Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Punce, rabim pomoč! Zaradi izpitov sem znova v Lj, do doma mam predaleč, tukaj pa bi nujno rabila ginekologinjo. Mi lahko katera priporoča kakšno vredu ginekologinjo, ki še seveda sprejema nove paciente? Sem pogledala dokument, ki ga je objavila barbie, a me zanimajo predvsem osebne izkušnje in ne predolga čakalna vrsta.
Hvala!

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^kaj pa Urgentna ginekološka ambulanta v Kliničnem? Vsaj za vprašat bi blo, če te sprejmejo, ker pač trenutno ne morš do svoje gin.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^sicer je pa mal višje barbie_girl_85 objavila uporaben seznam gin. in zobozdravnikov, ki imajo še prosta mesta.
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- Naviga
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Živjo punce!
Torej, ravno sem se preselila v Ljubljano in si morem najti novega ginekologa oz. ginekologinjo. Fant je rekel da njegov pogoj je da je ginekologinja, mene pa samo zanima kakšne so vaše izkušnje z ginekološkimi ambulantami v Ljubljani in kaj mi priporočate. Drugače živim v Šentvidu, ampak razdalja ni problem.
Hvala!
Torej, ravno sem se preselila v Ljubljano in si morem najti novega ginekologa oz. ginekologinjo. Fant je rekel da njegov pogoj je da je ginekologinja, mene pa samo zanima kakšne so vaše izkušnje z ginekološkimi ambulantami v Ljubljani in kaj mi priporočate. Drugače živim v Šentvidu, ampak razdalja ni problem.

Hvala!

Zadnjič spremenil Naviga, dne 17. Okt. 2010 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Now that she's back in the atmosphere, with drops of Jupiter in her hair..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Naviga napisal/-a:Fant je rekel da njegov pogoj je da je ginekologinja, mene pa samo zanima kakšne so vaše izkušnje z ginekološkimi ambulantami v Ljubljani in kaj mi priporočate.
Ker ti ginekolog naredi kaj že??? Stupid....
Sicer je pa v podforumu Zdravje tema kjer seznam ginekologov in priporočila. Tale bo pa za zaklep!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Res je, tole bo zagotovo zaklenjeno.
Se bom pa upičila v fantov pogoj.Koji k..... njega briga kdo bo tvoj zdravnik, v tem primeru ginekolog?Ja....očitno me več nič ne sme presenetiti, ko pride do odnosov, pogojev itd.
Se bom pa upičila v fantov pogoj.Koji k..... njega briga kdo bo tvoj zdravnik, v tem primeru ginekolog?Ja....očitno me več nič ne sme presenetiti, ko pride do odnosov, pogojev itd.
The world is as you are.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
in upam, da je tvoj zobozdravnik ženska, da slučajno ne dobi kakih deep throath asociacij, ko pregleduje tvojo ustno votlino.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Joj tale tvoj fant. Ginekologa moraš izbrat sama ne pa tvoj fant. Kje si pa prej hodila k ginekologu?
A si ti tudi njemu postavila pogoj, da mora izbrat službo v kateri bo moški njegov šef in moški direktor, ne ženska?
A si ti tudi njemu postavila pogoj, da mora izbrat službo v kateri bo moški njegov šef in moški direktor, ne ženska?
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Mater ste se obesle na tega tipa no....
Tipu pač ni kul, da bi nek drug random tip gledal in tipal mastno luliko njegove bejbe.
In b4.....ne pravim, da niso bedni in glupi pogoji tole...
Tipu pač ni kul, da bi nek drug random tip gledal in tipal mastno luliko njegove bejbe.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Samo slej ko prej lahko pride do tega, da bi se moral sprijazniti tudi z moškim. Samo, da punca kaj zboli, da ima kakšne ginekološke probleme, jo pošljejo naprej na ginekološko kliniko na pregled, tam pa so sami moški zdravniki.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
McLarnovc napisal/-a:Mater ste se obesle na tega tipa no....
imaš prav, ubog tip, ker si drzne biti tako lastniški, do njene lulike .. njene mastne lulike...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]