Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Do konca nožnice s prstom? Skor nemogoče, saj je baje povprečna vagina dolga okoli 14, 15 cm, prstov pa ziher nimaš tolk dolgih , mogoče si prišla do deviške kožice, ker praviš da si nedolžna.
Daj raje poglej v kako anatomsko knjigo in če je le 5 cm to notri, karkol pač je, se bi moglo vidit, pač poglej si sama s ogledalom, drugač se pa naroči ginekologinji da ne boš v skrbeh.
Sicer OT, ampak morem, za ostale sicer ne vem, jz sm si pa pred prvim spolnim odnosom parkrat pogledala če je deviška cela, v smislu da ni poškodovana, pregledovala se nism od znotri, pa sej ne moreš bit sama svoja ginekologinja , ne resno, to se mi zdi mal nanavadno da greš neki tipat notri, ampak očitno nekateri se tut tega lotijo...
Daj raje poglej v kako anatomsko knjigo in če je le 5 cm to notri, karkol pač je, se bi moglo vidit, pač poglej si sama s ogledalom, drugač se pa naroči ginekologinji da ne boš v skrbeh.
Sicer OT, ampak morem, za ostale sicer ne vem, jz sm si pa pred prvim spolnim odnosom parkrat pogledala če je deviška cela, v smislu da ni poškodovana, pregledovala se nism od znotri, pa sej ne moreš bit sama svoja ginekologinja , ne resno, to se mi zdi mal nanavadno da greš neki tipat notri, ampak očitno nekateri se tut tega lotijo...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
čuftika napisal/-a:Sicer OT, ampak morem, za ostale sicer ne vem, jz sm si pa pred prvim spolnim odnosom parkrat pogledala če je deviška cela, v smislu da ni poškodovana, pregledovala se nism od znotri, pa sej ne moreš bit sama svoja ginekologinja , ne resno, to se mi zdi mal nanavadno da greš neki tipat notri, ampak očitno nekateri se tut tega lotijo...
Ni nujno, da si je akr tako sama pregledovala in tipala
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
cdefgahc - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
zdravo!
mene pa zanimajo priporočila za dobro ginekologinjo v Mariboru. odločila sem se da je dost kondomov in bi rada preklopila na KT. ker nisem iz Maribora, ampak tam samo študiram, ne poznam nobene ginekologinje in bi mi kakršna koli mnenja prišla prav. sicer na začetku piše za vsa mesta, ampak je tema že kar stara in se je sigurno že kej spremenilo... hvala.
mene pa zanimajo priporočila za dobro ginekologinjo v Mariboru. odločila sem se da je dost kondomov in bi rada preklopila na KT. ker nisem iz Maribora, ampak tam samo študiram, ne poznam nobene ginekologinje in bi mi kakršna koli mnenja prišla prav. sicer na začetku piše za vsa mesta, ampak je tema že kar stara in se je sigurno že kej spremenilo... hvala.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz ti lahko priporočim dr. Zdravko Veingerl, v kolikor te ne moti, da je moški, ker si pač izrecno napisala ginekologinja.
Super ginekolog je, res.
Super ginekolog je, res.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
No v Šk. Loki, ko jih kličeš sestre mečejo slušalko dol, da prekinijo vezo. Jih včasih sploh ne prikličeš.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
čuftika napisal/-a:Do konca nožnice s prstom? Skor nemogoče, saj je baje povprečna vagina dolga okoli 14, 15 cm, prstov pa ziher nimaš tolk dolgih ,...........
Vagina je ubistvu dolga od 7 do 10cm, pri spolnem odnosu se seveda raztegne. Tko da če se potrudiš lahko zatipaš maternični vrat.
Zadnjič spremenil Infatuation, dne 09. Okt. 2010 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- veroniqa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2010
*NiNy* napisal/-a:+ dr. Ozimičeva v Marboru- zelo prijazna, res priporočam!!!
- dr. Fenrich v Mariboru-katastrofa!!! Ko prideš v ordinacijo ti namesto, da bi te pozdravil reče, KAJ JE?....Neprijazen, grob, z njim se ne moreš normalno pogovoriti...
Jaz sem nova v mariboru, tu zdaj študiram in iščem eno dobro ginekologinjo. za tole dr. Ozimičevo sem slišala da je zelo uredu. Me pa zanima koliko časa traja da te "sprejmejo" (rabla bi za KT, zaradi pregleda se ne mudi) Je dovolj da pokličem in povem da bi rada tabletke ali kaj komplicirajo?...mogoče obstaja tu v mb za študentke kakšna posebna ginekologinja (vsaj v lj smo imele študentke na voljo prav študentske ginekologinje, ki so te takoj vzele na vrsto)?
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz bi se rada prepisala k ginekoligu v ljubljano ali postojno in me zanima, če mi lahko priporočate kakšnega fajn, pa da sprejme nove paciente, ker vem, da je v postojni veliko takih, ki ne sprejmejo novih pacientov.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.n ... 0B00390171
No, tukaj imaš nekje exelov dokument o vseh ginekologih (osebnih zdravnikih in zobarjih) in o tem, kako so zasedeni Da ne kličeš zastonj.
PS
In potem, če te kdo noče vzet, mu pod nos vržeš tole:
Skladno s Pravili obveznega zdravstvenega zavarovanja imajo zavarovane osebe (v nadaljevanju zavarovanke) pravico do izbire ginekologa. Izvajalec oziroma ginekolog, ki ima sklenjeno pogodbo z ZZZS in izpolnjuje pogoje za izbranega ginekologa, je dolžan sprejeti vse zavarovanke, ki si ga izberejo. Odkloni jih lahko, ko za 10 % preseže povprečno število količnikov iz glavarine na zdravnika ginekologa v svoji dejavnosti na območju izpostave ZZZS, kjer ima sedež dejavnosti. Če ima na območju izpostave ZZZS sedež dejavnosti en sam ginekolog, je dolžan sprejeti vse zavarovanke, ki si ga izberejo.
Iz zadnje kolone v tabeli je razvidno, kateri ginekologi za več kot 10 % presegajo povprečno število opredeljenih zavarovank v svoji dejavnosti (indeks nad 110) in izbiro lahko odklonijo. Vsi ostali ginekologi so zavarovani osebi dolžni omogočiti izbiro. V primeru, da izvajalec oziroma ginekologi zavarovanki ne omogoči izbire, pa iz podatkov iz tabele izhaja, da ji izbire ne bi smel odkloniti, se zavarovanka lahko pritoži in sicer najprej na vodstvo javnega zdravstvenega zavoda, če gre za ginekologa iz javnega zavoda. V kolikor spora v okviru javnega zdravstvenega zavoda ni moč rešiti, se zavarovanke lahko pritoži na pristojno območno enoto ZZZS.
V primeru zasebnih ginekologov, ki imajo sklenjeno pogodbo z ZZZS, se zavarovanka lahko pritoži neposredno na pristojno območno enoto ZZZS.
No, tukaj imaš nekje exelov dokument o vseh ginekologih (osebnih zdravnikih in zobarjih) in o tem, kako so zasedeni Da ne kličeš zastonj.
PS
In potem, če te kdo noče vzet, mu pod nos vržeš tole:
Skladno s Pravili obveznega zdravstvenega zavarovanja imajo zavarovane osebe (v nadaljevanju zavarovanke) pravico do izbire ginekologa. Izvajalec oziroma ginekolog, ki ima sklenjeno pogodbo z ZZZS in izpolnjuje pogoje za izbranega ginekologa, je dolžan sprejeti vse zavarovanke, ki si ga izberejo. Odkloni jih lahko, ko za 10 % preseže povprečno število količnikov iz glavarine na zdravnika ginekologa v svoji dejavnosti na območju izpostave ZZZS, kjer ima sedež dejavnosti. Če ima na območju izpostave ZZZS sedež dejavnosti en sam ginekolog, je dolžan sprejeti vse zavarovanke, ki si ga izberejo.
Iz zadnje kolone v tabeli je razvidno, kateri ginekologi za več kot 10 % presegajo povprečno število opredeljenih zavarovank v svoji dejavnosti (indeks nad 110) in izbiro lahko odklonijo. Vsi ostali ginekologi so zavarovani osebi dolžni omogočiti izbiro. V primeru, da izvajalec oziroma ginekologi zavarovanki ne omogoči izbire, pa iz podatkov iz tabele izhaja, da ji izbire ne bi smel odkloniti, se zavarovanka lahko pritoži in sicer najprej na vodstvo javnega zdravstvenega zavoda, če gre za ginekologa iz javnega zavoda. V kolikor spora v okviru javnega zdravstvenega zavoda ni moč rešiti, se zavarovanke lahko pritoži na pristojno območno enoto ZZZS.
V primeru zasebnih ginekologov, ki imajo sklenjeno pogodbo z ZZZS, se zavarovanka lahko pritoži neposredno na pristojno območno enoto ZZZS.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Podatki za Postojno:
TAŠEV ILIJA 146,66
MERLO ALEKSANDER 102,09
LIKAR ROBERT 143,70
JORDAN TANJA 113,33
MUGOŠA MARKO 5,78
KRISTAN FRANC 94,63
Torej, prosti so Merlo, Mugoša in Kristan, zasedeni pa Tašev, Likar in Jordan.
TAŠEV ILIJA 146,66
MERLO ALEKSANDER 102,09
LIKAR ROBERT 143,70
JORDAN TANJA 113,33
MUGOŠA MARKO 5,78
KRISTAN FRANC 94,63
Torej, prosti so Merlo, Mugoša in Kristan, zasedeni pa Tašev, Likar in Jordan.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
uf, najlepša hvala za tole, si bom vzela čas med vikendom in preštudirala, v ponedeljek pa akcija. Hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov