Ginekolog

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si pred obiskom ginekologa uredite frizurco spodaj?

Da.
94
88%
Ne.
13
12%
Samo, če vem, da je seksi mlad ginekolog.
0
Brez glasov
Nisem si je obrila za nikogar, kaj šele za ginekologa.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 107

petrca123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a petrca123 » 12. Jun. 2010 19:13

ni panike sploh. notr v nožnici na sprednji strani(proti trebuhu) ene 5 cm globoko. pa zdi se mi da s prstom dosežem lahko do konca nožnice. a je to možno? sm misnla d bi mogl bit bol globok
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 14. Jun. 2010 14:26

Do konca nožnice s prstom? Skor nemogoče, saj je baje povprečna vagina dolga okoli 14, 15 cm, prstov pa ziher nimaš tolk dolgih :wink: , mogoče si prišla do deviške kožice, ker praviš da si nedolžna.
Daj raje poglej v kako anatomsko knjigo in če je le 5 cm to notri, karkol pač je, se bi moglo vidit, pač poglej si sama s ogledalom, drugač se pa naroči ginekologinji da ne boš v skrbeh.
Sicer OT, ampak morem, za ostale sicer ne vem, jz sm si pa pred prvim spolnim odnosom parkrat pogledala če je deviška cela, v smislu da ni poškodovana, pregledovala se nism od znotri, pa sej ne moreš bit sama svoja ginekologinja :P , ne resno, to se mi zdi mal nanavadno da greš neki tipat notri, ampak očitno nekateri se tut tega lotijo...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 14. Jun. 2010 15:25

čuftika napisal/-a:Sicer OT, ampak morem, za ostale sicer ne vem, jz sm si pa pred prvim spolnim odnosom parkrat pogledala če je deviška cela, v smislu da ni poškodovana, pregledovala se nism od znotri, pa sej ne moreš bit sama svoja ginekologinja :P , ne resno, to se mi zdi mal nanavadno da greš neki tipat notri, ampak očitno nekateri se tut tega lotijo...

Ni nujno, da si je akr tako sama pregledovala in tipala :P :D
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
cdefgahc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a cdefgahc » 25. Jun. 2010 17:47

zdravo!
mene pa zanimajo priporočila za dobro ginekologinjo v Mariboru. odločila sem se da je dost kondomov in bi rada preklopila na KT. ker nisem iz Maribora, ampak tam samo študiram, ne poznam nobene ginekologinje in bi mi kakršna koli mnenja prišla prav. sicer na začetku piše za vsa mesta, ampak je tema že kar stara in se je sigurno že kej spremenilo... hvala.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 28. Jun. 2010 8:04

Jaz ti lahko priporočim dr. Zdravko Veingerl, v kolikor te ne moti, da je moški, ker si pač izrecno napisala ginekologinja.
Super ginekolog je, res.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 13. Jul. 2010 14:01

No v Šk. Loki, ko jih kličeš sestre mečejo slušalko dol, da prekinijo vezo. Jih včasih sploh ne prikličeš.
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infatuation » 28. Jul. 2010 9:41

čuftika napisal/-a:Do konca nožnice s prstom? Skor nemogoče, saj je baje povprečna vagina dolga okoli 14, 15 cm, prstov pa ziher nimaš tolk dolgih :wink: ,...........

Vagina je ubistvu dolga od 7 do 10cm, pri spolnem odnosu se seveda raztegne. Tko da če se potrudiš lahko zatipaš maternični vrat.
Zadnjič spremenil Infatuation, dne 09. Okt. 2010 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
veroniqa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a veroniqa » 03. Avg. 2010 16:06

*NiNy* napisal/-a:+ dr. Ozimičeva v Marboru- zelo prijazna, res priporočam!!!
- dr. Fenrich v Mariboru-katastrofa!!! Ko prideš v ordinacijo ti namesto, da bi te pozdravil reče, KAJ JE?....Neprijazen, grob, z njim se ne moreš normalno pogovoriti...

Jaz sem nova v mariboru, tu zdaj študiram in iščem eno dobro ginekologinjo. za tole dr. Ozimičevo sem slišala da je zelo uredu. Me pa zanima koliko časa traja da te "sprejmejo" (rabla bi za KT, zaradi pregleda se ne mudi) Je dovolj da pokličem in povem da bi rada tabletke ali kaj komplicirajo?...mogoče obstaja tu v mb za študentke kakšna posebna ginekologinja (vsaj v lj smo imele študentke na voljo prav študentske ginekologinje, ki so te takoj vzele na vrsto)?
Uporabniški avatar
saBii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a saBii » 06. Avg. 2010 10:10

Pozdravljene :))

mi lahko katera priporoča ginekologa v Kranju.. grem pa prvič

imam še vprašanje koliko časa čakaš na prvi pregled, oz rabim KT, v kolikšnem času jih dobim??

Lp
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 06. Avg. 2010 12:14

Jaz bi se rada prepisala k ginekoligu v ljubljano ali postojno in me zanima, če mi lahko priporočate kakšnega fajn, pa da sprejme nove paciente, ker vem, da je v postojni veliko takih, ki ne sprejmejo novih pacientov.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Avg. 2010 12:46

Tudi v Lj je veliko takih, ki sprejemajo nove paciente...sama moram tudi novega najt... :?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 06. Avg. 2010 13:00

http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.n ... 0B00390171

No, tukaj imaš nekje exelov dokument o vseh ginekologih (osebnih zdravnikih in zobarjih) in o tem, kako so zasedeni :D Da ne kličeš zastonj.

PS
In potem, če te kdo noče vzet, mu pod nos vržeš tole:

Skladno s Pravili obveznega zdravstvenega zavarovanja imajo zavarovane osebe (v nadaljevanju zavarovanke) pravico do izbire ginekologa. Izvajalec oziroma ginekolog, ki ima sklenjeno pogodbo z ZZZS in izpolnjuje pogoje za izbranega ginekologa, je dolžan sprejeti vse zavarovanke, ki si ga izberejo. Odkloni jih lahko, ko za 10 % preseže povprečno število količnikov iz glavarine na zdravnika ginekologa v svoji dejavnosti na območju izpostave ZZZS, kjer ima sedež dejavnosti. Če ima na območju izpostave ZZZS sedež dejavnosti en sam ginekolog, je dolžan sprejeti vse zavarovanke, ki si ga izberejo.

Iz zadnje kolone v tabeli je razvidno, kateri ginekologi za več kot 10 % presegajo povprečno število opredeljenih zavarovank v svoji dejavnosti (indeks nad 110) in izbiro lahko odklonijo. Vsi ostali ginekologi so zavarovani osebi dolžni omogočiti izbiro. V primeru, da izvajalec oziroma ginekologi zavarovanki ne omogoči izbire, pa iz podatkov iz tabele izhaja, da ji izbire ne bi smel odkloniti, se zavarovanka lahko pritoži in sicer najprej na vodstvo javnega zdravstvenega zavoda, če gre za ginekologa iz javnega zavoda. V kolikor spora v okviru javnega zdravstvenega zavoda ni moč rešiti, se zavarovanke lahko pritoži na pristojno območno enoto ZZZS.

V primeru zasebnih ginekologov, ki imajo sklenjeno pogodbo z ZZZS, se zavarovanka lahko pritoži neposredno na pristojno območno enoto ZZZS.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 06. Avg. 2010 13:16

Podatki za Postojno:
TAŠEV ILIJA 146,66
MERLO ALEKSANDER 102,09
LIKAR ROBERT 143,70
JORDAN TANJA 113,33
MUGOŠA MARKO 5,78
KRISTAN FRANC 94,63

Torej, prosti so Merlo, Mugoša in Kristan, zasedeni pa Tašev, Likar in Jordan.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 06. Avg. 2010 21:40

uf, najlepša hvala za tole, si bom vzela čas med vikendom in preštudirala, v ponedeljek pa akcija. Hvala :flower:
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 09. Avg. 2010 20:29

v Škofji Loki je Urh res zelo prijazen. tko da priporočam njega! ;)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov