v tistih časih v tistih krajih ženska bila v podrejeni vlogi. Batine so bile za dobro jutro in to mentaliteto je prinesel v svojo družino.
V mestih je seveda drugačna mentaliteta, so naprednejši in bolj enakopravni.
Me je pa čudil odziv družine, katero sem imela za "sodobnejšo", vsi so obsojali dejanje, noben ga pa ni prijavil, noben se ni postavil na stran žene....češ, naj se zmenjo med sabo, da je njegova žena, da sem jst nesramna, ker sem tako grdo govorila z njim ipd.
Pa stavki kot so: Seveda ni prav, samo.... Kaj samo???? Celo od mojega očeta, pa sta bila s teto brata, stric je "priženjen".....bi si mislila, da bo branil sestro, ne samo miril stvari
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
A da bi bil pa tale tvoj stric ob svoji ženi za časa poroda.....to je pa preveč ane. In če mu že kaj ni pasal, bi bil ob njej in rekel v porodnišnici, da bi raje videl babico kot porodničarja.....mislim haloooo!
Sorry ampak....obsoja ženo, da bi pa obsojal svoje dejanje, ker ga ni bilo ob njej pa ne!!
Konec OT!
Sorry ampak....obsoja ženo, da bi pa obsojal svoje dejanje, ker ga ni bilo ob njej pa ne!!
Konec OT!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Da še js pristavim svoj piskerček: Najbolj glupa (vsaj zame) v tej zgodbi od barbi je njegova žena, ker to prenaša (+ privošči svojemu otroku tako budalo za fotra)
Sicer pa ne vem zakaj je ta tema še odklenjena, ker tema o ginekologih že ostaja...
Sicer pa ne vem zakaj je ta tema še odklenjena, ker tema o ginekologih že ostaja...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Naviga
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Joooj, mal narobe ste me razumele. Iz njegove strani je bilo to zagotovo rečeno v hecu. Groza kako sarkazma ne moremo prikazati na ekranu.
Moj fant mene podpora pri vseh mojih odločitvah, pa če so te zanj še tako neprijetne.
Draga moja, tale tvoj stric pa je za kakšen obisk pri psihiatru.
in ja *mala* se strinjam s teboj. Žena da to prenaša. Sicer smo pa tudi mi imeli podobne zgodbe v družini, z nasiljem in vse, in kolikor sem jaz razumela, zapustit takšenga moškega ni tako preprosto kot se sliši...
Moj fant mene podpora pri vseh mojih odločitvah, pa če so te zanj še tako neprijetne.
Draga moja, tale tvoj stric pa je za kakšen obisk pri psihiatru.
in ja *mala* se strinjam s teboj. Žena da to prenaša. Sicer smo pa tudi mi imeli podobne zgodbe v družini, z nasiljem in vse, in kolikor sem jaz razumela, zapustit takšenga moškega ni tako preprosto kot se sliši...
Now that she's back in the atmosphere, with drops of Jupiter in her hair..
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Naviga napisal/-a:...in kolikor sem jaz razumela, zapustit takšenga moškega ni tako preprosto kot se sliši...
ker? pomoje nič težje kot kakšnega drugega, gre se predvsem za odločitev ženske, ki si je takega tipa sploh izbrala.
glede ginekologinje ti ne morem pomagat, ker imam ginekologa
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Naviga napisal/-a:Moj fant mene podpora pri vseh mojih odločitvah, pa če so te zanj še tako neprijetne.
Jaz ravno tega ne razumem, zakaj bi to zanj sploh bilo neprijetno. Đizs Krajst, to je zdravniški pregled. Prav nič erotičnega ni na tem, da ti dohtar šari po genitalijah s tistimi svojimi skalpeli, kleščami in kaj vem, čim še vse. Razen, če si res bolan v glavo.
- Naviga
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Hahahaha. Ne, ne branim ga. Ne vem zakaj bi ga...
Jaz sem do sedaj imela ginekologinjo. In prvi vtis da bi imela ginekologa mi je bil rahlo strašen. Ampak sem ravno tako kot je ena izmed vas napisala razmišljala da on ITAK to dela cele dneve tako da bi bila jaz samo ena izmed mnogih. Pa kolikor sem brala/slišala večina pravi da so moški boljši ginekologi. Tudi vi mislite tako?
Jaz sem do sedaj imela ginekologinjo. In prvi vtis da bi imela ginekologa mi je bil rahlo strašen. Ampak sem ravno tako kot je ena izmed vas napisala razmišljala da on ITAK to dela cele dneve tako da bi bila jaz samo ena izmed mnogih. Pa kolikor sem brala/slišala večina pravi da so moški boljši ginekologi. Tudi vi mislite tako?
Now that she's back in the atmosphere, with drops of Jupiter in her hair..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov